Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Luna'ya Skadi çıkmak kadar gerçekten ZEKASIZCA bir olay daha görmedim ama Zagunakodum. Hani oyun başında Do not buy items with orb effects demese anlarım da, yazıyor kocaman.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 skadi cıkmıodum ben, yanlış algılamışsınız siz bkb mevzusunu hiç kurcalamayalım zaten
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ZaugnaKhaldun said: her ne kadar geyik yapamasam da, HIRSA karşı testis gösterdik, iyi oldu 2 tane khala var oyunda
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ahaha öldürdü o item mevzusu. Bari bana verseydin satmayıp, bir boka yarardı. Zaten oyunda birara tinynin assaultu ile gezdim.
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Arkadaşlar, yarın okulu uzatıcam 1 sene daha. 1 sene daha Maraş'ta kalmak demek bu olay. Ailemle ciddi problemler demek aynı zamanda. Ve ben gecenin 5'inde dota atıyorum. Zehir ettiysem kusura bakmayın.
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ayıp ediyorsun kenk senden önemli mi bir oyun. Aslında sen çıkacaktın hiç girmeyecektin, iyice stres oldun oyunda.
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yok olm da, bunalima girme biseyi duzeltmez daha da kotulestirir. =((
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ZaugnaKhaldun said: skadi cıkmıodum ben, yanlış algılamışsınız siz bkb mevzusunu hiç kurcalamayalım zaten bkb iyidir her heroya yapılır üstüne gitmeyin adamın :)
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yok aga, Crystal Maiden'a söyledik bkb diye adam üstüne alındı, zuhaha mal falan dendi, küstü skadi çıkmış bak. Yazık ya =/.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 olm ama gece 5 oyun çevirdik, 5 oyunda da sordum ne kasayım diye; bir tek emre adisi cevap verdi, o da bana cevap vermemiş of
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 DeathLord said: ZaugnaKhaldun said: skadi cıkmıodum ben, yanlış algılamışsınız siz bkb mevzusunu hiç kurcalamayalım zaten bkb iyidir her heroya yapılır üstüne gitmeyin adamın :) bkb her heroya yapilmaz bu arada, orumcek ve can degistiren kanka gibi. aman diyim.
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 pwnbot said: ultileri silker. soul keeper(can değiştiren) için haklısın çünkü hem ultide hemde meta(3.skill) da sorun yaşatabilir örümcekte ise malesef bi sakıncası yok diye hatırlıyorum önce bkb yi sonra ultiyi acınca calısması lazım gerçi çok da emin değilim dur bi deniyim yanlışsa editlerim lunaya ise bkb her şartta yapılabilir karşı takıma göre mutlaka yapılması gerekebilir :) edit:evet gayet güzel çalışıyor aynı svene yapılığı gibi broodmothera da bkb çıkılabilir...
Arma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Brood a bkb yapılır. Önce bkb sonra ulti açacan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/epeyiyiyim.jpg slms
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yetin ya çok iyiydim ezolarla 6-1 sonra bizimkiler tek tek gezince verdik oyunu
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Pyro said: Oyunu 69 altınla bitirmen beni sana bağladı Xaenin SANIRIM SENLE IYI ORTAK OLUCAZ
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kendimden utandım ssi görünce bi an gafsag. tamam kötüyüm de bu kadar değil, ezdiler, g3nklediler. pis kermit. bonoya da küfretmedim. gerekirse ederim.
Öne çıkan mesajlar