abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 catlikethief sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 30 kere attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 gizliden çağrı atanlar gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 internet koptu inv gelince sadasfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kurdum gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Darklady çok iyi pick abi. Silencesi dps si ultisi. Survival ı da iyi.Yanına iyi bir babysit vericen kastıracan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ormanların kralı maliken ve yarım saatte yaptığı 250 cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi 45 dakka free farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 geç bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 acaip üşendim bi de ne ward ne creep scout hiçbişey yok dümdüz sağ click asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 cebimden circlet satıp güç bela lifesteal almama koridorda 10 dk da lvl 5e zor ulaşmama dk 15 te ısrarlı concedelere rakip takımın acımasızca şükrüyü farmlamalarına rağmen şükrünün inanılmaz ultileri sayesinde şu oyunu çevirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi takımın tankı bendim. int halimle. herkes nc de farm yaptı. bide onu da yapamadılar. yetemedim tek basıma. suclu benim ama suclamayın takım arkadaslarımı. sorumluluk bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 suclamadım sorgulamadım sadece yargıladım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 baya kotuydun abi. ama o kadar op bi hero ki ona ragmen aldin o kadar kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Vingthor said: Ekmekle karşılıklı kastığımız nasıl belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 BU GALIBIYETIMI AZINA AZINA BALYOZ ATTIGIM SPARKA ADIYORUM. http://img695.imageshack.us/img695/4254/sparkinazina.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oynadığım en inanç sarsan oyundu. 5 kere falan concede etmeye çalıştık rampage inatla concede etmedi. ama basede kule falan kalmamış. o halde yaklaşık 25 dakika falan savunma yapıp küfür etmek istemediğimden eze eze diyeyim öyle yendik. oyunun sonunda 5k falan para kaldı. salak salak itemlar falan yaptım. edit: 2 nullfire yapıp bitirerek bambaşka bir boyuta geçtim ayrıca fdsjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bugün fede oyunun ortasında "abi çok acil işim çıktı azıcık awayim" diye 15 dakika kadar kayboldu, share açıp. Sonra ekran başına geçen kardeşinden öğrendik ki yemek yapıyormuş. Ona göre alın bu herifi oyunlara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yine güzel bi zafere imza attık arkadaşlarla Motive edici konuşmamı yaptım arkadaşlara bi baktım genocide oldu..Takım çalışması,benim ve arkadaşlarımın başarılı oyunu sayesinde gerilerden geldiğimiz itemsız olduğumuz oyunu kazanmayı başardık.. Ayrıca önce gg denen oyuna bir daha bu lafı duymcam diye müdahale edip daha sonra da birşeyler ilave ettikten sonra kazandık.. Saygılar sevgiler.. :D Şaka bi yana bunlar olsa da güzel oyundu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ne güzeli ya tek basıma verdim elinize tek tusla yendiniz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bana bakma takım arkadaşlarımı kestin beni hiç kesmedin :D belki arada öldüklerimde killimi almışsındır bilemedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bu arada sunuda diyim hocamdir diye demiyorum (herif dotada butun herolara ne kasilir solemekten yoruldu) Ekmek guzel oyuncu ya. Yane takim oyuncusu adamin oldugu 2 mac yaptim iksindede 2.5 k/d ile felan bitirdim. adam takiminida besliyor baskalari gibi last hitlemiyor killeri calmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamın farklı bir fetişi var çünkü natural creepleri gelip kesiyor. her seferinde de ): işareti koyup gidiyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar