Griswold Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Organizasyon sorumluluğunu alabilecek kafada değilim de, hep beraber zaman ve mekan belirlersek kendi kendine hallolmuş olur sanırsam. Evet dökülün bakalım =) Unutmuşum, msn de vereyim tam olsun; [spo][email protected][/spo] [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:41 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ok topladık, söliyelim kitlesinler topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bekleyin bende geleyim ole kitlsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Damlarım ben de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sen bir hazırlığı geçte nereye damlıyorsan damla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 attım kapağımı topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ayın 9'u herkese uyuyorsa, aklımda şöyle bi plan var Bostancı'da yapalım. Nargile cafe var 4 tane devasa. Kokoreç midye falan var. Balık ekmek var. önce buluşuruz nargile içeriz. kaba tanışmayı atlatırız. Oradan kalkıo koko ya da balık ekmek alıp yanına bira alıp çerez olarakda midye dolma alarak sahile kayalıklara ineriz samimi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 O kadar yedikten sonra patlamazsanız iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hepsini yemicez yahu. isteyen istediğini alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kokoreç.. nargile.. Benim bi arkadaş geçende bilgiden mezun oldu. Onun kontenjandan gelebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 @Voys: Abi 9'unda Tool konseri var /= 7 Eylülmüş hakikaten, 07.09.07'den ben nasıl 9 eylül olduğu sonucunu çıkardım ki lol. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 18:47 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 benım kayıt tarihim belli değil onu belirleyeyim o zaman 7 ya da 8 yapalım. 6-8 arası cunku kayıtlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 7sinde tool konseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 benide ekleyin listeye lütfenD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ben de buradayım canlarım. Ayarlayın gidelim içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Voys Griswold Cuce Spidee DoGMeaT xlaidehlevar Antimodes52 Tarih, tool 7 sindeyse 9 eylül pazar olarak ayarlayalım. yer : Bostancı saat : 17:00 plan : önce nargile, sonra; koko,balık ekmek,midye seçeneklerinden biri yanındada bira. bostancı sahil. sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Biz zaten Tool tayfası konser öncesi Taksim'de buluşup içeceğiz, mesela Tool'a gitmeyenler de Taksim'e gelseler hep beraber içerek bu Taksim sohbetini buluşmaya çevirsek efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evet, öyle yapalım öyle olmayacaksa da 8 eylülde santralistanbulun açılışı var, ona gidelim (ben bilgili değilim hayır, davetliyim sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 santral'de çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 santral olsun bide axedice2ı cağırmıyan eşşek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 axedice1 versek? Eheh cücem benim ben geyik yapıyordum buluşun siz, ayrıcana ayın 9u bu pazarsa zaten gelemem iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yau 7'si Taksim gidelim içelim hadi hadi hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 param yok o kadar. bostancı olursa evimin önü. anca yetcek nargileye yemeğe. santral olursa o gun kayıt olmaya gidicem zaten yol parası vermıcem babam getirecek. bunların planlarındayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar