Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba Olmak İstemiyorum!!!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Abi korununda bide kızın öle cart diye hamile kalması için damizlik olması lazım :). Ayrıca 3 yaş farktan fazlasından uzak durcan mazallah yamanmaya çalışır falan riskli yani :). Ayrıca en temizi ayda 1-2 kere parayı bascan alem yapcan evde :) paralı asker ftw. ! :D. Kız arkadaşınlada olcaksan abicim alkol zaten ona içir sen içme daha iyi oluyo :). Hatta ve hatta cıvkını çıkariyim. Şampanya - beyaz çikolataya bulanmış çilek veya dark çikolataya = Afrodizyak gg :).
Sosyal ağlarda paylaş

He he, ya ben hep merak ediyorum, ondan kaç bundan kaç şundan kaç, onu yapma bunu yapmalar..

Bir kez daha yaşamayacağım ki, 40 yaşımdayken 18'in bir kızla gezemeyeceğim ki.. Hayatı dolu dolu yaşamayacaksam, hata yapıp pişman olup tekrarlamayacaksam, kendimi kaybedip tekrar bulduğumda yabancılık çekmeyeceksem, nerde bu işin tadı ki ?

Bu yaşımda babalık dahi yaparım, hayat seni sıkıştırdıkça güzel heyecanlı.. O günlerin o anların garip bir mutluluğu olur, bilmediğin bir şehirde hem parasız hem yalnız olmak gibi. Heyecan, adrenalin..

Bakın keyfinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be, ayak bağıymış gibi görünüyor ama öyle değil, 1-2 sene belki ama 2 yaşından itibaren çok kral gezersiniz beraber, bambaşka bir dünya açar sana, kimsenin bilmediği..

Öyle çocuk evde hanım bakıcak sen de memur olarak çalışıcaksın da, dediğin olucak. 650 l maaşla ev kayıramadığın için hayatın ölür tabi.

Ama benim gibi maddi problemin yoksa, çok da keyifli olur. 1-2 sene kadar yiğenimle takıldım, tam bir anne baba olmasam da, beraber bir çok gün geçirdik ( 2-3 yaş arasını işte ). Hayatımın en keyifli anları bile diyebilirim, o derece eğlenceli.. Bir şeylere bakış açısı önemli bu konuda yahu. Yük olarak görmezsen, yük değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...