Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Valla Aziz Yıldırım zamanında GFB'ye savaş açtığında biraz destek görseydi BEşiktaş'tan çarşıya karşı veya GS'den ua ya karşı, üç kulüp birleşip bu olaylara bir son verebilirlerdi. Ama Özhan Canaydın destek versede Adnan Polat alttan alta UA ya destek oluyor. Yıldırım Demirören ise zaten maşalah çarşı mensubu gibi davranıyor. Orda da mantıklı olan yöneticileri teker teker gönderiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o bicakli kavgalarda sanirim rant kavgasiydi yer kapma kavgasi yani aziz yildirim bi ara mucadele etti gruplarla ama demekki zor bi is ama en azindan kale arkasina gondermeyi becerdi ve kombinede cikartilmiyor o tribune her mac bilet almak zorunda kaliyorlar carsida kale arkasina gitmisi bi ara sanirim olmadi geri donduler nedenini bilemiyorum ultraslan da buyuk ihtimalle kale arkasina gider yeni stadda sonucta maraton tribunun pahali olmasi klube iyi kazanc sagliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 localar yapıldığında çarşının bir kısmı kale arkasına gitmek zorunda kalmıştı serdar bilgili döneminde ancak beşiktaş tribünlerinin kültürü kapalı tribündür. zaten orada loca vs varken de burası kapalı herkes ayağa vs tezahuratları çıkmıştı demirören geldikten sonra da 2 direk arasındaki (kapalının tam ortası) birkaç locayı yıkarak çarşıyı kapalıya geri almıştı çözüm çarşıyı kale arkasına atmak değil. çarşı içindeki çapulcuları bulacaksın onları stada sokmayacaksın. sonuçta çapulcuysa kale arkasına da almamalısın. bunun dışında bir sürü adam gibi adam var beşiktaş kapalısında ve beşiktaş taraftarının ruhu kültürü herşeyi kapalıdadır o yüzden kale arkası yani curva anlayışı uymaz beşiktaş taraftarına [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çarşının içindeki çapulcular derken? o çapulcular zaten çarşı, onlar olmasa çarşı mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 lucky olmazsa paticik olmaz demek gibi birşey olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 İşsiz güçsüz serseri takımından başka birşey değil ÇArşı benim gözümde. BJKya en ufak yararları dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne alakası var yahu cemad ne salak bi örnek vermişsin. sen çarşının iti kopuğu stadlara giremese çarşı mı kalır zannediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben herhangi birşey zannetmiyorum neyin ne olduğunu biliyorum. ite de köpeğe de gerek yok çarşı ruhu için benzetmenin de herhangi bir salaklığını göremiyorum. nasıl lucky bu forum için gereksizse sözde abiler de bana göre okadar gereksiz. zira sette durmak, deplasmanda göt kollamak klasik türk tribün kültürü olabilir ama beşiktaş tribünlerinin ünüyle alakası yoktur. beşiktaş tribünlerini yaşatan orada bağıran taraftardır onların da çoğu it kopuk değil. beşiktaş taraftarının ne zaman organize bir olayda ün yaptığını gördün? nadirdir. bunun yanında iyi deplasman tribünleri arasında da yer almaz. Eee ozaman nerde kaldı Çarşı ağabeylerinin Beşiktaş tribünlerindeki hayati pozisyonu? abilik dayılık vs. beşiktaş tribünlerinin ününe şimdiye kadar herhangi bir olumlu katkı yapmadı. burada veya heryerde çarşıdan bahsedilen ise 1982'de sabahlayanların kurduğu grup değil. Kurup buraya getirenlerin kendi deyimiyle ruhtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o zaman lucky haklı kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ua'nın liverpool taraftarından daha büyük taraftar olduğu konusunda mı? lol. ultraslan türkiyenin en organize taraftar grubudur. bu ayrı birşey. gfb türkiyenin en iyi deplasman tribünlerinden biridir bu da ayrı birşey. hayır yani olmayan birşeyi de öyle diye iddia edemem ki. beşiktaş tribünleri şimdiye kadar adam gibi ne koreografi yapmış? ne organizasyonu yapmış? beşiktaş taraftarının ünü asla bunlardan gelmedi ki zaten evet ben onları sevmesem de çarşının ağabeyleri tribünlerde çok sevilip sayılır. ama alen dışında insan gibi olanı çok azdır. yapacak birşey yok ama bu ağabeylerin tribünde (işlev olarak) önemli yer tuttuğunu da düşünmüyorum [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:15 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ama işte o "ağabeylere" sürekli hürmet gösterilip peygamber muamelesi yapanlar da çarşıyı oluşturan kişiler. O peygamber muamelesi göre göre maç arasında gidip adamın kafasına sıkıp geri geliyolar. Ua da yeterli bir rant henüz oluşmamış ki biz kavgaları duyamıyoruz. Yoksa GFB şu an hem kendi içinde hemde diğer FB taraftar gruplarıyla çatışıyor zaten. Rant'ın olduğu yerde o rant için kavga eden insanlar mutlaka olacaktır. Çarşı'da bunları çok sık görmeye başladık, o yüzden ilk saldırılan da çarşı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 şöyle de birşey var. sinan engine ilk pankartlar açıldıktan sonra çarşının ağabeyleri geri adım atınca beşiktaş taraftarlarından inanılmaz bir tepki geldi. ben çarşının forumunu yakından takip ediyordum o dönem. çarşı forumu kapamak zorunda kaldı. bir süre sonra tekrar açtı yani demem odur ki herkes bu adamları gözü kapalı takip etmek istemiyor. ve şunu da ekleyeyim beşiktaş bu sene iyi başlamasaydı lige daha vahim kavgalar, ayrılıklar yaşanabilirdi tribüne çıkan 16-17 yaşında çocuklar ilk bunları görüyor ve bunları takip ediyor. bunu önlemenin yolu hakikaten çapulcu olanı ezeceksin gerekirse çarşı da bitsin yokolsun yani yapacak birşey yok. ben çocuğumla karımla birlikte stada gidip adam gibi maç seyredebilmek istiyorum. bunun yanında beşiktaş taraftarını da dinlemek istiyorum ama bu sözde abilerin başı ezilince tamamen yok olacaksa tribünler yok olsun yani napalım yapacak birşey yok biryerlerden başlamak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 uA'nın içinde rant oluşmamasının sebebi tek taraftar grubu olması. GFB ise Aziz Yıldırım'ın bitirmek istediği bir oluşum. Ayrıca fbnin birbirinden farklı onlarca grubu var ki cok sacma bence, herkes kafasına estiğini yapıyor, kavga dovuz kacınılmaz oluyor. carsı'da ise yönetim işi bozuyor. bir de kendilerini aga zannediyolar abi kusura bakmayın ama sanki dünyayı yaratmıs herifler. bana göre en dogrusu tribünde grup lideri, amigo vs. gibi şeylerin tamamen ortadan kalkmasıdır. bu yüzden aziz'in yaptıgı tek şeyi beğeniyorum o da bu işi temizlemek istemesi. sefa diye reis varmış, ne reisi ulan tek reis var o da benim diyerek cok dogru soylemiştir. bu abiler yuzunden yanında takılan coluk cocuk soz sahibi oluyo tribünde, kalk arkaya gec ön taraftakiler sıgmadı diyo. gecmessen abisine ispiyon hemen. çok var bunun gibi olaylar her tribünde. biz bu durumdan rahatsız oldugumuzu belirtip forumlarda yazıyoruz, dinliyolar ama yine de önüne geçilemiyor, geçilemez de zaten. ayrıca uA olarak setlere kimsenin çıkmaması kararını da almıştık ama yine millet sete cıkabilmek için yırtınıyo. abi-kardeş olayı saçmalıktan başka bişey değil tribünlerde. ayrıca hiç sevmediğim bursa taraftarının da kapalıda oturarak maç izlemesini kıskanıyorum. ingiltere'de millet asker gibi diziliyo ama yine tezahuratlardan tek parca eksigi yok bizden, hayvan gibi bagırıyolar. demek ki bu iş oturarak da yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Beşiktaş taraftarına haksızlık etmeyin. "Korkak tavuk ortega" pankartı hala aklımda. Bi fenerli olarak çok takdir etmiştim yapan arkadaşları ehahaeh. Tabi çarşı mıydı değil miydi bilmiyorum ama çok yaratıcı bi taraftarı var beşiktaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Allah aşkına ne alakası var ya konuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cemad beşiktaş taraftarında gösteri babında iş yok demiş, ona söyledim. Biz tribünlerde rant kavgası yüzünden ölen insanlar değil böyle yaratıcı taraftarlar görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 oarada kastettiğim büyük organizasyonlar ki bunların yapımı için harbi sözü geçen abiler gerekli. beşiktaşta böyle büyük organizasyonlar olmuyor fazla. beşiktaştaki bu abiler bu tür şeylerle uğraşmıyor. koreografiyi sevmiyorlar söz gelimi. niye sevilmez ben de onu anlamıyorum. sevmiyorlar mı uğraşmak mı istemiyorlar. korkak tavuk ortega vs şeyleri küçük gruplar da yapabilir. zaten onu yapan da kartalizma grubundan bikaç elemandı benim demek istediğim bu tür yaratıcılık vs şeyler için böyle abiler gerekmiyor. evet gerçekten bu abiler kapalıda birçok kişi tarafından çok sevilir, sayılır. ama kişisel fikrim asla beşiktaş tribünlerinin can damarları değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 FUTBOL ŞİDDETTİR FUTBOL HOLİGANLIKTIR FUTBOL ADAM BIÇAKLAMAKTIR. hala ofsayt mı değil mi. börüne börüne nasıl saplanır onu tartışmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu arada olay şuymuş , http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=584478 edit:tabi ki işin bilinen yüzü bu ve araştırılması ve üstüne gidilmesi gereken bir konu daha çok. fakat gidilmeyecek,ya da gidilemeyecek yine. futbol teröristleri kaldığı yerden devam edecek her şeye. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 12:25 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 cemad :@ öncelikle insanlar hakkıda yorum yapmadan önce iyi bi tanımalısın. evet ben gsliyim ve ultrAslanım bundanda gurur duyuyorum. Çünkü uA nın içinde hiçbir zaman bu olaylar olmamıştır. uA nın gerçek yüzünü görebilmen için içinde olman gerekir. Keşke öyle bi fırsatın olsaydıda görebilseydin. Ayrıca uA dünyanın en iyi taraftar gruplarındadır dediğimde tahrik amaçlı demedim. Liverpoll taraftarına git sor ultrAslan de bakalım ne diyecekler. dünyanın herhangi bi yerinde bi takım taraftarına sor uA yı.. Tribünde olan insanlar emin ol sana iyi veya kötü birşeyler söylerler.. Patide bişey söylediğin zaman her nedense insanlar hemen gaza gelir lucky kötü lucky pis vsvsvs. bunları yazmadan önce bi düşünün bence.. futbol bölümünde kaç kişi tarafsız davranıyor acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 fistan senden başka bi yorum beklenemezdi zaten.. haklısın dünyanın her yerine yayılmş olan bi taraftar grubu 300 tinerciden oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 180 küsür ülke var zaten 1 er çift salsak hadi 400 diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 eşit aralıklarla yerleştirirsen neden olmasın edit: araya girilmiş [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:18 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 muahhahaha ultraaslan dio ya zuahahha bilmio ki en büyük grup Samsunsporlu Şirinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 süpersin fistan bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar