Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarşı Grubu arasinda kavga.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

uA içinde kavga yok falan demiş birileri.uA bünyesinden yürüyedur'u attığı anda bitti ve yürüyedur'u kavgayla attılar.3 sene önce böle kötü değildi asy.atmasının sebebi de fatih akyel'di.ergun gürsoydan para yiyen mütiş süper reisler sayesinde galatasaray tribünleri bu kadar rezil halde.kapalı ayrı telden çalıyor eski açık ayrı telden.yeni açık kafasına göre 3lü çektiriyor.
bi kere herşeyden önce asy'de set kavgası var.nası kavga yok asy'de.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayin allah askina ya uayi(veya herhangi bir grubu) falan 3 5 capulcu tanisa ne olur tanimasa ne olur? insanlar oynanan futbola bakiyor, kadrondaki futbolcularin kalitesine vs.her stadda bagiran fanatik bir grup var.almanyada, italyada, ingilterede, yunanistanda..

ayrica herseyinde en iyilerini genelde onlar yapiyor biz ornek aliyoruz.gercekler boyle ne yazikki

tribun cinayeti islenmis bilmem kacincikere, bilinen ama uzerine gidilmeyen bi rant sistemi var ama salagin teki cikip galatasaray'da boyle seyler olmaz diyor..hey allahim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi de suç değil elbette. Ama fanatiklik benim gözümde her zaman için çok düşük seviyede bir yere sahiptir. Yani fanatik adama hoş gözle bakmam. Futbol fanatiği olsun dini fanatik olsun siyasi fanatik olsun farketmez.

Fanatizm beynin objektif, doğru düşünce ve karar verme mekanizmasının sebepsizce (sonuçta o takımın kazanması ya da o dini görüşün hakim olması sana bir çıkar sağlamaz doğrudan) kapatılması demektir benim gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

bence takım fanatikliği bambaşka bişeydir... yüksek kariyerdeki insanlarda bile var bu.. örnek olarak PAŞAMIZ BÜYÜKANIT.

açıkcası ben maça gidip takımım için deli gibi bağırmayı çok seviyorum stres atıyorum . takımım kazanınca mutlu oluyorum.. ama başka hiçbi fanatikliğim yoktur sadece GALATASARAYADIR... siyasi fanatiklik fealn yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de takım tutuyorum, arada bir maça gitmeyi severim, hakkaten stres atar insan. GS yenince sevinir yenilince üzülürüm. Bunlar normal, zaten fanatiklik değil bunlar.

Fanatiklikten kastım o takımı hayatının çok önemli bir yerine koyman, o takım için hayatında değişiklik yapman (maç günü işe gitmeyip maça gitmek mesela) ya da bir tartışmada kendi takımını savunurken objektif karar vermemek (UA en iyi taraftar gurubudur demek mesela)... Takım ya da futbol yüzünden kavga etmek, millete küfredip pata küte girişmek (daha ilerisi de işte yaralama öldürme diye gidiyo)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
fanatik olabilirsin tabi ama niye gelip tuttugun takımın dışında takımlar tutan bir forumda yazı yazıyorsun?Forum sonucda tartışma birşeyler ögrenme bilgi alma mekanı sen ise gözlerin kapalı gs böle böle böle diye üstün körü tartışıyorsun kim nederse desin kabul etmiyorsun kendi takımından adamlar insanlar bile gülüyor
fanatiklik ayrı birşey gerçekleri görememek ayrı birşey

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 16:35 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...