Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 o tamamen emrenin suçuydu rampaya bırakmış makineyi yoksa imkanı yok görmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 başta 0-3 falandım first blood dahil acaip sinirim bozuldu. az kaldı koy kötüne 1 puannın diyip bırakıcaktım ömer zaten ABİ CONCEDE ABİ CONCEDE 50 dakka nonstop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Tahmin ettiğim oyunsa göz göre göre verdik ya, çok içim acıdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/2382/buiste.jpg bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bu istatistiklerde yaratıklarınızın topladığı altın ve kestiği creepler dahil olmuyor, niye?? Bir de oyunda neredeyse herkesin eşit xp/min olayı ilginçmiş. Roshan'dan sonra dönmüştü, tahmin ettiğim oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 spark efsaneleşti ama yetmedi :D cristiano ronaldo denizlispora gelse napabilir ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 EZ-DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lan iki seferdir kongordan sonra yatiyoruz, lanet goril. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 O artık noel baba oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yahu muhtemelen en yuksek dps bendeydi bizim takimda neredeyse en az killi ben aldim ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bütün oyun farm yaptınız ultiler dolunca dışarı çıktınız ben napiyim, çıkanları aldım zaten, bunun yarısı kadar kasamazdınız lich oynayan arkadaş item yapmak yerine 2 kişi ölüyken push yapmayı tercih etseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ben girdim yargılamak için ama herkes kaçtı ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 napsaydik ultiler bos oluncami disari ciksaydik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bir oyun daha 0 kill, 4 death ile bitti ve kazandık. Ne zaman + olarak kazandıklarımı görürüm acaba.. (4 healer'ın olduğu takım ile Accursed oynadığımı saymıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o oyun resmen hile açtın sen. 1 combatta 3 defa ultin calisti. hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ulti olmasa da ulti var gibi doluyordu canım, takım arkadaşlarım sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 4 degil,3 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 estele ragmen kazanmak buyuk ovunc kaynagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 barbu said: http://img27.imageshack.us/img27/2382/buiste.jpg bu iste. ahahah sukruyu farmlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben farmlanmam, gider kendi rizamla olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hala kotu diye bana oy veriyolar.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 benimki secim meselesi, seninki gercek kotuluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://www.index.hr/indexklub/upload/_mumbly_2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sen oynarken ben de orda oluyorum. gavurlara verdigimizde onlar bile isyan ediyo. bari yalan soyleme. igrenc oynuyosun. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kotu oynadigimi reddetmiyorum, ama iyi oynamak gibi bi niyetim yok, fark orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar