Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Abi biraz albenisi olması lazım artık dizide ki hatunların 3 gunde bir dizi iptal edilirken! Bütcede kısıtlı direk bulabildiğin butun taşları koyucaksın! OC'yi dusun trde ki birçok genç ilk bölümü izledikten sonra "welcome to darkside" oo ryan çılgınlar gibi sevişicek dedi ve diziyi takip etmeye başladı, sonra pembe dizi izliyen gençler haline geldik orası ayrı ama :) Sonuçta ilgiyi yakaladılar!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Sezon sonu böyle olmamalıydı,ne yani bunun içinmi bekleticekler(beklettiler,daha yeni bitirdim ben 1.sezonuda :D) bizi :S

bir de

Cameron

Cameron'un kimliği hala bir sır.nedir tam olarak bilmiyoruz? yemek yediği,insanca davranışlar sergilediğini görüyoruz.Gelecekte geçen sahnede esirlerin o odada ne gördüğü meçhul.Götürdükleri odadan piyano sesleri geliyordu,Cameron beni pis kıllandırıyor,Reese de ona güvenmiyor.Bakalım neler olucak.

Sosyal ağlarda paylaş

Dizi bayağı güzel aslında da, az önce dizinin gazına gelip Terminator 2'nin extended edition'ını izlemek hatasını yaptım. Linda Hamilton ftw diyorum :P Yeni Sarah da başarılı ama... ama işte :)

cameron ve reese

Bence reese o odaya girdiğince cameron ile ilk defa karşılaştı cameron hala skynet için çalışırken. Dikkat edin bale bölümünde çalan müzik ile o bölümdeki müzik aynı. Orada neler oldu bilmiyorum ama reese'i bayağı hırpalamış olmalı. O binadan çıktıktan sonra da cameron'u connor ve arkadaşları yeniden programladılar. Daha sonra üste cameron ile karşılaşınca o yüzden böyle delirdi reese.

Edit: Az önce gördüm, shirley manson?!? Shirley manson?!? Diziyi izlemem için bir neden daha çıktı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...