Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yaşanası ülke?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Çin polis devletidir her ne kadar dışarıdan öyle görünmese de.İnternette girdiğim sitelere bile sansür yiyeceksem ne anlamı kaldı?

Türkiye Japonya'dan yaşamak için dah iyi ülke diyen arkadaşım , sana diyorum.Kablo TV yok ve CNBCE bile çekmiyor burada.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 18:14 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla para varsa türkiye nin ne ayrıcalğı vardır ben de anlamadım :) ben başka ülkede yaşayabilir miyim bilmiyorum valla 2 ülkeye gittim şimdiye kadar ama tatilin sonlarına doğru bariz özledim türkiye yi.

birde italyadan döndüğümde ilk gittiğim yer haremdi malum alacak bişiler vardı orada. kendimi çok çok garip hissetmiştim yaf. romadan hareme girmek ilginç oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Japonya'daki sosyal sorunlar hakkında biraz araştırma yaparsanız sandığınız gibi biryer olmadığını görüceksinizdir.Teknoloji ile iyi ülke olunmuyor.Doğrusu kötü yerde değil fakat hayallerinizdeki Japon Samurai filimlerindeki, animelerdeki gibi bir yer de değil.

Biraz bir ülkeden ne beklediğine bakıyor.Kimisi doğal, sessiz, sakin, cana yakın bir topluma sahip ülkeleri sever, kimisinin beklentileri ise daha farklıdır.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 21:20 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Paran varsa niye türkiye'de yaşarsın en eski medeniyet başkentlerinden birisi İstanbul var ve birbirinden farklı binlerce kültürden insanı bir arada barındırıyor ne kadar belli etmesede.Zaten paran varsa türkiyede elde edemiyeceğin şey yoktur, ego tatmini değil her tür güzelliği görebiliceğin her tür iklimi yaşıyabiliceğin heryerinde ilginç insanlarla karşılaşabiliceğin bi yer işte .
Sosyal ağlarda paylaş

lorrotar geçen sene 11 ay orada yaşadım evet.
sen daha uzun yaşayıp daha farklı bakış açıların varsa paylaş buyur. bence bayık,dağlarından, yeşilliklerinden, nehirlerinden başka bi esprisi olmayan ufak, parası olan bir köy avusturya. o dağlar bayırlar bizde de var, o kadar yeşil olmasa da genelimiz.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 21:41 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Paris'te, Paris'te buyumemis Fransizlara bile 2. sinif muamelesi yapiliyorken, yasamak isteyeceginiz bi yer oldugunu sanmiyorum.

istanbulda da öyle sayılır aslında.

kesinlikle çok fark var arada. istanbulda kim kime 2. sınıf muamelesi yapıyor belirgin şekilde ben hiç görmedim. zenginlik/fakirlik olayı ayrı. parisli züppe böcek fobimden hemen sonra gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

çok hayallerimi yıktı hollanda benim.
gayler olsun, uyuşturucu olsun filan ne bileyim, daha renkli bi yer bekliyo insan. yaşlı piercingli gay bi polisten başka bi renk görmedim yani. üstelik amsterdam bu.

kardeşim bi süre rotterdam da okudu, orası daha da boktanmış.

istanbulda yaşadıktan sonra hiç gelmez bana.

hayır yeşillikli, dağlı bayırlı bişi olsa, neyse. hem şehir hem ölü. istemezük.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...