Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 prezervatif patlayabilir abi. patlayabilir derken taktığında patlak değildir ama patlayabilir. anlatabildim sanırım. bide zaten %75 mi ne koruma sağlıo yazar üstünde. ERTESİ GÜN HAPINA BURDAN KOCAMAN BİR ALKIŞ ALIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kız çocuk güzel bişey çok şirin oluyorlar. konudan çıkarılması gereken mesajlar - arkadaş seks yapmış - arkadaş o kadar çekici ki kendinden 8 yaş büyük biriyle seks yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ertesi gün hapını çok sık kullanırsa karşınızdaki insan herhalde baya bir hormonal dengesizlik sorunuyla karşılaşır. O tür haplarda zaten her hap alış arasında 1-2 ay koyulması tavsiye edilir. Onlar acil durum haplarıdır günlük kullanım hapı değil. Prezervatiflerin üstünde yazan koruma ihtimalleri de genelde %95 üzerindedir. Siz çorap mı alıyorsunuz anlamadım. Biri %75 demiş de "withdrawal" denen metod bile istatiksel olarak %50-60 hamile kalmama güvencesi taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 KANKA ERTESİ GÜN HAPINI HER GÜN VERİP KIZDA 3. GÖZÜ ÇIKARIN MI DEDİM BEN YA. KALDIKİ PREZENFATİK BİLE GÜVENLİ DEĞİL. SEVİŞMEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet sevişmezsen %99.9 falan. ben zaten sana demedim birileri onu okuyup da yanlış bilgilenmesin diye dedim. sen tahmin et kaç gencimiz onu okuyup da "oha süper öyle bi hap mı varmış ne gerek var lan o zaman o plastik parçasına" demiş olabilir? burda tahminen 12 yaşından 40 yaşına kadar (heh) geniş bir yelpazede insan bulunduğu için böyle konularda bilgi verirken dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Rogues do it from _______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 behind tutamadım kendimi fill in the blanks görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hacı ona bakarsan istesen bile hamile bırakman zor. AMAN DAMLADI ÇOCUK GELİO gibi bi durum yok. withdaval dediğinde climax aninda beli geriye atma dediğimiz şey sanırsam. stressi var lan onun erken yaşta ölürsün. (trollediğim için suçluluk duydum bi an sonra geçti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 "withdaval dediğinde climax aninda beli geriye atma dediğimiz şey sanırsam" hacı nedion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 5 dakikadır o cümleyi idrak etmeye çalışıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 climax anı withdrawal? hea ne?? adam gibi cıkartıyorum aleti dısarı desenize lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 edebiyatıma saygı duyun destursuz gavurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Withdaval. indiiiiğd. Okudum bütün topiği. Peh be, kaçırmışız. Veya imzam. Veya, you're pregnant so I kicked you in stomach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 05 Sep 2007 de ilk mesaj atımış.netcafe çocuğun cinsiyeti ne? 4 ayına girmiştir.nasıl sağlıklı mı? yoksa bütün bu sayfalar bir kuruntu içinmi yazıldı aaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çocuun fotosunu koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nolmus nolmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oğlan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Burax said: DoruK said: burda açıklayamam bunları ama hayatımda hiç şampanyayla sevişmedim diyebilirim tebrik ederiz forumda şampanyayla sevişen kimse yoktur heralde :F aramıza hoş geldin :P merhaba, bende züürtüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 withdrawal = geri cekme climax = tepe noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 OKEY olma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 paticik artık ailem gibi be B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar