axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Gavur tipi yok ki hintli tipi var bizde ehah. Zaten boy uzun iki büklüm oluyorum minibüslerde. Basamağa yerleşmek ayrı bi dert sürekli inen binen. Ayrıca said: DoGMeaT 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:46 demiş ki ben otobüse binerim ayakta durmakta zorlanan yaşlı/genç,ki belli bir yaşın üstündeki insanlarda default oluyor ayakta durmakta zorlanmak,yer veririrm. kulaklukla müzik dinlersem sesin başklarını rahatsız etmemesini sağlarım. telefon kapama zorunluluğu varsa kaparım. insanlara kibar davranırım asi gençliği bırakın,adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dersaneye gidip ayakta uyudugum zamanlarda insanlar acıyıp bana yer veriyordu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben zaten müzik dinlerken afk oluyorum elleşmiyorlar. Müzik yoksa sıkıntıdan volta atıyorum zaten. Ben araba alayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bende pek vermiyorum yorgun olursam.Bi kere vermiştim hiç unutmam hem yaşlı hem hamileydi.Oha lan dedim. Onun dışında yorgun deilsem sadece yaşlılara veriyorum yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Küçük çocuklu annelere yer verin. Hamilelerden sonra öncelik onlarda. Sonra yaşlılar ve sakatlar geliyor. Efendi olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 otobüste teyzelerin amcaların benimle konuşması gibi bi sorun var! teyze evdeki dertlerini falan anlatıyor, amcalar ülkeyi kurtarıyorlar beni görünce. bazı amcalar da çocuklarından falan şikayet ediyorlar. Neyim lam ben? ağlama duvarı falan mı? otobüs şöförü trafikten evde çocuğunu az gördüğünden şikayet eder, amca devletten şikayet eder, teyze kızından şikayet eder.. dur lam! ben politkaya falan gireyim! gariplerin, dertlilerin dasaaa abisi olur prim yaparım belki! millete sıkınıtınızı anlatmayın, en azından bana, tanımıyorsam sizi sıkıntınızla çok ilgilenmiyorum demektir.. oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu mesajı okuyan amcalara teyzelere sesleniyosun heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 e.. tabi altında şunu yazsaydım daha uygun olurdu.. şöle bi geyik var türkiye'de. adam yerel televizyona çıkar, sıkıyorum balıkesir yerel televizyonu, oradan konuşurken şunu söyler "buradan bush'a sesleniyorum! o ıraktan çık!!" tabi bi de bush defol rozetleri mi ne var idi aynı bunun gibi? oldu, bush'un da götü duydu tabii.. her neyse işte böle bi şi geliştirdi bünye.. arada duyamayanlara, duyamayacaklara da sesleniyorum ölesine.. "bush! çabuk ıraktan çık!!" da demeyi ihmal etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Dasaa seni sıcak gördük paylaşmak istedik. Community feeling olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cep telefonlarının yaydıgı manyetik dalgaların hele aracta birden fazla var ise hangi siddette ve hangi yogunlukta nerede manyetik dalga yogunlasması olacagının kestirilmesi imkansızmış. araçtaki elektronik sistemlerin bu manyetik dalga yogunlasmasından etkilenebilecegi belirtilmiş. ancak cep telefonu zararsız söyleminin ispatlanamadıgından riskler insan hayatı acısından dikkate alınmalıdır. bu yüzden cep telefonlarını otobuslerde kapalı tutmak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cep telefonunun araca zararı olmasa bile otobüs gibi aşırı kalabalık araçlarda olma ihtimali yüksek kalp pili vs türü hayati şeylere zararı yok mudur? yani var mı yok mu emin değilim soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cep telefonuna arama gelmezse bildigim kadarıyla bi zararı yok. elinde telefonla oyun oynayan adama laf etmek mantıklı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben taksiye biniyorum hep zengin cocugum ben :P saka bi yana iyi alistim taksiye..bende bu maas nereye gidiyo diye dusunuyodum iyimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: cep telefonuna arama gelmezse bildigim kadarıyla bi zararı yok. elinde telefonla oyun oynayan adama laf etmek mantıklı degil. o adama arama gelemezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sehirlerarası otobuslerde abs gibi elektronik sistemler oldugu icin zarar verebiliyor oda su sekilde oluyor.on tane falan telefon aynı anda calacakki ortamda yogun bi sinyal akışı olacak oda klima sistemini,fren sistemini fln etkileyecek.yoksa zaten her taraf sinyal dolu o mantıkla verici istasyonların yanından gecerken otobuslerin patlaması lzmdı. diger halk otobusleri körüklüler falan elektronik sistemleri yok ki o sekilde uyarmak cok sacma.ama genel toplum kuralları geregince toplu tasıma araclarında telefonla konusmak baskalarını rahatsız edecegi icin tercih edilmez.otobusun icinde birisi bagıra bagıra telefonla konussa cok rahatsız olurum.aynı sekilde biri bangır bangır arabesk acmıssa kulaklıgından ve bana geliyorsa oda cok rahatsız eder. siz basına buyruk cocugu oynamayın,o agresyon yonelmez size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Her gün otobüse binmek zorundayım yani o kadarda vasat değil sadece insanların davranışları cok saygısızca dediğiniz gibi öğrenci oturamazmış efenim hadi ya? kadının biri veryansın etti bir gün ben öğretmenim nasıl yetiştirmişler sizi bikbik cok çirkin.Böyle insanlara yer verilmez. Otobüsde en arkaya oturmak caizdir.Yaşlı teyzelere yer verilir , ben veririm. Kitap okumak , müzik dinlemekde iyidir rahatsız etmezler ama okuduğunuz dergi ise penguen,leman,lombak vs.. sabah sabah çatık kaşıklı insanların bakışlarına mahruz kalabilir ve "töbe töbe" dediklerini işitirsiniz aldırmayın.Otobüs ter kokuyosa inin o otobüsden aktarma yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 adam da kapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ayakta gidenle oturarak gidenin aynı ücreti vermesi başlı başına saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Insanlara yer vermek guzeldir. Yer almayi hak olarak gormek terbiyesizliktir. Eger yer verdigim kisi, kendisinden daha yasli birisi geldiginde yer verecekse kalkar veririm. Ama eminim ben yer verdikten sonra 70 80 yaslarinda bi amca geldiginde killarini bile kipirdatmayacak insanlar mevcut ki tavirlarindan anlasiliyor zaten. Bir de yer vermen icin dibine girip rahatsiz ederler. Onlara biraz cekilir misiniz rahatsiz oluyorum demek en guzeli. Dogrudan tartisma baslatiyo, insan egleniyo. Otobusteki tartismalari niye ciddiye aliyosunuz ki? Zaten insanlar gezerken ederken yorulmuslar, otobuse binip evlerine giderken sinir katsayisi oldukca yukselmis oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Abi herkese yer verilmez şimdi birde şöyle bir moda var artık türbanlılara yer verme, yok ya? geçen eski halk otobüsünde köşede bir yerde oturuyorum korkuluğun hemen yanı abla geldi girdi köşeye poposunuda resmen omzuma koydu sariyerden emirgana kadar öyle gittim. edit : imla [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 18:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 pandik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Oh lol ve budan şikayetçimisin :) xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 uykusuzun ilk sayısı vardı elimde sözde keyif yapacaktım ama abla ve sıcak hava sağolsun. nasıl şikayetçimiyim? omzunda bir popoyla nasıl bir rahatlık bekliyebilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 turbanlilara mi yer verilcekmis? kucagima bile oturtmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ahanda bugün oldu. Şifayı kapmış eve gidiyorum 17 ile. Bir tane başı kapalı hanfendi geçti önüme gayet dandik bir şekilde sıkıştım. Sonrada Biraz kayarmısınız dedi. Ulan zaten cam ve öteki kltuk arasına sıkışmışım nereye kayacam. Ablada biraz manyak sokuldukça sokuluyor. Bende İçimden küfürler saydırıp durdum. Sonra bir daha şöyel böyle dur demeye kalkınça "Sizin benim duruşumdan başka bir işiniz yok mu? "diye bağırdım. Neyse sonra ki duraktada indi. Ne manyaklar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar