ajmet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 super bir haber kaynak =http://www.bildirgec.org/yazi/paypal-turk-bankalarina-para-transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 mükemmel bir haber bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 türkiye için sevindirici benim için üzücü bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 süper ya yani şimdi alış ın yanı sıra satış da yapabileceğiz anlamına mı geliyor e-bay de falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Yarasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Komple komple komple hoooooop Sevindim NAN! SEVİNDİM! Evet başlıyorum... Satılık YAMAHA EZ-30 Org! e-baye koyuyorum fiyat 370€ ucuz olma sebebi adaptorü biraz hasarlı :P [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 14:30 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hakkaten ya koysak mı e-bay e bişeyler kargo olarak nası olcak ama? hangi seçenekler var yani ptt yle falan mı göndercez? bide yürürlüğe girdimi ki bu uygulama ben paypal e baktım bişey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hazır güncel konu varken soriyim dedim. paypal accountu acicam. sadece 1 sefer birşey almam icin lazım, sonra kullanmak istemiyorum.tekrar kapatmak mümkün mü accountu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 baya güzel bir haber de, paypal benim iki kartı da kabul etmiyor. eski kartın son kullanma tarihi doldu, yeni kart ekleyemiyorum. işin tuhaf yanı, yeni kredi kartımla bazı yerlerden online purchase yapabildim bazı yerlerden yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Oha süper haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Citibank'a yatıyordu zaten 2 yıldır ben kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ged evet accountu kapatmak mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Zamanında paypalda kredi kartı olarak İş Bankası(MasterCard) kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım her alışverişimde sorun çıkartmadı memnum kaldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bahsedilen sizin kredi kartınızdan paypala transfer değil paypaldaki paranızı kredi karetınıza transfer etmek masteis. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 20:38 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 öyle oldugunu biliyorum. internet üzerinden alışverişlerde bir çok kart sorun çıkartabiliyor, işbankası bu yönden iyi demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 donate pls [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Turk genci e-baye doyacaktır kanımca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Uzun suredir paypal kullanan birisi olarak mutlaka aklinizda soyle bir sorun olacaktir. ` E tamam paypala para geldi, onu nasil alacaz ? ` Kullandiniginiz kredi kartinin VISA olmasi lazim. Ben Millenium kullandim, paypal 5-7 gun icinde paramin elime gececegini soyledi. Cok sevindirici bir haber tabi, wow account satisina basladim hehe. 2 haftada 70 karakter satiyordum param paypalda kaliyordu. Iskence bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ulan kredi kartimiz da yok ya : garanti sanal kredi karti ile deneyen oldu mu peki hic? yoksa o sadece odeme yapabilmek icinmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 garanti sanal kart master card sanırım.paypal'dan transfer icin visa lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kazıklama sektöründe globalleşmenin zamanı gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi kredi kartı nın yanısıra banka kartı yani visa electron ekleyemiyomuyuz paypal e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 satın almak için visa,master card, american express geçiyor. visa electron maestro fln olmuyor atm kartı oldukları için. fakat para almak için tek yol VISA kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 paypal türk gencinin potansiyelini sonunda kavrayabildi, gerçi satışı yurtdısına yapmak için sağlam feedback gerekir ama bunuda ilerde aşarız diye düşünuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya tamam ben satın alıyorm zaten mastercard - is bankası maximum benimki fakat satış yapma, para alma olayında nası olacak? kredi kartına para yatması yerine iş bankası bankamatik kartı - "visa electron" ekleyemezmiyim acaba param oraya yatsa. du bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar