asas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Destard Deceit hariç nerde bulurum?Yani daha sakin olan yerlerde.Örneğin zamanında deamon temple diye bir yer hatırlıyorum o nerdedir tam olrak hangi şehrin yakınlarında yada deamonları nerde bulurum başka?
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Rahatsız etme yaratiklari! Onlar mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürüyorlar.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 o deamon temple isle of avatarda uoam (uo auto map) indir. oraya gemiyle gidebilrsin.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hyloth ta olabilir gerçi doğru yazamamışımdır muhtemelen.
asas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Birde buraların yerlerinin anlatsanız Uoamde sadece yerler var ısımlerı yok bana mesela covedan suraya cık gıbı bılınen sehırler uzerınden anlatsanız ıyı olur :)
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cove kapıyı sırtına al, dümdüz ilerle sol tarafa döneceksin mezardan sonra. dön dumduz ilerle. yol çıkacak karşına. yolu takip et sola doğru. çok uzun bi yol gideceksin. tam 3 yolun keşiştiği yerde bi kalemsi şey var altından geçiosun. oradan soldaki yeri seç. britain'e gidiyor o yol. o yolu takip et. bir orc camp göreceksin. ufacık tefecik içi dolu orc lordcuk. onun tam önünden sağa doğru ilerle. bir dağ var. o dağın arkasına geç. biraz ilerde deniz var. oraya gemiyi kur sonrasını bılmıyorum
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yatak alti, dolap, sandik ici, tuvalet koseleri, boyle karanlik yerlerde olabilir.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 haylot un (nası yazıldıgını hatırlamıyorum :p) level 3 u ne yerlestirebilirsin
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 2 ay önce sorulan soruya simdi cevap vermek gereksiz bence. O arkadas ya map i coktan doldurup açmıştır yada komple kapatmıştır. Oyuncuysa da Daemon Slayer olmuştur :)
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Balron nerde olur diye sorabilir şu an,artık aşmıştır Daemonları..
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nereye spawn koydularsa ordadir ehue, orjinal yerleri için osi bölümüne sor :p
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tövbe tövbe...Forumlara zeka kriterimi koydursak napsak 8-)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 destardda daemon balron mu olurmus ya farkli bi oyun mu bu :D. deceit`te olur hythloth`ta olur bide adini simdi unuttum wastelands`den de girisi var ice dungeon`di sanirim orada ice fiend ve oraninda diplerine gittiginde bi giris daha var genelde oraya koyarlar bir tane spawn. fire dungeon`a da koymus olabilirlar tabi oda wastelands`de papua`nin kuzey dogusu olmasi lazim. hythloth icinde yanlis hatirlamiyosam nujelmden dumduz assagi gidip ulasabiliyordun baya zaman oldu ama oynamayali :)
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ölmedimi bu daemonlar daha hala arıyorsunuz :P
Öne çıkan mesajlar