Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 istediğim dizilerin tüm sezonlarının dvdriplerini bulabileceğim torrent sitesi arıyorum. bilen var mıdır? dvdrip derken, hdtv'den çekilmiş dvdrip "kalitesinde" olanları istemiyorum. hakkaten dvd'den riplenmiş divx'e çevrilmiş olanlar lazım. yani sağda solda tv logosu olmıycak falan. ama bi türlü adam gibi bi yer bulamadım. bilen var mıdır?
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bitmetv.org var ama davetiye bulursan bana da yolla :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 http://tv.torrents.ro/
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 teşekkürler. şimdi bitmetv davetiyesi lazım da, ekşi de pek iç açıcı şeyler söylememişler. "ben 150gb upload yaptım anca aldılar", "ben annemi verdim öyle aldılar" gibi şeyler var heh nası yapıcaz bu bitmetv olayını?
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 O siteye üye olmamız lazım =) patiden biri üye olursa hepimiz kapağı atarız
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bitmetv.org forbidden dio zaten bende :D merak etim dogrusu...
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bitmetv davetiyesi bulman zor olabilir. bulduktan sonra sitede barınman daha da zor olabilir. ota boka adam banlıyorlar. http://www.tvtorrents.com
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 seedbox unuz yoksa bitmetv de upload yapmak cok zorudr.. ratio tutturamazsiniz kolay kolay. 10 tane davetiyem var fakat cesaret edip yollayamiyorum kimseye, o kisi banlanirsa sende ucuyorsun cunku.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 peki senin davet ettiğin adamın davet ettiği adam banlanırsa sen de banlanıyor musun?eğer banlanmıyorsan güzel bir fake acc zinciri ile tüm patiyi üye yapabiliriz=)
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 senin davet ettigin adamin davet ettigi banlanirsa senin davetiyelerini elinden aliyorlar sanirim. tv konusunda en iyi tracker bitmetv cok sıkı kontrol edilir oyle birsey yapamazsin malesef.
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 isyan edelim kendi trackerımızı açalım hadi.
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben yıllardır http://www.tvtorrents.com kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Hız olarak da gayet iyi. Şu zaman kadar SG-1 1 den 10 sezona kadar SG-Atlantis 1.ve 2. sezon Prison Break 1. ve 2. sezon Şimdide lost dizisini indiyorum. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:58 tarihinde, Sm00th tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:58 tarihinde, Sm00th tarafından güncellenmiştir ]
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 smooth, peki tvtorrentste dvdrip diye indirdiklerin arasında hiç tv çekimi olan çıktı mı? ya derdim şudur: bi şeyin arşivini yaparken elimdeki bütün bölümleri aynı formatta olsun istiyorum (bu durumda official dvdlerin ripleri) biri tv çekimi, birinin altında fox logosu, diğerinde scifi logosu öbürü web versiyonu falan olsun istemiyorum, özen gösterilmiş olsun istiyorum. bu açıdan nasıldır tvtorrents.com?
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben bitmetv kullanıyordum. 6mbit hat olunca pc hep acık olunca tutturosun ratio.bide bu tip sitelerde hangi tür dosyayi cekip cekmicegini bilince elbette. hatta 2 arkadas ortak kullanıyorduk. ikimizdede 6mbit hat , hatta okuldayken 100 mbit. ama bir tatile gittim ondan öncede uzun sure girmedim.nasilsa ratio 1 de atmazlar diye.sonra biri şifreyi mi deiştirdi account banlandımı anlamadim noldu accounta giremedim bir daha.
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yok hiç bir zaman yanlış çıkmadı. Zaten söyle bir suru seçenek var. Mesela Prison Break S2 Season 2 Complete 7.51gb Season 2 Complete (720p AC3 5.1) 30.46gb Season 2 Complete (Dvd-Rip) 7.49gb Season 2 Complete (HR) 14.98gb Şeklinde sen burdan hangisini istiyorsan onu indirebilirsin.
Öne çıkan mesajlar