Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet bir olaylar dönmeye başladı ama dur bakalım. bölüm isimleri çok iyi yalnız. :) 6. bölüm cameron çipi zulaya attı, kendisine mi takmak istiyor bakalım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cameron bol bol yedek parça topluyor, 2 önceki bölümde de metal külçeyi aşırmıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Abi mario kassar var sonuçta, tıkır tıkır gidiyor dizi. Yani çok güzel şeyler işlenmeye başlandı, fallout evreni gibi birşey oldu resmen. Sadece ayrıntılara biraz daha dikkat etseler iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yedinci bölüm çıktı.Hiç aksiyon yok bu bölümde biraz geçmişe yolculuk var. 7. bölüm Ajanımız gittikçe daha çok şey öğreniyor.Kaçık herif bıçak sapladı adamın bacağına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 eski karakterleri görmek güzel ya, zaten sonraki bölümün fragmanına bakılırsa aksiyonun alası olacak. :) 7 yalnız dr silberman'ı earl boen oynasaymış şahane olurmuş, bu aktör de tanıdık gerçi zaten fena değildi ama aslı olsa başka tabi. akıl hastanesine kendi düştü sonunda heh, zaten üçüncü filmde de sayıklıyordu hastanede gördüklerini. kanıt god hand de ortadan kalktı ama en azından ajan ikna oldu gibi, bakalım nasıl bağlayacaklar. gerçi adam inansa da tek başına birşey yapabileceği yok ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 7. bölüm terminatorun bale yapması çok ilginç olmuş.Summer Glau'nun biyografisine baktım zaten bale yapan biriymiş.Terminator rolü için hala fazla tatlı, sempatik biri olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 katiliyorum...terminator kacrami ile tam bir tezat olusturmus...belkide modelin ozelligi o diye dusunmuslerdir. 3.filmdeki kadin terminatorun bakislar falan iyiydi bu cok ot olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 haftaya sezon finali, haliyle fazla aksiyon koyup aptal bi yerde kesecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 riglous said: haftaya sezon finali, haliyle fazla aksiyon koyup aptal bi yerde kesecekler bana bir arkadaş demişti, grev yüzünden 8 bölüm çekip bırakıcaklar diye. diziyi bitiricekler demişti. pek inanmamıştım ama bu mesajı görünce de şaşırdım. umarım sezon finalidir. dizi finali değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 iMDB de oyuncuların isimlerinin yanında 12 bölüm diyor. Daha çekerler bence hatta umarım çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Jericho gibi olursa bu da yakarım haliwoodu :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bence çok hoş yorumladıkları yerler var.Şahsen diziyi sevdim umarım devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 CNBC-e ne zaman verecekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 12 bölüm herhalde grev nedeniyle aksadı ama iptal edilme durumu belirsiz, rating ile alakalı diyorlardı. wiki'den baktığıma göre rating'i pek kötü gözükmüyor ama bütçeyi kurtarır mı onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ben dün başladım izlemeye, sanırım 4. bölüme kadar izledim. ne yazık ki ne senaryo ne kurgu olarak oturmamış bir dizi. dişi terminatör ilk bölümlerde o kadar dişi ki; saçını falan savuruyor sağa sola nerdeyse alev alacak ama sonraki bölümlerde kendi kafasına göre infazlar ve bu infazlara tam bir robot mantığıyla sebep bulmalar falan filan. izlenir izlenmez değil ama bence yeterli değil, sığ kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sikiciydi. heleki 2 bolum birden olmasi ayri bi kasincti. ilkinin ortasinda uyudum, ikincisinin baslarinda biraz uyanir gibi oldum. sonra rahatsiz edici gelismeler dolayisiyla sonuna kadar izledim... Dizi basariyla gorevini yerine getirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sezonu bitirdik bakalım.Biraz çabuk bitti sanki ama neyse. 8. ve 9. bölüm Sezon finali olması ve daha önceki bölümlerde aksiyonun az olması sebebiyle artık aksiyonun kralı olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım ve biraz hayalkırıklığı oldu benim için. Cromartie-fbi kapışmasında sadece havuza düşenleri fon müziği eşliğinde görmek değişik bir fikir gibi görünse de sanki masraf olmasın diye yapılmış gibi geldi.Aklıma gelen beğenmediğim taraf şimdilik bu. Bunun dışında ilginç,düşündürücü ve güzel sahneler vardı.Mesela Derek'in John'u parka götürüp Kyle ve kendisini göstermesi ve izlemeleri değişikti.Cromartie'nin ajanı öldürmeyişi garip bir durumdu. Sonuç olarak devamının gelmesini istiyorum.Yoksa boşuna izlemişim gibi hissederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 evet kesinlikle devamının gelmesi lazım çünkü tamamlanmadı hikayesi dizinin, böyle bırakmamalılar. çok da iyi gidiyor bence, senin dediğin olayı ben de hissettim yalnız. yine de dizi bütçesi olduğunu düşünürsek anlaşılabilir. herşeyiyle benim şu anda en beğendiğim ve merak ettiğim dizi oldu, devamının çekilmesi için online dilekçe filan bulup imzalayacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 devamının gelmesi lazım umarım yarım bitirmezler, şöyle bir poster buldum nette poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dizi grev yüzünden bu kadar sürdü. yani sezonu bu kadar sürdü. heralde grevden sonra devam etmeye karar vermişlerdir umarım. 9. bölümün sonu güzel bitti. meraklandırdılar az da olsa :) adamın yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum cameron'u pataltan adam hahaha kesin biliyor çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ya birtek bana mı oluyor yoksa diziyi sıkıştırcaz diye bazı bölümleri atlıyorlar mı? Mesela dizide önemli olabilicek bir detay 3sn tamam onu yapalım o zaman die geçiştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 işte grev yüzünden öyle oldu herhalde, 12 bölüm diyorlardı çünkü baştan. ikinci sezonda düzeltirler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 cok guzeldi 9. bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 9. Bölüm Country müziği eşliğinde slow motion havuza düşen fbi ajanları da çok fenaymış :). Bütçeden dolayı öyle kotardıkları belli de, param olsa bile böyle çekebilirdim ben de. Çok güldüm ve eğlendim o sahnede çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Perspective said: poster bu ne ya. böyle terminatör filmi/dizisi vs.si karakteri mi olur?! Lost'taki French chick (danielle) gibi bi hatun niye koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar