Buzx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Eskiden baya oynayan vardı sanırım ama artık çok az Türk var. Kısa süreli vakit geçirmek için, can sıkıntısına birebir dir. Bilmeyenler için kısa bi açıklama yapıyım. Oyun 4mb,Buradan indirebilirsiniz. Bu ana menüsü Genelde en çok Trenchwars ta player oluyor,diğerlerine göre daha makul silahlar ve özellikler var. Oyuna anamenüsünden kullanıcı yaratarak giriyoruz,şekildeki sırayı takip ederek. Oyunda 8 tip gemi var (esc+1-2-3 diye seçiyoruz)1.gemi Warbird, tek mermi atıyor, tek mermi düşmanı öldürmek için yetiyor. Hızlı recharge ediyor,sniper tarzı bir gemi diyebiliriz.2.gemi Javelin, pek haz almadıgım bir gemi, sevmem kullanmam, kullananıda sevmem. Ön taraftan top mermisi ve arka taraftan kırmızı bullet atabiliyor,Önden attıgı top ilk duvardan sekerse 2.duvara carptıgınde patlama etkisi yapıyor.Önden attığı top direk öldürüyor,arkadan saldığı kırmızı mermiler direk öldüremiyor.3.gemi Spider, seri bir şekilde kırmızı bulletler atabiliyor.4.gemi Leviathan, çok ağır hareket edebilen bir gemi,dönüşleri cok agır, cok gec recharge yapıyor. Ama topu çok güçlü,duvara bile atsanız duvarın yakınındakileri öldürüyor. Bu gemiyi 20 bounty e ulaştırıp terrier(5.gemi) ye kitleyip harikalar yaratabilirsiniz.5.gemi Terrier, hızlı, çevik, stratejik bir gemi,takımınızdaki herkes size kitlenebilir,sadece leviler ve diğer terrierler 20 bty olursa kitlenebilirler. Kırmızı mermi atar,ama zaten amacı direk öldürmek değildir,burst dediğimiz 3tane top atabilir,port bırakabilir vs.6.gemi Weasel, rogue desek yeridir bu gemiye, stealth ve cloak olur, ufaktır, dar deliklerden geçebilir, kurşunları direk öldürür,tekli ve 3lü kurşun atabilir. Hızlı değildir, yavaş recharge olur.7.gemi Lancaster, bu gemide 2ve 4lü sarı bullet ler atar, full enerjili bi gemiyi tek mermisi öldüremez ama 2tane mermisi öldürebilir, başlangıç için güzel bi gemidir.8.gemi Shark yani mayın gemisi, 4adet sabit mayın bırakabilir(trenchwars için geçerli) sınırsız oynak mayın tarzı bomba bırakabilir. Repel özelliği vardır,düşman gemilerinin mayınlarını ve kurşunlarını kendinden geri itebilir. oyundan bir ss [spo] [/spo]Kısaca kullanım tuşları = yön tuşları Ctrl= mermi Tab= top mermisi Shift= Afterburner (türbo) F2= Pub(oda) daki kullanıcıların listesi Gerisi F1 de menü halinde var her zone da ayrı ayrı publar var,mesela trench wars ın pub 0 ında leviathanlar yasak ve sadece basing yapılıyor.O resimdeki ortadaki bayrağı(top) 3dakikaya yakın elinizde tutmaya çalışıyorsunuz,başarırsanız sizin takımınız galip geliyor. Zonelarda pub değiştirmek için esc+a yapıp pageup-pagedown la pubı seçip enter a basıyoruz. Yine f2 de isim listesinde bir oyuncuya kilitlenmek için pageup-down tuslarıyla terrier bulup f7 ile kilitlenebilirsiniz. Şimdlik bu kadar aklıma gelenler.yaklaşık bi 10-15 Türk oyuncu var,günde 1-2 tane anca karşılaşyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu arada her serverda fizik kuralları ve gemı ozellikleri değişebilydu eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya ben bu gol olayını çözememiştim.topu alıp nereye götürüyoruz napıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 esasında güzel oyun da zor oynanış falan herifler çok iyi oynuyo sinirleniyo insan. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 01:50 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Topu götürmüyosun, dokunuyosun sarı ise sizde oluyo bayrak :) haritalar değişiyo, bazı publarda bayrak olayı yok, zaten zonelarda haritalarda değişik. Alışıyosun gemilere ama eski oyun olduğu için eski oyuncuların eli daha yatkın haliyle. Bide puanlar sıfırlanıyo 15günde bir falan,puanın bir anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 eskiden cok oynardim bi ara lag donemi oldu biraktim.genellikle javelinle oynarim.oyuncular en cok warbird tercih ediyorlar(cok da kil eder ayrica regen cok hizli.spider,warbird icin birebir)attach to attack olayi da super bisi ozellikle terrier saglamsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ahah nasıl ya buzkirpisi sen misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 nbl varken cılgın gıbı oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Zamanında ben de oynardım. Ama hakkaten zor oyun ya. Şimdi tekrar alışmak falan uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 arada soldattan sıkılınca bunu, bundan sıkılınca soldatı oynuyorum. uzun soluklu oyun oynayacak vaktim yok şu sıralar zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bunu nasıl düzelticem bi yardımcı olurmusunuz. neden siyah beyaz ve üçgen ? gemim nerde benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 harbi o ne lan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Fransuxa said: bunu nasıl düzelticem bi yardımcı olurmusunuz. neden siyah beyaz ve üçgen ? gemim nerde benim :D ekran kartının gücü yetmiyo yada ekran kartın yok detayları aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2001 de oynardim bunu. Bi yandan nbl, bi yandan bu... uni 1 deydim ve hic bir derse girmeyip boyle seylerle mesgul oluyordum. Vay be. Anilar geri geldi bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Her hafta sonu değişik atraksiyon getiriyolar. Bu hafta sonu gemilerin şekillerini değiştirdiler ondan öyle oldu :D Bugün düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Abi hastasıyım şu oyunun be, gördüğüm iyi oldu hemen damlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 herkesler oynamali bu oyunu. tekrar yukledim dun, hockey zone kapali sanirim. yine de trench wars bile guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu oyunu arayıp duruyorum kaç yıldır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ofise bile yukleyebilirim. cok gaza gelmis bir durumdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ne oyundu bee hala ne oyun dksjfsd http://www.subspace.co/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ben bikaç ay öncesine kadar hala oynuyordum. çok severim bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bazı serverlar cok sağlamdı harbiden, güzel acc güzel innertialı serverlar falan, her serverın kendi mekaniği olması iyidi gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 steame gelmiş hiç söylemiyonuz http://store.steampowered.com/app/352700/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar