Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ben esas bizim bebenin sevgilisi ve onu gelecekten getiren kadının akibetini merak ediyorum yani illaki bizim iyi terminator onlara bi guzellik yapacaktırö zaten son bölümde bi kıllanma yaşadı. bu arada johna helal olsun hala abuse etmedi cameronu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 abi diziyi zaten yapıcak mı yapmıcak mı die izliyoruz eueheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bölümlerden birisinde bir robot kendini bir bina içine gizliyor ve beklemeye başlıyordu. (1927 de galiba) sonra kamer abla duvara dık dık yaparak onu buluyordu. teknolojiye hayran galdım. bu arada serra ıkınır 3 delik (faztezimi?) görüp duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 TSCC OST bayağı bi iyi olmuş. zaten bear mccreary süper iş çıkartıyor. http://www.bearmccreary.com/blog/ amca tabları da (böle mi deniliyor bilmiyorum. parçaların notaları falan?? :S) sitesinden veriyor galiba. ben anlamadığım için.... cahillik kötü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi velet niye emo kid gibi ya. lan bi odaklanamadım diziye ya. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ya 2. sezonda bu cameron niye öyle depresifleşiyo ? :/ bildigin emoya baglıyo kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 el_cevap 2.sezon'u arkadaşlar daha film havasında her bölüm ayrı bi olay olsun diye istemişler. bi noktadan sonra bakıyorlar tutmuyor duvara yazılan yazılar ile missionları bağlıyorlar. ha bu süreç içerisinde cameron habire karşımıza çıkartılan oz'daki teneke adam gibi hafif insansılaşıyor ve böle dışlanmış böle bi alienated bi durumda kaldığını hissettiriyor.. çipi biraz zarar görmüş garibin. ama ben öperim geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yukarda yazdım. üzüm üzüme baka baka kararır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eheh ama yani biraz saçma olmus gibi :/ yani kız nası oyle oluyo ki ayrıca gelecekteki hali filan falan enteresan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yeni bölüm çıktı, iniyor şuan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 _catastrope_ said: Yeni bölüm çıktı, iniyor şuan bakalım hangi diziyi izleyeceğimi şaşırdım neyse indirelim bakalım :) edit: 13 te sezon bitti sanmıştım bu da yeni adet sezon bitmeden sezon arası gibi ara veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2.sezon 10-11bölümlerde biraz karıştı tam anlam veremedim olaya toparladık sonradan yeni bölüm bekliyoz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 2x15 in sonu baya efsaneydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ara verdikten sonra baya sıkıcı gitmeye başladı yine. Kamuran ın hatrına izliyoz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Zegna said: 2x15 in sonu baya efsaneydi :) yine verdiler gazı ama 16da action olmazsa şaşırmam yine. paso muhabbet paso muhabbet, terminator mu izlioz kavak yelleri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok sıkıcı gidiyo. o kadar izledim devam edyim bari diye izliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Çok başarılıydı bu yeni bölüm. Heroes'un ilk bölümlerinden sonra ilk defa böyle bir heyecanla izledim. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 açıkçası bi bok anlamadım bu bölümden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Son iki bölüm zaman geçirmek için gibime geldi yani pek tat vermedi bana. B,rieyler hazırlıyorlar herhalde ama biraz baymaya başlıcak 1-2 bölüm daha boyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Son bölümler çok sıkıcı geliyor. Birde Cameron biraz az görünüyor. MOAR Summer Glau!! Bölümün tek güzel sahnesi: aa the nurse... http://www.youtube.com/watch?v=10wzT7nv3Y0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ilk sezondaki dizinin sıkıcılığından dolayısı ile rating düşüşünden nerdeyse iptal edilmekten dönmesinden sora olayı john connorun anasıyım ben psikoloji felan vbden biraz daha terminatorlere actiona çevirip idare ediyorlar ama genede 5/10 notu bende. daha çok gelecekten sahne, robotlarla savaş felan anca kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Cameron abla evde bikiniyle dolaşmaya başladı. Dizinin sonu yaklaşıyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Hehehe dizi baymaya başlayınca erotizme kayıcak gibi görünüyor bu gidişle. İtirazı olan? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 çok saçmaydı son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bu diziyi türklerden başka kimse izlemiyomu acaba. Çıkalı 2 sene oldu hala oylamada yok dizi awaiting 5 votes yaziyor imdb'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar