Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sniper oyunu tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sniper elite çok güzel. ben de oynadım beğendim.
oyun detaylı baya. kalp atışları ve rüzgar silahı tutuşu etkiliyor. mesela çatışma olduğunda kalp atışın artıyo ve silah titriyo. rüzgar da aynı şekilde. nefesi tutma tuşu var. ona basıyosun 5 saniye nefesini tutuyosun silah sabit kalıyo. taş atıp adamın dikkatini dağıtabiliyosun..
görevler var onları yapıyosun. oyunun büyük kısmı sokaklarda geçiyor. yani yüksek bir yere pusu kurayım adamları vurayım olayını ben sadece bir bölümde gördüm(oyunu bitirmedim belki vardır ilerilerde yine). ama rambo gibi de dalmıyosun ortalığa. yine de baya tatmin ediyo. çoğunlukla sürünerek gizlenip gidiyosun. uzaktan vuruşları ağır çekim göstermesi gibi güzel bir özelliği var.
Mesaj tarihi:
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 .Sırf sniper oyunu değil ama sniper kullandığın yerlerde var.Zaten oyun Tactical Shooter, sniper kullanmıyor olsan bile hoşuna gider, ki zaten bir çok silahın belli bir oranda zoom özelliği filan var.Neyse oyun çok güzel, keslinlikle dene.
Mesaj tarihi:
Metal Gear Solid 3'de sonlara doğru çok deli bir sniper kapışması var :

SPOILER içerir

http://www.youtube.com/watch?v=6bqHPierX3M

Oyunun en zor boss'u aynı zamanda en kolayı olabiliyor :)

İlk oyunda da Sniper Boss var

http://www.youtube.com/watch?v=MNeaeOhgOy8

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 18:21 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mgs3 teki harbici olarak gelmiş geçmiş bi oyundaki en iyi sniper kapışmasıdır heralde, sonuçta ai olduğu için olayın püf noktasını kaptıktan sonra bazı hareketleri çok saçma geliyor ama gene de çok iyi.

onun dışında sırf sniper üzerine virtua cop tadında bi oyun olması lazım diye biliyorum sniper elite ı ama ben ps2 oyunu diye biliodum o oyunu. tabiki virtua cop ta oynayabilirsin hala bayılırım o oyuna :)
Mesaj tarihi:
Virtua Cop tadında bir Sniper oyunu arıyorsan Silent Scope var PS2 için Konami'deki amcalar yapmış.Belki bir MGS kalitesinde değil ama Sniper'la Harrier falan indirmek istersen tek seçeneğin budur diyebilirim.
Mesaj tarihi:
Metal gear solid spoiler :p

[spo]only way to kill the end by old age is by not playing for about 3 days after you save right when boss battle start, or save, turn off ps2 reset it time till about a week later and he will be dead[/spo]

iyiymiş hehe
Mesaj tarihi:
Evet onu hatırlıyorum, denememiştim gerçi direk combatta indirmek istiyordum adamı, çok hoş bir olay :) Köşede bir warehouse'tan dragunov alıp 1 buçuk saat dürbünle etrafı gözleyip , vurup , aynı şeyi tekrarlayıp indirmiştim adamı :)
  • Yeni Oluştur...