Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Güzel bir sniper oyunu var mı bildiğiniz? Juba the sniperları izledim googledan gaza geldim.
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sniper elite diye vardı. ben oynadımda türünü sevmediğim için beğenmemiştim. hoşuna gidebilir
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sniper elite çok güzel. ben de oynadım beğendim. oyun detaylı baya. kalp atışları ve rüzgar silahı tutuşu etkiliyor. mesela çatışma olduğunda kalp atışın artıyo ve silah titriyo. rüzgar da aynı şekilde. nefesi tutma tuşu var. ona basıyosun 5 saniye nefesini tutuyosun silah sabit kalıyo. taş atıp adamın dikkatini dağıtabiliyosun.. görevler var onları yapıyosun. oyunun büyük kısmı sokaklarda geçiyor. yani yüksek bir yere pusu kurayım adamları vurayım olayını ben sadece bir bölümde gördüm(oyunu bitirmedim belki vardır ilerilerde yine). ama rambo gibi de dalmıyosun ortalığa. yine de baya tatmin ediyo. çoğunlukla sürünerek gizlenip gidiyosun. uzaktan vuruşları ağır çekim göstermesi gibi güzel bir özelliği var.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 .Sırf sniper oyunu değil ama sniper kullandığın yerlerde var.Zaten oyun Tactical Shooter, sniper kullanmıyor olsan bile hoşuna gider, ki zaten bir çok silahın belli bir oranda zoom özelliği filan var.Neyse oyun çok güzel, keslinlikle dene.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Metal Gear Solid 3'de sonlara doğru çok deli bir sniper kapışması var : SPOILER içerir http://www.youtube.com/watch?v=6bqHPierX3M Oyunun en zor boss'u aynı zamanda en kolayı olabiliyor :) İlk oyunda da Sniper Boss var http://www.youtube.com/watch?v=MNeaeOhgOy8 [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 18:21 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 CoD2 de benim gibi eline geçtikçe sürekli Sniper ile gezersen baya güzel bi sniper oyununa dönebiliyor bazı bölümler :)
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mgs3 teki harbici olarak gelmiş geçmiş bi oyundaki en iyi sniper kapışmasıdır heralde, sonuçta ai olduğu için olayın püf noktasını kaptıktan sonra bazı hareketleri çok saçma geliyor ama gene de çok iyi. onun dışında sırf sniper üzerine virtua cop tadında bi oyun olması lazım diye biliyorum sniper elite ı ama ben ps2 oyunu diye biliodum o oyunu. tabiki virtua cop ta oynayabilirsin hala bayılırım o oyuna :)
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 medal of honor : airborne kesinlikle en iyi sniper efektine sahip oyun. Springfield kullanmak ayrı bi zevk, kesinlikle oynayın.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Virtua Cop tadında bir Sniper oyunu arıyorsan Silent Scope var PS2 için Konami'deki amcalar yapmış.Belki bir MGS kalitesinde değil ama Sniper'la Harrier falan indirmek istersen tek seçeneğin budur diyebilirim.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hitman olabilir yalnız Juba denen video bence sallamasyon . Kaç amerikan askeri sniper la öldürülmüsse hepsini harmanlayıp bir araya koymuşlar. 1 kişinin işi degil o
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Metal gear solid spoiler :p [spo]only way to kill the end by old age is by not playing for about 3 days after you save right when boss battle start, or save, turn off ps2 reset it time till about a week later and he will be dead[/spo] iyiymiş hehe
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Evet onu hatırlıyorum, denememiştim gerçi direk combatta indirmek istiyordum adamı, çok hoş bir olay :) Köşede bir warehouse'tan dragunov alıp 1 buçuk saat dürbünle etrafı gözleyip , vurup , aynı şeyi tekrarlayıp indirmiştim adamı :)
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ardeth o dediğin yöntemle geçebiliyorsun da The End kamuflajını alamıyorsun ama... [spo] Yanına gelip 2-3 kere Shotgun sıkmak da bir çözüm :) [/spo]
Öne çıkan mesajlar