fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben sevdim favorim olmaz belki ama güzel dizi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bugün izledim. hoş olmuş. biraz daha ısınmaları gerek diye düşünüyorum. malum yeni dizi, henüz yapmacık olan kısımları da var gibi. ha bir de kötü adam tiplemesindeki kişi, yanındaki hatun (hatta o hatunun dışarı taşırılmış ruju) ve onun yanındaki adam çok sıradan geldi bana. bir de illegal dövüş bölümündeki izleyiciler çok kasıntı olmuş. zengin görünümlü insanlar koymaya çalışmışlar ama doğan görünümlü şahin olmaktan öteye gidememiş :p asıl çocuk iyi oynuyo sevdim keratayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ARkadaşlar bundan sonraki bölümlerde ne olur onun hakkında fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dizi tutarsa milli karşılaşmalara kadar gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dövüş sahneleri cok yapmacık geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 komple tikiyiz boksörüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dövüş sahneleri yapmacık gerçekten, annesi ölürken kazandım diye yalan solemesi rocky 3 u aklıma getirdi ama çalıntı demicem, biraz paranoyaklık olur :D dizide tek sevdigim antrenör Selahattin oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Abi deliyürek=>Kuşçu Pusat=>O saz çalan aşık adam...Hep sanki bi mentor koymak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 saz çalan adam dediğin kişi cengiz özkan. aşmış bi saz üstadı kendisi ha oyunculuğuna laf söylenir o ayrı tabi. genel olarak oyunculuk kötü bence dizide. konu da kopuk gidiyor ama yaf çocuk birden delirdi herkese saldırmaya başladı delirdi filan alakasız oldu yane. gayet sakin duran adam maç satılık filan diye delirip ortalığı karıştırdı kaç yıllık hocasına bile yumruk attı birdenbirde kuşkulanıp. birde maçta bariz hile var adam tekme bile atıyor boks maçında. bu kadar bariz taraf tutamaz hakem para bile alsa. gerçek hayatta böyle bişi olsa o hakemi linç eder o boksörün taraftarları bea. yane daha ciddi, gerçekçi olması lazım dizinin kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 türküleri güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 çok gaza getiriyor gerçekten özellikle böyle hocası ile kafa kafaya geldi yaa tamam dedim adam şimdi çıkcıak indiricek.. gözüme batan iki şey var bir bi bölümde hemen 6 yıl geçirdiler çok gereksiz giriş yaptılar... bide gerçekten dövüş sahneleri fıss baş roldeki adam anlamıyor bokstan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu birşey mi? Sevmedim ben Yakında "Korkusuz Kaplan" var asıl fırtına onunla kopucak görüceksiniz!!! http://youtube.com/watch?v=xcqoJ3AQXeU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 harbiden 6 yıl göz açayıp kapayana kadar geçti 2-3 bölüme sığdırsalardı pusat ordada birşeyler öğrenseydi birilerini döverek kendini geliştirseydi daha güzel olabilirdi bu arada 6 yıldan sonra ne kızda ne hocasında bir değişiklik vardı beğenmedim diziyi uyuya kaldım izlerken ancak kumandayla arada gezerken görürsem izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 torrentte bulabilr miyiz pusatı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Pusat dışında diğer oyuncuların alayı batırmış. Çok kötü oyunculuk ya, o Hediye denen kız nedir. Bir sahnede çantasını unuttuğunu dile getirmeye çalışıyordu, facia yemin ederim. Ama sevdim diziyi, konusu fln. Müzikleri aldı götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kızlar fena deil abi,dizi için gerekli bu tipler, oyunculuklarıda olur yavaş yavaş, hiç baştan sona izlemedimde, adamın montunda pusat yazıyodu marka olmuş adam:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bence dizi gayet güzel.6 seneyi çabucak geçirmeleri konusunda ise size katılıyorum.Fakat Pusat denilen adam boksörlük yapmış daha önceden.Hatta kafes dövüşü bile gerçekte yapmış.Tarık Solak iyi bir boksördür demiş kendisi için.Bunu haricinde benim oyunculuğunu beğenmedim kişi Cengiz Özkan.Şarkılarına diyecek laf zaten yok.Fakat oyunculuğu çok soluk gerçekten.Yani ruhu yok gibi.Birde bana tüm olaylar çok hızlı yetişiyor gibi gelmeye başladı.Herkes birbirini kısa sürede tanıyor,öpüyor ve dövüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 evet kurguda sıralama ve bu sıralamanın zamanlama problemi var.. başroldeki Haluk Piyes'i de ayrı bi seviorum. Kanak Atack filminden hastası olmuştum. dövüş sahnelerinde ise iyileşme var. 10 metre öteye sallanan yumruklar yerine daha yakına savrulan biraz daha inandırıcı yumruklar gördüm son bölümde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 geçenlerde tv de rastladım, tarık solak bi elemanla dövüşüyordu eleman istisnasız uçan tekme atarak evde bulunan bilimum herşeyi parçaladı duvardaki çerçeve, soba borusu, bardak, masa gülmekten geberdim tabi. işin saçma tarafı uçan tekme atan adamın yaptığı dövüş sanatıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir tarzı olması takım kıyafet, saçlar sıfır falan fdıdjsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pusat ile polat sevişsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 diyalog sahneleri çok bayıyor suratları çekiyorlar sadece (ve hep aynı açılar) -pusat gel seni avrupalı yapıyım -bırak ya -olm çok para var kızlar mızlar gani -ya git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Pusat,Darth Vader olma yoluna çok erken girdi ya.İki dakkada yedi Kont herifi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar