Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

dizi yayinlandigi zaman irc'de hayvanoglunun birisi spoilersiz pat diye soyledi ondan surpriz olmadi. ama bolumun senaryosunu yazan herifi dovmek lazim. hem terminator hemde dizide yeri olan karakter. en boktan bi sarah ruyasini bile dramatize ediyorlar adam arada olup gidiyo aglayani yok lan. bilmiyorum varsa oyle birsey ama yapimcilarla ciddi bi sekilde kavgali olup cekip gitmistir anca oyle bir sebepten boyle cikarilir adam.

Sosyal ağlarda paylaş

Son gelişmeler,genel dizi gidişatı,izlemeyenler okumasın lütfen!!

O kadar kişi okumuş bir önceki spoilerı böyle bir uyarı yapayım dedim.Neyse Derek'in ölmesi hala çok saçma geliyor.Yani bu adam gelecekte Connor'ın en önemli adamlarından biri artı amcası be!Adam gelecekte terminatörlerle cebelleşiyor burada saf gibi öldü.
20. bölümde bir anda Charley çıktı artık tamam Charley bir daha oynamaz derken.Tabii aynı bölüm Charley'i harcadı.
Senaryoyu yazan kişi kendi kendine dur ya Charley'i ekleyeyim bu bölüm diye yazıya başlamış sonra yok olmadı böyle en iyisi Charley ölsün dedi herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

tutulmadı pek dizi. beceremediler. ben hatırlamıyorum öyle efsane bir bölüm? vardır illa her dizide abi şu bölüm manyaktı tekrar tekrar izledim diyebileceğimiz şeyler. burada gereksiz muhabbetlerle bozdular terminatörün havasını. gelecekten gelmekte ne kadar kolaymış arkadaş? hayır başarılı olacak olsalar zaten kıyamet günü yaşanmazdı :D başlangıçtan itibaren başarısız olmaya gidiyorlar. shirley manson süper hatunda fabrikadaki olayda ne yaptı abi öyle? yani 2. filmdeki kankamızda bu kadar yetenekli olsaymış john fln kalmazmış euehueh. tüm terminatör filmlerinin ana konusu kaçıştır. burada kaçıştan ziyade önlemeye çalışıyorlar sürekli bişiyleri ve başarısız olacaklarını biliyoruz. her karakterin dramasıda yapılmaz ki! robotu bile bunalıma sokacaklar(ya da soktular mı? az sonra! aksdakd) ıkına ıkına devam ettiriyorlar diziyi nereye kadar götürecekler merak ediyoruz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

zeira corp'ta catherine weaver skynet'in elinden judgment day'in gelmesini mi engellemeye çalışıyor? yoksa başka bi planı mı vardır ki?
shirley manson'a kızı şarkı söyleyemezsin ki dediğinde güldüm gevrek gevrek..

evek

layn! spoiler'e tıklamaya çalışırkene quote yapanlar derneğini kurucam bi ara.. bekleyin
Sosyal ağlarda paylaş

Muhteşem bi bölümdü bence.
Bayan sıvı terminator bence bizimkilerin gelecekten yolladıgı ve judgementdayi engellemek amaçlı bir terminator. Denizaltıda katılmayı reddediyoruz demişti ama sonunda kabul etmişler demek ki.
Amcasına yazık oldu ama çok çabuk öldü yani ne ağlama ne sızlama normalde 1 bölüm çıkar o adamın ölmesinden herhalde John bi tane daha yollar nasılsa öldüğünü biliyor :)
JonhHentry kesin bizim terminatore aşık oldu bu arada.

Bu arada sezon sonu degil haftaya sezon son bolum s0e22 Born to RUN
Sosyal ağlarda paylaş

lucretia85 said:

21. bölüm

Bu bölüm bir sürü gelişme yaşandı en büyüğü ise Derek çat diye öldü.Biraz daha dramatize edilebilir son bir konuşma yapabilirdi mesela Derek ama bildiğin kafaya mermiyi yedi.Sanki diziden apar topar kovulmuşta hemen ölsün bu demişler.Kim yazıyor bu senaryoyu acaba?

bence baya güzel yapmışlar, klişeye takılmadan olduğu gibi göstermişler, orda aksiyon dönüyo adam ölüyo. her filmde dizide gördüğümüz gibi "seni pislik nası oldurursun yavuklumu" diyip enrage olan karakterler istemiyorum, ölme korkusu zaten seni enrage olabileceğin yere kadar götürebilmeli bence, aksiyon esnasında ağlamaya vakit yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Muhteşem bi bölümdü bence.
Bayan sıvı terminator bence bizimkilerin gelecekten yolladıgı ve judgementdayi engellemek amaçlı bir terminator. Denizaltıda katılmayı reddediyoruz demişti ama sonunda kabul etmişler demek ki.
Amcasına yazık oldu ama çok çabuk öldü yani ne ağlama ne sızlama normalde 1 bölüm çıkar o adamın ölmesinden herhalde John bi tane daha yollar nasılsa öldüğünü biliyor :)
JonhHentry kesin bizim terminatore aşık oldu bu arada.

Bu arada sezon sonu degil haftaya sezon son bolum s0e22 Born to RUN

abso o likit metalden bir tane mi var? denizaltındakiyle zeria'daki farklı şahıslar olabilir? t-1000 değilmi zaten onların serileri, seri üretimle üretmişlerdir bir sürü.
Ama onun jonhHenry'yi niye yarattığını fln anlayamadım. Kendi henry'den daha gelişkin bişi değil mi zaten? Hangi tarafta olduğu da belli değil zaten :)

Bu arada cameron benim, kimseye yar etmem!! Metaline gurban onun.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...