HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 haberini veresim geldi, yeni Ayreon albumu icin su ana kadar aciklanan 9 vokalist ahanda soyle: Arjen Lucassen Ty Tabor (King's X) Simone Simmons (Epica) Magali Luyten (Virus IV and Beautiful Sin) Tom Englund (Evergrey) Liselotte Hegt (Dial) Jorn Lande (adamin el atmadigi is kalmadi) Jonas P. Renkse (Katatonia) Anneke van Giersbergen (ex-the Gathering) albumde 12 vokalist olacagi soylenmisti ve 2 cd 15 sarkidan olusacak. ne zaman cikacagi belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 simone yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 evet, Ayreon'un forumlarinda hatirladigim kadariyla belirli bi periodla aciklaniyor vokaller. Bakalim nasil bir albüm cikaricak Arjen bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 OHA SIMONE. 2. The Human Equation geliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Jonas P. Renkse (Katatonia) nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 o nası bir kahvedir? okeye 4. ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Harika ! Bekliyoruz heycanla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Simone+Anneke yeter, diğerlerini sallayın:) *tapınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bende mi bir sorun var anlamadım gitti ne bu Simone merakı? Tamam çok güzel kız ona lafımız yok ama sesi gerçekten güçsüz. Tarja gibi opera tarzı söylemeye kalkıyor cidden çok sırıtıyor, diğer tarzda da abartılı bir yönü yok gibi açıkçası. Neyse konuyu saptırmayalım, heyecanla bekliyorum albümü; kesin süper birşeyler oalcaktır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Oftopik olcak da, gathering'e noldu? ex-Gathering demis de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 senin buraya mesaj atma yasagini ne zaman kaldirdilar ilke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 penth gathering in solisti ayrıldı cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 can treni napicaz? isteyim msn acamiyorum musteriye gidicez bi de simdi, mesaj at telefona ama arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 12 diil 17 vokalist olacakmis. Hepsi aciklandi, ayrica albumun ismi: "01011001" Hansi Kursch Daniel Gildenlöw Tom S. Englund Jonas Renkse Jorn Lande Anneke van Giersbergen Steve Lee Bob Catley Floor Jansen Magali Luyten Simone Simons Phideaux Xavier Wudstik Marjan Welman Liselotte Hegt Arjen Lucassen Ty Tabor dalga gecer gibi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Kadro tek kelimeyle muhteşem özellikle Jorn Lande'in performasini çok merak ediyorum. Ayrıyetten kendisine tapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 of allah gibi kadro toplamışlar be. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ayrıca Hansi'nin performasini çok iyi buldum buyrun bir sample: http://www.ayreon.com/ayreon/ayreonseven/mystery_singer14.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 jonas o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Şaka gibi olmuş kadro gene hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Oha Floor Jansen ve Hansi de mi var? Biri bu adamı durdursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2008 de çıkıcaktı diye biliyodum ama bunaltıda buldum bugün. atladım direkt olarak, güzel gibi bayağı. bekleyenlerin haberi olsun diye uplıyorum, albüm çıkmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bomba budur hala neymiş hansiymiş simonemuş. ... pöf sample silinmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ShadowFury said: 2008 de çıkıcaktı diye biliyodum ama bunaltıda buldum bugün. atladım direkt olarak, güzel gibi bayağı. bekleyenlerin haberi olsun diye uplıyorum, albüm çıkmış:) 25.01.2008 resmi cikis tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 torrente düşmüş ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 d,nledim güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar