dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 cocuk duruyo o zaten inanirim yani iki tane caksam agzina da sussa. boyle coluk cocuk cikiyolar, heves aliyolar sonra kafayı yiyolar, kocasinin arabasini parcaliyo, sudur budur. arkadasim kadin dediğin rihanna mihanna umbrella cindrella olmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 brad pitt babamla yaşıtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bilmiyorum rihanna bi garip. ben sevmem ünlüleri tapılan kadınları falan. pek cocuk gibide degil yaw baya dilber. evrim teorisini tek başına çökertir güzel yaratmış allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 rihannanin umbrellasi oliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 drayvı ol.. biner hem. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 03:39 tarihinde, Mike tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla bende dumur oldum ya 26 yaşındaymış.Elim ayağım titriyor nasıl 26 olmuş ya.Bide 81 doğumludur o şimdi.Abi yazamıcam cidden çok fena dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Dostum panik yapma, su ic. Her sey eskisi gibi olacak inan bana lutfen, benimle kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: 65-80 sanıyodum ben aferin, ee, noldu şimdi? said: Oha, beyonce 35-40 yaşında sanmak? Çok abartmışsın yaw, hani 30 desen neyse.. Ki bence gayet 25-28 falan aralığında, ha maksimum 30 olur... Brad Pitt falan tabii apayrı mevzu. Adam hakkaten olduğundan kat kat genç gösteriyo. Ama buna rağmen gözlerinde yüzünde yaşlılık belirtileri gözükmeye başladı onun da. şöyle düşündüm, 1998 yılında çıktığında 25 yaşı civarındaysa, şimdi de 35 yaşı civarındadır dedim. 30-35 yaş o kadar da yaşlı bir dönem değil de, asıl 18'de çıktığı zamanlarda 25 yaşında gibi göstermesi ilginç geldi. said: Amma abarttınız yahu 30-35 dese kimse laf etmeyecekti adam 35-40 demiş şaşkınlığını daha iyi ifade etmek için sizde gözlere ayar çektir filan diyonuz... valla ne biliyim topic açmaya korkar oldum. insanların açtığı her zaman mükemmel topic, bana gelince saçma topic. 35-40 o kadar da yaşlı değil yav, al brad pitt 44 yaşındaymış, beyonce'le yaşıt gibi duruyor, 35-40 diyince bir anda olay çıkıyor, biraz bana öğüt vermeye çalışmak yerine kendinizi papaz yerine koymaktan vazgeçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bence sen bi gözlük al, zaten gözlüklüysen bi tane daha al, belli ki yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yaşı farketmez nefes alsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cinsiyette np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla 30 üstü gösterdiği kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: 65-80 sanıyodum ben aferin, ee, noldu şimdi? şöyle düşündüm, 1998 yılında çıktığında 50 yaşı civarındaysa, şimdi de 70 yaşı civarındadır dedim. 30-35 yaş o kadar da yaşlı bir dönem değil de, asıl 18'de çıktığı zamanlarda 40 yaşında gibi göstermesi ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cok komik espiriler yapiyorsunuz hakkaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 espri falan degil forumda bi posta "ee noldu şimdi?" demek kadar komik olamaz bence. ne olmasını bekliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ee ne oldu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 56 biliyodum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 38 olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 zenci teni gözünü yanıltmış olabilir bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 30-40 olsa olsa bir popo lobunun kilogram cinsinden ağırlığı olabilir! Bone kızın neresine bakıp tahminde bulundun ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bence beyonce öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bence gecen yuzyilin onemli sanatcilarindandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bence erman toroğlu ile iyi bi ikili oluşturmuşlardı.. tek eksikleri ise mahatma gandhi idi afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben de bugün öğrendim :(: ( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Rihanna'yı yerden yere vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar