Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

eski karakterleri görmek güzel ya, zaten sonraki bölümün fragmanına bakılırsa aksiyonun alası olacak. :)

7

yalnız dr silberman'ı earl boen oynasaymış şahane olurmuş, bu aktör de tanıdık gerçi zaten fena değildi ama aslı olsa başka tabi. akıl hastanesine kendi düştü sonunda heh, zaten üçüncü filmde de sayıklıyordu hastanede gördüklerini.

kanıt god hand de ortadan kalktı ama en azından ajan ikna oldu gibi, bakalım nasıl bağlayacaklar. gerçi adam inansa da tek başına birşey yapabileceği yok ama neyse..

Sosyal ağlarda paylaş

ben dün başladım izlemeye, sanırım 4. bölüme kadar izledim. ne yazık ki ne senaryo ne kurgu olarak oturmamış bir dizi.

dişi terminatör ilk bölümlerde o kadar dişi ki; saçını falan savuruyor sağa sola nerdeyse alev alacak ama sonraki bölümlerde kendi kafasına göre infazlar ve bu infazlara tam bir robot mantığıyla sebep bulmalar falan filan.

izlenir izlenmez değil ama bence yeterli değil, sığ kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sezonu bitirdik bakalım.Biraz çabuk bitti sanki ama neyse.

8. ve 9. bölüm

Sezon finali olması ve daha önceki bölümlerde aksiyonun az olması sebebiyle artık aksiyonun kralı olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım ve biraz hayalkırıklığı oldu benim için. Cromartie-fbi kapışmasında sadece havuza düşenleri fon müziği eşliğinde görmek değişik bir fikir gibi görünse de sanki masraf olmasın diye yapılmış gibi geldi.Aklıma gelen beğenmediğim taraf şimdilik bu.
Bunun dışında ilginç,düşündürücü ve güzel sahneler vardı.Mesela Derek'in John'u parka götürüp Kyle ve kendisini göstermesi ve izlemeleri değişikti.Cromartie'nin ajanı öldürmeyişi garip bir durumdu.
Sonuç olarak devamının gelmesini istiyorum.Yoksa boşuna izlemişim gibi hissederim.

Sosyal ağlarda paylaş

evet kesinlikle devamının gelmesi lazım çünkü tamamlanmadı hikayesi dizinin, böyle bırakmamalılar. çok da iyi gidiyor bence, senin dediğin olayı ben de hissettim yalnız. yine de dizi bütçesi olduğunu düşünürsek anlaşılabilir.

herşeyiyle benim şu anda en beğendiğim ve merak ettiğim dizi oldu, devamının çekilmesi için online dilekçe filan bulup imzalayacağım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

dizi grev yüzünden bu kadar sürdü. yani sezonu bu kadar sürdü. heralde grevden sonra devam etmeye karar vermişlerdir umarım.

9. bölümün sonu güzel bitti. meraklandırdılar az da olsa :)

adamın yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum

cameron'u pataltan adam hahaha kesin biliyor çıkar zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...