Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deamonlar nerde olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Destard Deceit hariç nerde bulurum?Yani daha sakin olan yerlerde.Örneğin zamanında deamon temple diye bir yer hatırlıyorum o nerdedir tam olrak hangi şehrin yakınlarında yada deamonları nerde bulurum başka?
Mesaj tarihi:
Birde buraların yerlerinin anlatsanız Uoamde sadece yerler var ısımlerı yok bana mesela covedan suraya cık gıbı bılınen sehırler uzerınden anlatsanız ıyı olur :)
Mesaj tarihi:
cove kapıyı sırtına al,

dümdüz ilerle sol tarafa döneceksin mezardan sonra. dön dumduz ilerle. yol çıkacak karşına. yolu takip et sola doğru. çok uzun bi yol gideceksin. tam 3 yolun keşiştiği yerde bi kalemsi şey var altından geçiosun. oradan soldaki yeri seç. britain'e gidiyor o yol. o yolu takip et. bir orc camp göreceksin. ufacık tefecik içi dolu orc lordcuk. onun tam önünden sağa doğru ilerle. bir dağ var. o dağın arkasına geç. biraz ilerde deniz var. oraya gemiyi kur sonrasını bılmıyorum
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 ay önce sorulan soruya simdi cevap vermek gereksiz bence. O arkadas ya map i coktan doldurup açmıştır yada komple kapatmıştır. Oyuncuysa da Daemon Slayer olmuştur :)
Mesaj tarihi:
destardda daemon balron mu olurmus ya farkli bi oyun mu bu :D. deceit`te olur hythloth`ta olur bide adini simdi unuttum wastelands`den de girisi var ice dungeon`di sanirim orada ice fiend ve oraninda diplerine gittiginde bi giris daha var genelde oraya koyarlar bir tane spawn. fire dungeon`a da koymus olabilirlar tabi oda wastelands`de papua`nin kuzey dogusu olmasi lazim. hythloth icinde yanlis hatirlamiyosam nujelmden dumduz assagi gidip ulasabiliyordun baya zaman oldu ama oynamayali :)
  • Yeni Oluştur...