Haplo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Video Böyle oyun oynamak var :) Kaynak: Fazlamesai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 evet görmüştüm bunu bi süre önce ilerde bu teknoloji geliştiğinde çok sakat şeylerde olabilir çok eğlenceli şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ohannes süpermiş be. yorumlarda dediği gibi mesela evlerimize girmeden önce açık havada reklam amaçlı kullanılır sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 öf her yere ad banner gelcek kardeşim :p de o aynalar bizi kesmesin hehe [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ya eskiden bi oyun vardı time traveler diye. şindi megavizyonun olduu yerde atarici vardı eskiden. orda vardı bu oyun. iki boyutlu hologramımtırak bişiydi. hiç yapılmadı onun gibi bişi daa. niçin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 timecomando olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yok bu işlemez... lcd si lazım bunun... küp şeklinde.. şefaf olcek o zmn olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Öyle aynayla falan olmaz. Yapsınlar Star Wars'taki gibi direk havaya hologram veren bişey, o zaman tamam derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Holografik goruntulu bilgisayarlar bir ara merak etmistim hayal kirikligina ugramistim ole tip bilgisayarlar yapilmasi pratik degil cunku cok pahaliya maal oluyor ve kapladigi alan olarak cok fazla cunku lazer sistemleri henuz bu teknoloji icin elverisli degil.. Isinlama makineleri biraz gelistirimesi gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 içine elimi sokamadığım hologramdan ne anladım ben. Hologram olmaz zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 aha star wars!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 iyide kullanim alanlarini dususenize sistem cok uretilip renkli goruntu opsiyonu olusturuldugunda savasta fake topcu birlikleri hatta ucak gemileri uretmek mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 BonePART yemez o... sonar yada ısı sensörüyle anlaşılır fake oldugu anında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 zaten savaş alanlarında artık kimse pencereden bakmıyor:D Ya radar yada sonar denildiği gibi...Ama reklam mevzusunda baya işe yarar katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bence kullanım alanı pek yok... 2 boyut gayet herşeye yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 adam gıbı olsa kullanım alanı cooook heleki reklamda sınırsız. ama cok dandik bunların yarattığı görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yaw benim bildiğim hologram görüntüsünü bir zemin üstüne düşürmeden almaktır bu adamlar görüntüyü aynaya düşürüp ilginç bir şekilde 3D katıyolar olaya ama tam olarak Hologram diyebilirmiyiz buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ulan 3d yapmakta ne var yiyosa tek boyutlu yapsınlarda görelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mahalleye böyle reklam falan takarlarsa çok uyuz olurdu. Kırarlar en iyi ihtimalle =) Bi de reklamın içinden geçmek eğlenceli olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 icinden gecemezsin ki, holgoram degil bu, aynaya yansiyo, ayna da fir fir donuyo, yani icinden gecmeye calisirsan fena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Aynasızını icat etselerdi ne olurdu falan diye düşündüm o noktada, haliyle cümle kaymış =/ Ama delikanlı adam aynalı falan tanımaz direk içinden geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: içine elimi sokamadığım hologramdan ne anladım ben. Abi kişisel kullanım için değil zaten. Ben anladım seni de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bilkent fen binası A blokta bir alet var. 2 tane çanak şeklinde şeyin üst üste konmasıyla meydana geliyor. Küre gibi düşünün ama yuvarlak değil. 2 çanak dışa çıkan tarafları dışta kalacak şekilde(super cümle) üst üste konuluyor. Ortası deliniyor. Bunun içine bir obje kondumu görüntüsünü tam tepesinde gösteriyo 3 boyutlu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 türkçe yazıyı görünce dumur oldum http://www.youtube.com/watch?v=oLygWkHo9nw [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:38 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar