Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba Olmak İstemiyorum!!!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Neresi bedava ya, bi şampanya açsan 300YTL ( en kötü mekan ve en dandik şampanya düşünüldüğünde )..

Ha yok, okuduğun okulda bir tane idare eder sırp göçmeni ayarlayıp kız arkadaş yapıp, beraber eve çıktıysan, eyw da..

Eğlence mekanlarında, tek tabanca takılan bir adam için yeterince masraflı bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Neresi bedava ya, bi şampanya açsan 300YTL ( en kötü mekan ve en dandik şampanya düşünüldüğünde )..

1- şampanya açmak zorunlu mu? manyak mıyız biz?
2- hatunu eve neden atamıyoruz neden illa bir mekan olması gerekiyor?
3- sen hep böyle sevişiyorsan benimle sevişir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Ha yok, okuduğun okulda bir tane idare eder sırp göçmeni ayarlayıp kız arkadaş yapıp, beraber eve çıktıysan, eyw da..

Eğlence mekanlarında, tek tabanca takılan bir adam için yeterince masraflı bir durum.

önemli olan şampanya olmadan da birşeyler yapabileceğin kafada bir kız bulmak :D
Sosyal ağlarda paylaş

He he, aga eğlence göreceli bir kavram işte, yani benim de 2-3 defadan öteye yaptığım bir şey değil, ama söz konusu türkiye eğlence mekanları ise, başka çaren yok, açıcaksın bir şişe, patlıyacak bir tarafında, bu böyle burda.

Ha ama diğer türlü dersen, avrupa'da ise bi 30-40 avroya çıkarsın gene bir şekilde.

Ama olay, üni'den bir kız tavlayıp, sonra tava'da kızartmaksa, bunun için tanımadığım bir kız lazım bana, önceden bildiğim gördüğüm konuştuğum arkadaşım olan, ya da aynı sınıfta olduğum hatunlarla, değil birlikte olmak, öpüşemem bile.
Sosyal ağlarda paylaş

noxite said:
Bu nasıl sorumsuzluk aklım almıyor benim.
3 ay dolmadan test yaptırıp kürtaj işine girmeniz lazım.
Yoksa başın gerçekten belaya girer.
İmza Tabipler Odası

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:13 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]

10 haftaya kadar kürtaj yapılabilir (evli ise eşinde yazılı onayı ile), gebeliğin 10. haftasından sonra ancak olağanüstü durumlarda (gebelik annenin hayatını tehdit ediyorsa gibi durumlarda olur) kürtaj yapılır.

Kaynak: Rahim tahliye ve sterilizasyonu hakkında kanun.
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
penetrasyon+ejakülasyon durumunda hamilelik kesin değilken, insanlar geceler boyu defalarca uğraşıp tutturamazken, döngünün verimli haftasına mı denk geldi? öyleyse yine risk tabi, ama diğer üç haftadan biriyse korkmana gerek yok bence.
murphy kanunu..biliosun kimse yapamazken sen yapıverirsin oyle bi anda hem de istemezken.. -aauhauha oyle bi soyledim ki sanki ben yapmısım gibi.. yapmadım istemeden cocuk falan ama isteyerek yaptıgım 7 tane war(saka len).. o degil de dogum kontrol hapının %99 koruma saglaması ne gergindir yahu.. hep stress hep gerginlik.. oo.. safe sex yalan lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...