Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirmelik.com - indirmelik programlar


Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar böyle bir çalışmada bulundum, dosya program indirmek için sade kullanışlı hızlı bir site. Daha çok yeni, bir hafta anca oluyor siteyi açalı. Ne diyeyim, yaklaşık 6 günde biten bir proje, umarım aylar yıllar geçtikçe çok daha iyi olur.

http://www.indirmelik.com

Tema olarak paticik yeşil temasının renklerini kaptım hemen, ne bileyim patiğe sabah akşam girerim hep yeşil temasını severim, e biraz kendi zevkime göre yapmış oldum gerçi ama yavaş yavaş belki giflerle belki çeşitli efektlerle geliştirilecektir, böyle kalmaz bu tema.

Not: Zaman bulabilirsem ana sayfaya anket koymayı da düşünüyorum, bir de editörün seçtikleri ve herkese lazım kısmı. Fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.

Pls: Eleştirilerde abartmayın kırıcı olmayın, paticikte çok karşılaşılan bir sorun. Özelilkle çok şiddetli ve kötü yönde eleştirisi olan varsa polemik yaratmama açısından öm'den gönderirse, bende o eleştirilerden daha fazla almamak amacı ile önlemimi alıp sorunları çözmeye çalışırım.


Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hoş olmuş. kırık link bildirme işini sadece üyelerin tekelinden çıkarırsan daha faydalı ve aktif bi tuş olur. çünkü bu tarz siteleri kullananlar genel olarak üye olmadan kullanıyolar. bide indir düğmesini sağ taraftaki menüye değilde ekranda orta aşağıya daha büyük bi şekilde koymanı tercih ederdim kullanıcı olarak.

back ground tercih meseles tabi ama benim hoşuma gitmedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prudent: Bu arada oyunlar-aksiyon-zax hunter'ın başlığına tıklayınca link olmayan bir şeye yönleniyor (zax:_The_Alien_Hunter-795 şeklinde).


Düzelttim. Oradaki linkte : olunca browser protocol olarak görüyor linki ondan sayfa açılmıyordu. Gözden kaçmış :).

said:
elesso: kırık link bildirme işini sadece üyelerin tekelinden çıkarırsan daha faydalı ve aktif bi tuş olur. back ground tercih meseles tabi ama benim hoşuma gitmedi.


Hmm evet haklısın gerçekten. Yapacağım bunu da. Birde şöyle birşey var, background için bir arkadaşım msnde aynen böyle dedi bok rengi olmuş dedi ama bende çok güzel bir yeşil olarak gözüküyor, lcd ekran biraz da parlak olunca :)

said:
bosphorus: Acil Link renklerini deiş derim.. Hiç olmamış..

Bunu da bir arkadaşım daha söylemişti, değişmesi gerekiyor evet bende inanıyorum artık. Pek görüntü bakımından zevkli biri değilimdir ondan böyle biliyonuz mu :)

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 11:24 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
güzel olmuş.
yalnız programlar inndir.com'dan alınma heralde,
açıklamalar ve yazılar ordakilerin aynısı.

edit: ya da inndir.com sizden almıştır (:


:)))

said:
bu arada inndir çok gıcık bi site, girişlerimin %90'ında sayfa en az 15sn'de açılıyor falan.

O kadar büyük bir site olup Amerikadan sunucu kullanırlarsa öyle olur. indirmelik de bir gün inndir gibi yüzbinlerce, hatta 50.000 üstü hit alırsa dedicated kiralarım bütün programlar için arşiv oluştururum, hemde Türkiye için host kullanırım. Şu anda da öyle zaten, indirmelik.com İzmirdeki bir datacenter'da bulunuyor. Bende izmirde oturuyorum zaten localhostumdan bile hızlı nerdeyse bende :)

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:56 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
program tanıtımı çok önemli öncelikle..ama hayır hayır daha da önce bişey var..RENKLER İĞRENÇ =)
arka plan rengi hariç tamaını baştan yapıver,tablo rengi dahil..

Abi renk konusunda zevksizim. İstediğin kayma efektlerini vereyim renkler üzerinde blurlar koyayım onmauseover'da js ile, ama renk kodlarını sen bana ver :)

said:
site cok sade olmuş sanki paticik baz alınarak yapılmış gibi hoş içeriğede bakar tabii bu arada site cok hızlı işliyor aferim


Belirttim zaten ilk mesajda, ben paticik yeşil temasını kullanıyorum seviyorum, benzeyen bir tema çıktı ortaya. Tabi tema aceleye geldi bu daha çok etkili.

said:
brigand yapar

Teşekkürler =)

said:
haberlere gerçekten gerek var mı? yani sadece programlar olsa haber maber olmasa daha güzel olurdu bence


Bilmem ki, yani teknoloji haberlerini içeren bir kategori olmalı diye düşündüm. Yani sadece program olursa site boş kalacak gibi, döküman ve haber olursa da güzel olur gibi. Anket de olmalı diye düşünüyorum. Yani site boş kalmasın amaç, ayrıca güzel teknolji haberlerinin paylaşılmasında kötü olan ney ki, olsun bi kenarda dursun bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında sitenin farklı templateler sunması iyi olabilir.fakat bir download sitesi bir kullanıcı uzun bir süre gezmyeceği için(çoğu zaman indireceği dosyayı indirir ve gider) sitenin tasarımının oraya giren insanı girer girer etkilemsi lazım ki kullanıcılar zannetmiyorum template deiştirsin.

dielim deiştiriyo olalım.sitenin sağ yada sol kenarına(yada şu beyaz barın sağına) bunun dışında(yani senin dışında) insanlarında hoşuna gidebileceiğini düşündüğün renklerden bi skala koysan.bu skalaya tıklanır tıklanmaz sitenin rengi deişse.bunuda cookieye yazsan.gelen kullanıcı her geldiğini aynı şeyi yapmak zorunda kalmasa.mesela...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...