NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 23 Yıllık T.dağlıyım :S Nabtın Sen yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 rakı cips? ayıp lan rakıya! nil yapma nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lan yiyecek bişi bulamadım evde. Annem yok o yüzden koydum zaten rakı, aç kaldım yemek yok be evde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 3 tane elma, bi kalıp tulum peyniri yanına 2 dilim kavunda mı kesemedin BE ADAM? NAPTIN LAN SEN ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kıtlık Başka Şey Keyif Başka Şey :P İçmeseydin Hehe [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 23:29 tarihinde, NaTzaH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 resmen rakıya yazık..bilmiyorsun madem bi fakiri sevindirseydin içmeyi bilen birine verseydin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ya napiim ikinci duble sert oldu baya, e yarın sabah da dersaneye gitmem gerek. Zaten yanında ayrıca su da içmiyorum. Bişeyler yemem gerekti. Anca onu buldum. Mecburiyetten napalım, kızmayın abiler :( Kavun olsa bilirdim kavun + beyazpeynir yapmayı da işte sefil durumdayım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 rakının yanına su tercih meselesi tabii de madem sabah dersanen var su iç bol bol yanında. sabaha temiz kalkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 rakının yanında ayva-limon ikilisini ve ayrıca beyaz peynir ve kavun kullanıyoruz. çok güzel oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 patos abi en güzel giden cips birayla guest: *sigarasız bira içilmez* [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 10:50 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nileppezdel sana rakı içmeyi yasakliom hiç mi acımadın rakıya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ehehe tamam ya bi daha yapmam. Napayım. Ama dersaneye turp gibi gittim valla, hiçbirşeyim yoktu. İçince millet sızar bense uyuyamıyorum. Ona rağmen zindeydim. Aslan sütü mübarek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tuzlu fıstık raks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 "Ya napiim ikinci duble sert oldu baya, e yarın sabah da dersaneye gitmem gerek. Zaten yanında ayrıca su da içmiyorum. Bişeyler yemem gerekti. Anca onu buldum. Mecburiyetten napalım, kızmayın abiler :( Kavun olsa bilirdim kavun + beyazpeynir yapmayı da işte sefil durumdayım şu anda" evde su mu yok nil? su koy yanına? su yok cips mi var nil? mecburiyetten olmaz bu nil. yanına bi de çay yapaydın, ohh negzel giderdi rakı cipsle. delirttin beni nil, delirttin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 rakı dediğin haydari ile içilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 muhabbet şahane olduktan sonra herşeyle herşey içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 rakıyla koyu bi çay güzel gidiyor yalnız deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dene bak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yeşil doritos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Benim babam 2 duble rakıdan sonra arasıcak olarak çay içer,ardından rakıya devam eder.Mükemmel olduğunu söyler kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bence birayla en iyi bira gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 badlamıss mısırrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 patos turitos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 atos portos aramis var bi de. dartanyan sosa banardın falan. iyiydi o günler. hepsi birbiri için vardı. çıkar gözetmeden cips sos olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar