dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 lan şpoyleri açıp ilk kısma kadar okudum.. pişmanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dasaaa said: lan şpoyleri açıp ilk kısma kadar okudum.. pişmanım.. off aynen ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 spoileri çok severim derek nasıl ölür ya adamım derek edit: spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 altyazı daha yeni hazırlandı, film hazır, başlıyorum izlemeye. Lan yabancı dili ingilizce veya türkçe altyazı olmadan konuşmalardan zor anlıyorum. yaşlılık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Saeros said: spoileri çok severim derek nasıl ölür ya adamım derek edit: spoiler harbi pis spoilermış pişmanım açtığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 2x21 çok iyiydi. İnşallah bitirmezler diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 e oha ama cidden oha derekle ilgili olayi okuduktan sonra dizinin sonunu falan bekliyordum ne bileyim boyle afilli bir olay yuzunden kafadan tek kursun yiyecek falan sandim yuh be keklik gibi indirdiler herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 offf bütün spoilerları açtım hayatım karardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dayanamıyosun dimi sende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 en çok ohaladığım bölümüdür heralde. bir de t-1000in kızı çok şeker eheha sonunda henry ile söyledikleri şarkıyı da çok sevdim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dizi yayinlandigi zaman irc'de hayvanoglunun birisi spoilersiz pat diye soyledi ondan surpriz olmadi. ama bolumun senaryosunu yazan herifi dovmek lazim. hem terminator hemde dizide yeri olan karakter. en boktan bi sarah ruyasini bile dramatize ediyorlar adam arada olup gidiyo aglayani yok lan. bilmiyorum varsa oyle birsey ama yapimcilarla ciddi bi sekilde kavgali olup cekip gitmistir anca oyle bir sebepten boyle cikarilir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Son gelişmeler,genel dizi gidişatı,izlemeyenler okumasın lütfen!! O kadar kişi okumuş bir önceki spoilerı böyle bir uyarı yapayım dedim.Neyse Derek'in ölmesi hala çok saçma geliyor.Yani bu adam gelecekte Connor'ın en önemli adamlarından biri artı amcası be!Adam gelecekte terminatörlerle cebelleşiyor burada saf gibi öldü. 20. bölümde bir anda Charley çıktı artık tamam Charley bir daha oynamaz derken.Tabii aynı bölüm Charley'i harcadı. Senaryoyu yazan kişi kendi kendine dur ya Charley'i ekleyeyim bu bölüm diye yazıya başlamış sonra yok olmadı böyle en iyisi Charley ölsün dedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tutulmadı pek dizi. beceremediler. ben hatırlamıyorum öyle efsane bir bölüm? vardır illa her dizide abi şu bölüm manyaktı tekrar tekrar izledim diyebileceğimiz şeyler. burada gereksiz muhabbetlerle bozdular terminatörün havasını. gelecekten gelmekte ne kadar kolaymış arkadaş? hayır başarılı olacak olsalar zaten kıyamet günü yaşanmazdı :D başlangıçtan itibaren başarısız olmaya gidiyorlar. shirley manson süper hatunda fabrikadaki olayda ne yaptı abi öyle? yani 2. filmdeki kankamızda bu kadar yetenekli olsaymış john fln kalmazmış euehueh. tüm terminatör filmlerinin ana konusu kaçıştır. burada kaçıştan ziyade önlemeye çalışıyorlar sürekli bişiyleri ve başarısız olacaklarını biliyoruz. her karakterin dramasıda yapılmaz ki! robotu bile bunalıma sokacaklar(ya da soktular mı? az sonra! aksdakd) ıkına ıkına devam ettiriyorlar diziyi nereye kadar götürecekler merak ediyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zeira corp'ta catherine weaver skynet'in elinden judgment day'in gelmesini mi engellemeye çalışıyor? yoksa başka bi planı mı vardır ki? shirley manson'a kızı şarkı söyleyemezsin ki dediğinde güldüm gevrek gevrek.. evek layn! spoiler'e tıklamaya çalışırkene quote yapanlar derneğini kurucam bi ara.. bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 abi bu dizi gg oldu, çok severek izliyordum sci fi kıtlıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Böyle son mu olur. Reddediyorum izlemeyi bu diziyi. Of çok karamsar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Muhteşem bi bölümdü bence. Bayan sıvı terminator bence bizimkilerin gelecekten yolladıgı ve judgementdayi engellemek amaçlı bir terminator. Denizaltıda katılmayı reddediyoruz demişti ama sonunda kabul etmişler demek ki. Amcasına yazık oldu ama çok çabuk öldü yani ne ağlama ne sızlama normalde 1 bölüm çıkar o adamın ölmesinden herhalde John bi tane daha yollar nasılsa öldüğünü biliyor :) JonhHentry kesin bizim terminatore aşık oldu bu arada. Bu arada sezon sonu degil haftaya sezon son bolum s0e22 Born to RUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 donald wheres your trousers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 lucretia85 said: 21. bölüm Bu bölüm bir sürü gelişme yaşandı en büyüğü ise Derek çat diye öldü.Biraz daha dramatize edilebilir son bir konuşma yapabilirdi mesela Derek ama bildiğin kafaya mermiyi yedi.Sanki diziden apar topar kovulmuşta hemen ölsün bu demişler.Kim yazıyor bu senaryoyu acaba? bence baya güzel yapmışlar, klişeye takılmadan olduğu gibi göstermişler, orda aksiyon dönüyo adam ölüyo. her filmde dizide gördüğümüz gibi "seni pislik nası oldurursun yavuklumu" diyip enrage olan karakterler istemiyorum, ölme korkusu zaten seni enrage olabileceğin yere kadar götürebilmeli bence, aksiyon esnasında ağlamaya vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Absolut said: Muhteşem bi bölümdü bence. Bayan sıvı terminator bence bizimkilerin gelecekten yolladıgı ve judgementdayi engellemek amaçlı bir terminator. Denizaltıda katılmayı reddediyoruz demişti ama sonunda kabul etmişler demek ki. Amcasına yazık oldu ama çok çabuk öldü yani ne ağlama ne sızlama normalde 1 bölüm çıkar o adamın ölmesinden herhalde John bi tane daha yollar nasılsa öldüğünü biliyor :) JonhHentry kesin bizim terminatore aşık oldu bu arada. Bu arada sezon sonu degil haftaya sezon son bolum s0e22 Born to RUN abso o likit metalden bir tane mi var? denizaltındakiyle zeria'daki farklı şahıslar olabilir? t-1000 değilmi zaten onların serileri, seri üretimle üretmişlerdir bir sürü. Ama onun jonhHenry'yi niye yarattığını fln anlayamadım. Kendi henry'den daha gelişkin bişi değil mi zaten? Hangi tarafta olduğu da belli değil zaten :) Bu arada cameron benim, kimseye yar etmem!! Metaline gurban onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 shirley manson t1001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 dasaa o kimdi ya? bide bizim cameron'un modeli ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 spoiler terminatorler bile birbirinin arkasından iş çevirio lan :D gruplaşma olmuş kendi içlerinde, -"bizim ai miz yokedicek insanlığı", -"hayır bizimki!" -"aha gönderdim geçmişe cdsini", -"ben dvd yolladım!1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 senko said: dasaa o kimdi ya? bide bizim cameron'un modeli ney? shirley manson bizim sıvı metal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 son bölüm lan çok güzel bir final olmuş hikayeyi acayip bağladılar şimdi bir de tjcc i çeksinler doya doya izleyek ayrıca cameron a kurban olurum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar