CoolRider Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Abi biraz albenisi olması lazım artık dizide ki hatunların 3 gunde bir dizi iptal edilirken! Bütcede kısıtlı direk bulabildiğin butun taşları koyucaksın! OC'yi dusun trde ki birçok genç ilk bölümü izledikten sonra "welcome to darkside" oo ryan çılgınlar gibi sevişicek dedi ve diziyi takip etmeye başladı, sonra pembe dizi izliyen gençler haline geldik orası ayrı ama :) Sonuçta ilgiyi yakaladılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bomba bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yeni sezonda garbage grubunun solisti shirley manson rol alacakmış.severim kendisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ne zaman baslayacak ki yeni sezon? baslasin artikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 daha tarih belirlenmedi bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 "Season 2 of TSCC is back on September 8, 2008, at 8:00pm EST." İlgili site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şahane haber! umarım bu sefer tam uzunlukta bir sezon yapabilirler. kamerun ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 son bolum uzerine tahmin spoileri bu araba patladıktan sonra cameronun muhtemelen agzı yuzu dagılmıs cıkıcak, eger bişey olmazsa, derisi falan kavrulmus, skeletal halde cikicak. peki bunu nası duzelticekler, nası undercover dolanıcak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yukarıdaki linkte fotoları vardı yeni çekimlerden kamuran'ın o sorularını izahlar nitelikte ama spoiler sayılabilir. çok merak eden bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gangren said: CNBC-e ne zaman verecekmiş? 14 Eylül Pazar 21:00 Cnbc-e ve her Pazar imiş.. Tekrarlıyorum.. Çocuk ölmiceek.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yeni sezon mu cnbc e de. yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yeni sezon değil yav ilk sezonu veriyorlar her zamanki gibi 1 sezon geriden veriolar ucuz olsun diye sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 muhtemelen tek sezon çekilip sonra patlayacak dizi olsun istemiyorlar, bu da belli değildi önceleri ne olacak. şükürler olsun ki devam ediyor. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sezon sonu böyle olmamalıydı,ne yani bunun içinmi bekleticekler(beklettiler,daha yeni bitirdim ben 1.sezonuda :D) bizi :S bir de Cameron Cameron'un kimliği hala bir sır.nedir tam olarak bilmiyoruz? yemek yediği,insanca davranışlar sergilediğini görüyoruz.Gelecekte geçen sahnede esirlerin o odada ne gördüğü meçhul.Götürdükleri odadan piyano sesleri geliyordu,Cameron beni pis kıllandırıyor,Reese de ona güvenmiyor.Bakalım neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Dizi bayağı güzel aslında da, az önce dizinin gazına gelip Terminator 2'nin extended edition'ını izlemek hatasını yaptım. Linda Hamilton ftw diyorum :P Yeni Sarah da başarılı ama... ama işte :) cameron ve reese Bence reese o odaya girdiğince cameron ile ilk defa karşılaştı cameron hala skynet için çalışırken. Dikkat edin bale bölümünde çalan müzik ile o bölümdeki müzik aynı. Orada neler oldu bilmiyorum ama reese'i bayağı hırpalamış olmalı. O binadan çıktıktan sonra da cameron'u connor ve arkadaşları yeniden programladılar. Daha sonra üste cameron ile karşılaşınca o yüzden böyle delirdi reese. Edit: Az önce gördüm, shirley manson?!? Shirley manson?!? Diziyi izlemem için bir neden daha çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 said: As the Connors deal with the aftermath of Sarkissian's attack, Agent Ellison finds an ally in Charley Dixon. Meanwhile, Cameron emerges from an explosion apparently unscathed, but will she ever be the same again? Allies become enemies. A boy becomes a man. And a new threat is revealed. yoksaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Venator said: Dizi bayağı güzel aslında da, az önce dizinin gazına gelip Terminator 2'nin extended edition'ını izlemek hatasını yaptım. Linda Hamilton ftw diyorum :P Yeni Sarah da başarılı ama... ama işte :) Extended'ın normalinden farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tv'de ve sinemalarda gösterilmeyen, çıkarılmış sahneler var. michael biehn kyle reese rolünde geri dönüyor filan, meraklısının kesin görmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o zaman derhal görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://zip.4chan.org/tv/src/1219720634395.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 OMG T-1000!!! ::o>:D<(tu):)-D aha yalnız şimdi farkettim, 1 eylül'de bana doğumgünü hediyesi olarak hazırlamış resmen adamlar! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aha süper, t-1000 yollamışlar ^_^ 3 gün sora bide oh oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Oyyş T-1000 >:D< Bu dizi efsane olma yolunda hızla ilerliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1 Eylül de mi başlıycak 8 Eylül de mi? sitede 12 gün var diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 off süper bir an önce başlasın yeni sezon.Artı bir daha bu kadar sezon arası vermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar