Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypaldan TÜRK bankalarina transfer izni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komple komple komple hoooooop
Sevindim NAN! SEVİNDİM!
Evet başlıyorum...
Satılık YAMAHA EZ-30 Org!
e-baye koyuyorum
fiyat 370€
ucuz olma sebebi adaptorü biraz hasarlı :P

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 14:30 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hakkaten ya koysak mı e-bay e bişeyler
kargo olarak nası olcak ama?
hangi seçenekler var yani ptt yle falan mı göndercez?

bide yürürlüğe girdimi ki bu uygulama ben paypal e baktım bişey göremedim
Mesaj tarihi:
hazır güncel konu varken soriyim dedim.
paypal accountu acicam. sadece 1 sefer birşey almam icin lazım, sonra kullanmak istemiyorum.tekrar kapatmak mümkün mü accountu??
Mesaj tarihi:
baya güzel bir haber de,
paypal benim iki kartı da kabul etmiyor.

eski kartın son kullanma tarihi doldu, yeni kart ekleyemiyorum.

işin tuhaf yanı, yeni kredi kartımla bazı yerlerden online purchase yapabildim bazı yerlerden yapamadım.
Mesaj tarihi:
bahsedilen sizin kredi kartınızdan paypala transfer değil paypaldaki paranızı kredi karetınıza transfer etmek masteis.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 20:38 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Uzun suredir paypal kullanan birisi olarak mutlaka aklinizda soyle bir sorun olacaktir.

` E tamam paypala para geldi, onu nasil alacaz ? `

Kullandiniginiz kredi kartinin VISA olmasi lazim. Ben Millenium kullandim, paypal 5-7 gun icinde paramin elime gececegini soyledi.

Cok sevindirici bir haber tabi, wow account satisina basladim hehe. 2 haftada 70 karakter satiyordum param paypalda kaliyordu. Iskence bitti.
Mesaj tarihi:
satın almak için visa,master card, american express geçiyor. visa electron maestro fln olmuyor atm kartı oldukları için. fakat para almak için tek yol VISA kart.
Mesaj tarihi:
paypal türk gencinin potansiyelini sonunda kavrayabildi, gerçi satışı yurtdısına yapmak için sağlam feedback gerekir ama bunuda ilerde aşarız diye düşünuyorum.
Mesaj tarihi:
ya tamam ben satın alıyorm zaten mastercard - is bankası maximum benimki

fakat satış yapma, para alma olayında nası olacak? kredi kartına para yatması yerine iş bankası bankamatik kartı - "visa electron" ekleyemezmiyim acaba param oraya yatsa. du bi deniyim.
  • Yeni Oluştur...