urmesque Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 fistancım ben bok atmıom gerçekleri söylüorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 onunda fetişistleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ha yani fransadaki Bureau International des Poids et Mesures'da belirlenmiş bi güzellik birimi var. Kimi saklıyor cam fanus içinde, kimin üzerinden belirliyoruz bunu. Kaç güzel kız bu 5 güzel var mıdır şöyle bi elimize alıp tartalım. Laf atacaksanız baştan söyleyim sarışınları ben kendi adıma sevmem dolayısıyla bu kızı da sevmedim. Sevene saygılar. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abicim sarisin sevmeyeni allah sevmez ya rabbim bana bi sarisin mavi gozlu dah aiyisi kizil yesil gozlu sevgili ver yarabbim bok rengi gozlu kara kizlari istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sevmiyorum abi, hatta bizim okulda sarışın bi kız vardı saçını kahverengiye boyatmıştı öyle görünce birden lan ne güzel kızmış bu oldum. o kadar etkiliyor. psikolojik midir nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 herkes sarısın seviyor ben sevmemeliyim sendromu bilincaltını tastan oyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla ben de sarışın hastasıyım. beyaz tenli olucak pamuk gibi, renkli gözlüsü de tapılasıdır yani. esmer sevmiyorum cok cok guzel olmadıkca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok abi o herkes sarışın seviyor olayı yalan. yöresel bir durum. bizim okulda gördüğüm kadarıyla insanlar kırmızı saçlı kızları daha çok seviyor (zaten kırmızı saçlı kızların artışındaki sebebi buna bağlıyorum bizim okulda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Nimetten bahsediyorsunuz arkadaşlar. Herbiriciği rabbimin bize nimeti. Öyle sevmem böyle sevmem çok ayıp şeyler bunlar. Hepiniz birer monako prensi olsanız bişey demiycem.. bok rengi gözlü nedir ahuadughuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 di mi ayırt etmeden artık payımıza ne düşerse onu alıp gidelim löl müsün nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar