Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Necati ve Orhan Ak Ankaraspor'a kiralık verilmiş. Orhan'ı çok sallamadım da Necati için süper oldu. GS'den temelli gitmesini zaten hiç istemiyodum. Toparlarsa çok faydalı da olabilecekti. Şimdi hala GS oyuncusu kiralık gitti, kendini kanıtlarsa geri dönüşü de süper olur. Zaten forvetimiz az. Bir de Hakan Balta'yı almışız Vestel Manisa'dan. Geçen seneki GS maçında gol falan atmıştı dün de iyi oynamış. Beğendim ben. Bakalım neler yapacak GS'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 necati için çok iyi olmuş cidden, gaza gelip kiralıktan sonra yardırsa GS de bir de. of of, süfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bu arada Ankaraspor Emre Aşık'ı da kiralamış. Böylece Necati Orhan ve Emre gitmiş oldu. said: Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer'in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu iade edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahah hakan balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bi rivayete gorede gelecek sene icin selcuk inan ve ozer hurmaciylada anlasmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 emre aşık mı off ismail i oynatmıo kalli.emre oynardı servetin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 özer hurmacı tamam da digerini duymadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 1.500.000 Euro ? İyiymiş. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:40 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2 sene sonra 3 veren cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bok atmak gibi olmasın da zamanında serveti transfer etmek istedik diye denizli maçında beşiktaşa edilmeyen laf kalmamıştı şimdi manisa maçında manisanın oyuncusu transfer ediliyor medyadan ses yok hayırlı olsun gs'ye bence bi sakıncası yok transferinin sadece medyanın iki yüzlülüğünü söylemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Eğer Manisa maça ölümüne asılmamış olsaydı, maç berabere bitmemiş olsaydı yine söylenirdi laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hakan balta'dan sonra, ibrahim tahta'yı da alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 o maçta servetin diğer maçlara nazaran yaptığı farklı birşey yoktu hödüklük yapıp penaltı yaptırmıştı yoksa normal futbolundan bi eksiği yoktu denizlinin servet her maç hödük zaten bu maçta da hakan, balta olmasa atacağı pozisyonu kaçırdı ona bakarsan o maçtakiyle bu maçtaki farklıya getirmeyin hiç. ona laf edip de burdaki olay iyidir demek komik kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Adam forvet mi gol atsın, defans zaten :) said: Mumu üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:57 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hakan balta'dan sonra, ibrahim tahta'yı da alın. Yok, kaptanınızı elinizden almayalım :) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 17:02 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Galatasaray, transferin son gününde Vestel Manisasporlu oyuncu Hakan Balta ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hakan Balta'nın kulübüyle yapılan anlaşma gereği Ferhat Öztorun'un bonservisiyle, Aydın Yılmaz ve Anıl Karaer'in ise birer yıllık kiralık olarak Vestel Manisaspor Kulübü'ne verildiği bildirildi. Hakan'ın sarı kırmızılı takımda 22 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Bu arada, gözden çıkarılan oyuncular Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ın ise bir yıllığına Ankaraspor'a kiralandığı resmen açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ferhat oztorun u vermeye degdi mi bilemiyorum yalnız. seviyodum ben o adamı. zaten turkiyede genel olarak bir bek sorunu var, yetistiriyoduk adamı ne guzel. hem simdi volkan sakatlansa yine hasan sas mi oynıcak orda off. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 20:52 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Hakan Balta'da sol kanat oyuncusu, üstelik Ferhat futboluna pek bir şey katamadı 2 senedir, en azından göründüğü kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2 sene evvelki fb maçından beri sevmiyorum ferhatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 1 maçla değerlendiriyosun yani. sen kimseyi sevmiyosun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Zaten o maç dışında da doğru dürüst performansını görmedik ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 olur mu ya bi sürü maçta oynadı. sol ayagını iyi kullanan genc bi bekti işte. tecrübe kazandıkca daha iyi olacak bi adamdı. manisa'da akıllılık etmiş almış ama bakalım yetiştirebilecekler mi. türkiye'de yok abi sol bek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ferhattan bende umutluydum hala da umutluyum oynayabilecegi bir takıma gitti, işallah galatasaray werirken ferhati geri almakta opsiyon falan gibi maddeler koydurmuştur. genç adam sonucta daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Sağ bek var sanki türkiye de!Bir serdar kurtuluş var...(Hamit altıntopu falan saymıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 konumuz sag bek değil ama. ayrıca var yine o mevkide oynayan oyuncular. bizde ugur var mesela, olmadı sabri var. o da olmadı barıs ozbek var. serkan balcı var trabzondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Özer Hurmacı ile anlaşmaya varıldı seneye Galatasaray'da bu sene pişsin biraz daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar