Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

cebimden circlet satıp güç bela lifesteal almama koridorda 10 dk da lvl 5e zor ulaşmama dk 15 te ısrarlı concedelere rakip takımın acımasızca şükrüyü farmlamalarına rağmen şükrünün inanılmaz ultileri sayesinde şu oyunu çevirdik
Mesaj tarihi:
abi takımın tankı bendim. int halimle. herkes nc de farm yaptı. bide onu da yapamadılar.

yetemedim tek basıma. suclu benim ama suclamayın takım arkadaslarımı. sorumluluk bende :(
Mesaj tarihi:

oynadığım en inanç sarsan oyundu. 5 kere falan concede etmeye çalıştık rampage inatla concede etmedi. ama basede kule falan kalmamış. o halde yaklaşık 25 dakika falan savunma yapıp küfür etmek istemediğimden eze eze diyeyim öyle yendik. oyunun sonunda 5k falan para kaldı. salak salak itemlar falan yaptım.

edit: 2 nullfire yapıp bitirerek bambaşka bir boyuta geçtim ayrıca fdsjh
Mesaj tarihi:
Bugün fede oyunun ortasında "abi çok acil işim çıktı azıcık awayim" diye 15 dakika kadar kayboldu, share açıp. Sonra ekran başına geçen kardeşinden öğrendik ki yemek yapıyormuş.

Ona göre alın bu herifi oyunlara yani.
Mesaj tarihi:
Yine güzel bi zafere imza attık arkadaşlarla

Motive edici konuşmamı yaptım arkadaşlara bi baktım genocide oldu..Takım çalışması,benim ve arkadaşlarımın başarılı oyunu sayesinde gerilerden geldiğimiz itemsız olduğumuz oyunu kazanmayı başardık..

Ayrıca önce gg denen oyuna bir daha bu lafı duymcam diye müdahale edip daha sonra da birşeyler ilave ettikten sonra kazandık..

Saygılar sevgiler..

:D

Şaka bi yana bunlar olsa da güzel oyundu :D
Mesaj tarihi:
Bu arada sunuda diyim hocamdir diye demiyorum (herif dotada butun herolara ne kasilir solemekten yoruldu) Ekmek guzel oyuncu ya. Yane takim oyuncusu adamin oldugu 2 mac yaptim iksindede 2.5 k/d ile felan bitirdim. adam takiminida besliyor baskalari gibi last hitlemiyor killeri calmak icin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...