Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Boyutlu Holografik Görüntü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öf her yere ad banner gelcek kardeşim :p
de o aynalar bizi kesmesin hehe

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Holografik goruntulu bilgisayarlar bir ara merak etmistim hayal kirikligina ugramistim ole tip bilgisayarlar yapilmasi pratik degil cunku cok pahaliya maal oluyor ve kapladigi alan olarak cok fazla cunku lazer sistemleri henuz bu teknoloji icin elverisli degil.. Isinlama makineleri biraz gelistirimesi gerekiyor..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zaten savaş alanlarında artık kimse pencereden bakmıyor:D Ya radar yada sonar denildiği gibi...Ama reklam mevzusunda baya işe yarar katılıyorum...
Mesaj tarihi:
yaw benim bildiğim hologram görüntüsünü bir zemin üstüne düşürmeden almaktır bu adamlar görüntüyü aynaya düşürüp ilginç bir şekilde 3D katıyolar olaya ama tam olarak Hologram diyebilirmiyiz buna ?
Mesaj tarihi:
bilkent fen binası A blokta bir alet var. 2 tane çanak şeklinde şeyin üst üste konmasıyla meydana geliyor. Küre gibi düşünün ama yuvarlak değil. 2 çanak dışa çıkan tarafları dışta kalacak şekilde(super cümle) üst üste konuluyor. Ortası deliniyor. Bunun içine bir obje kondumu görüntüsünü tam tepesinde gösteriyo 3 boyutlu olarak
  • Yeni Oluştur...