Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aynen öyle. güzeldi bence, harcandı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 :S yazık etmişler ya. mis gibi diziydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 en son çocuk avrat terminatöre iş atıyodu sonra noldu yaktılar falan mıydı heyecan fırtınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 seyrediyorum da, yarıda mı kalıyo ikinci sezonun sonunda yoksa hikaye şimdilik sona mı eriyo? üçüncü sezonun iptal edildiğini okudum, ucu açık kalıyosa hiç izlemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 iptal edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bikaç günde 2 sezonu da izledim, çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 maalesef gelmedi devamı, yazar da fena götürmüyordu aslında. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 arama çalışmıyodu teker teker bakıp buldum abv diyorum foxa o kadar çok sardı dizi ya arada rastladıkça izlemiştim televizyonda geçen gün indiriyim dedim 2 sezon oldugunu görünce dedim belki 2-3 arasını dolduruyodur clone wars gibi diye piç etmişler açık kapı bırakmayın arkadasım sevmiyorum ben öyle http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23479424 surda biri yazmış mantıklı geldi of üzüldüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sonuna açıklama geldi mi yoksa direkt ucu acık bıraktıkları gibi açıklamadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dizinin sonuna açıklama geldi mi yoksa direkt ucu açık bıraktıkları gibi açıklamadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 direkt iptal olup bitti, sonu yarım kaldı, zaten dandik diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Carpilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bu dizi erken biterken nice dandik diziler devam etti, dünyada adalet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 meh bu diziyi de izliyorduk zamanında summer altice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar