calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu kişisel gelişim kitaplarına karşı acaip bir önyargım var. var mıdır aranızda bir kişisel gelişim kitabı okuyup da o konuda gerçekten geliştiğini düşünen? varsa hangi kitap? bi nevi, tavsiye topiği de olabilir yani bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu topik başlığı bir oxymorondur :) güneş ışığıyla çalışan gece lambası gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Saçmalık. Delikanlı adam kitap okumaz, okusa bile gelişme göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 üstün dökemenin küçük şeyler ve küçük şeyler 2 kitaplarını okuyabilirsin.bence bi kişisel gelişim kitabından max verim almak insanın kendisinde bitiyo yoksa roman gibide okyabilirsin aa "böle yaparsan böle olabiliyomuş" şeklinde tepkiler vererek biraz sana bağlı yani o olay ama bu dedeğim 2 kitap iyidir kannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 löl demek istiyorum bu tespite:) ıska edik: sör ün tesbitine löl dedim bu arada [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:39 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sınırsız güç anthony robbins tavsiye ederim. hiç bi kitap %100 işe yaramaz sadece yol gösterir. inanmak ve uygulamak sana kalmış. ben okuyorum butür kitaplar yararınıda görüyorum;) özlellikle bilinçaltıyla ilgili olanlar daha çok ilgimi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: küçük şeyler Bence bu adam bu işten anlamıyomuş. Kişisel gelişim kitabı almak isteyen adam, ismi "küçük şeyler" olan bi kitaptan köşe bucak kaçar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 şaka yaptığını varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yok, kendi çapımda dalga geçtim çaktırma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Şahsen TRT 'deki programını zaman zaman izliyorum aslında fena değil. Ama kitapla olmaz o iş. [spo]Şu espiriyi yapmassam bi yerim şişer; Aman haa Üstün dökmen, leke kalır.[/spo] [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:46 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ahah düşünsene koca bi kitap yazmış adam içinde "boşver abi takma, küçük müçük sonuçta senin bu. birlikte yaşamaya alışmalısın" fln yazıyo ahahah. şaka bi yana kişisel gelişim kitaplarından ben de tiksinirim. saçma gelir, inanmam. gerçi bu işi bu noktaya da bu tür kitapları yazanlar getirdi. en son bi the secret çıkmıştı alayı uydurma bilimsel şeylerle doluydu arkadaşın elinden kapıp bi yarım saat karıştırdım yetti bana. ha, ama 'bi oku tamamen öyle konuş' derseniz ona da verilecek bi cevabım yok. para verip de alıp okumam sonuçta yazarın derdi bu. korsan morsan olsa okurum ama. o değil de bi ara her yer korsan kitapcı dolu olurdu noldu onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu küçük şeyler trt deki küçük şeyler i sunan amcanın kitabı sanırım diyi mi? ayrıca içinde sosyal psikoloji deneyleri olan "hitler isteseydi (sosyal psikoloji yazıları)" isimli kitabı tavsiye edebilirim aslında ben de ama ne kadar kişisel gelişim kitabı sayılır bilmiyorum. içinde çeşitli alanlarda sosyal psikoloji deneyleriyle harmanlanmış bilgiler var. bu tarz kitaplar varsa da bildiğiniz onları da yazınız lütfen tavsiye olarak, zira bulması oldukça zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bulamazsın ama bak not al. Komünistler ne için,nasıl mücadele etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "Üzüntüyü bırak yaşamaya bak" adlı kitap benim bunalım dönemlerimde çok yardımcı olmuştu kendimi iyi hissettirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kişiden kişiye değişir herhalde yararı var mı yok mu düşüncesi.bir ara "hayalleri olanlar asla uyumaz" diye o serinin bir kitabına denk gelmiştim,isminden dolayı merak ettim okuyayım dedim ama baydı,bıraktım.yani aman aman birşey yok.hedefelrini belirle liste yap,bunları başarabilirim de vs var.ha bunlarla motive ederim kendimi diyorsan oku derimde bence gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 . [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 14:17 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 . [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 14:19 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ömer seyfettin full set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bilmiyorum valla kişisel gelişimden felan yakaladım bir an neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kitapla olcak iş değil sana bağlı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 nasıl savunuyo topiği başka konu konuşturtmam burda diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hehe. yok herşey konuşulur, geyik de yapılır da konu sapıyomuş gibi geldi bi an öyle tepkirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kişisel gelişim. hmm şu var kendini geliştirmek istiyorsan :p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 benim ablam alır durur öyle kitaplar.evde 78967868 tane kişisel gelişim kitapları var.gerçektende hepsi saçmalık dolu.onunda ötesi hep bildiğimiz şeyler var. yok büyük düşünün yok iyimser olun vs.. bu arada üstün dökmen'e biterim. kitabını okumadım ama programı çok çok güzeldir.büyük ihtimalle kitabında da aynı verimi gösteriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar