BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Arkadaslar yazlik tadinda istanbul icinde bi ev aldik bu nedenle evin en onemli gereksinimleri olan TV PS3 Nargile Mangal gibi seyleri almak bana dustu. Simdi onerdiginiz bi marka ve ya model var mi ? Fiyat nedir? Kesinlikle full hd alcam yok hd ready al oda yeter felan gibi bisi istemiyorum almisken bi kere alicam 10 sene kullancam plasmami catir catir. 40 inc ve uzeri bisi dusunuyorum daha ufak ilgilenmiyorum. Plasma istiyorum. Evet dinliyorum (bu arada forumda beyaz esya bolumu yok mobile actik mecburen) [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 21:20 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 almışken bi kere alıp 10 sene kullanabileceğini sanmıyorum. full hd ile de sadece ps3 kullanırken fark olur. normal yahut hd-dvd ve hd tv kanallarının yayınlarında gözle görülür (ya da gözle görülür demeyim de 2-3 kat fiyat farkı oluşturacak kadar) bir fark olmaz. tabi ben bu farkları fiyat farkına dayanarak söylüyorum. para sorun değilse elbette fullhd. bi de şöle bi durum var, türkiyede ben fullhd plazma görmedim. fullhdler lcdler. ve evet farkındayım hiç tatmin edici ve öneri içeren bir post atmadım(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bunu al başka bişi de alma... Edik :yanlış link [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 21:39 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 full hd dvdler geliyo full hd dvdler dizi bolumleei indirilme opsiyonu war artik internette ps3 te cok korkunc fark oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bide 15 milyar para vermem ikincisi 60 inc gereksiz buyuk ucuncusu bu hd ready full hd deil PIP XD Engine, HD Ready, DIGITAL COMBO FILTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 işte plazma fullhd yok ya da varsa çok pahalıdır vehaut ben görmemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 10-11 milyar civarı sony alırsan ps3 hediye ediyoalr die biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ambilight özelligi istiyorsan bunu. Ambilight'a ne gerek sadece full hd olsun ps3 için über olsun istiyorsan bunu tavsiye ediyorum. Ben 1 hafta sonra 3.500 ytl kıyıp alıcam şahsen. Ayrıca istanbul bilişimde gidip yüzyüze pazarlık yaparsan 3000 ytl'e bırakıyorlar. Bilgin olsun, hayrını gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çok çok uzun süre kullanmayı düşünüyorsan iptv destekli tvler çıktığı zaman ağlarsın. ha bilgisayarını tvye bağlayıp izlersin o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mayhem yannız o 3.500ytl lik olanın tepki suresi cok uzun diil mi? bn de alıcam bakıp duruorm da hala plazma mı lcd mi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 PS3 için min 8ms gerekli. Ki 5ms ile 8ms arasında gözle görülür fark var. Ben cok araştırdım bu televizyonu gayet dalında başarılı. Uzun süre (8-9 sene) hiç bıkmadan izlettirebilecek bir televizyon. Fiyat bakımından da çok iyi, kalite bakımından da. Ben televizyona 10 puan veriyorum yani :) Aldığımda geniş çaplı bir inceleme yaparım isterseniz. edit: Plasma'lara ucuz, parlak ekran diye gözünüzün kaymasını tavsiye etmem. En fazla 5-6 sene sonra ışık almamaya baslarsınız, silik görüntüler karşınıza çıkar. Teknik servise götürdüğünüz de bir televizyon fiyatı cıkarırlar, ya ödersiniz yada cöpe atarsınız. Benden söylemesi :) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 23:21 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 niye ışık vermesin gazımı kaçıyo bu meretin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Plasma'da elektronlar sanal olarak üretiliyor. Elektronlar patlayarak ışık veriyor, bir süre sonra bu elektronlar pek ışık vermemeye başlıyor. Sonra çöpe atıyorsun işte. Lcd ise kristal yapımsı olarak daima ışık üretiyor, uzun ömürlü sistem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 evet mayhemin dediği doğru ama lcd lerdede dead pixel denen siyah noktalar oluşabiliyor ekranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: evin en önemli gereksinimleri ; tv ps3 mangal nargile süper ya. asistanın yok mu bone ona söyle arastırıp alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 40 inc ekranda 10 tane olu pixel ciksa ckac yazar, göz görmez onu.. =P SED screen lerin seri uretimi 2009 da miydi? Ondan sonra bir daha plazma, lcd kelimelerini agzina almayacak kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 @Emivoz artık ölü pixel olayıda yavaş yavaş tarihe karışıyor. Ölü pixeller için bir çok yenilik çıkardılar. Hemen hemen hepside verimli, yani hiç cıkmayacak kadar garantili. En iyisi ise bu teknolojide parlak ekran lcdler :) edit: typo [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:42 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 doğubankta savaş ticaretten al işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Dogubanktan garantisiz, kaçak veya teşir ürünü alacağıma. 200-300 ytl daha fazla veririm istanbul bilisimden 2 yıl garantili alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 lcd monitor yerine (s ips panel) bunlardan alinabiliyor demek ki. ama pc sinyalini 1024 e 768 goruyorsa ne anladim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 fistan zenginim kroyum para bende ama kendi isimi kendim yaparim dun baktik plasmadancaydik sanirim full hd cok ucuk fiyalar cunku full hd lcd 47 50 inc 4.5 milyar civari [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 18:53 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Plazma'nı devri bitti yaa.. LCD al. gerçi 94cm altında 1080 çözünürlüklü bulamazsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 40 inc zaten 100 ekren hacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bugün vatan bilgisayarda %25 indirim var. her giren bi lcd ile çıkıyo. topkapıdakinde feci izdiham var içeri almıyolar şu an. 9da kapıları tekrar açılcak herkesi alcaklar. bugün kasarsan %25 indirimle alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar