Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bi de şopar doğup ölene kadar öyle devam edenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pyro'ya kasapla neşeli dakikalar yaşattıgım bi oyun vardı, ss almayı unutmuşum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pyro hepinizi döver kasınmayın adam godlike bile yaptı dün ötesi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 pyro(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ekmek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 olm dun gece neler oldu ben obsidian falan aldim ya? alla alla ruya miydi, hafif bi islaklikla uyandim da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hayirli olsun kankali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 pwnbot said: olm dun gece neler oldu ben obsidian falan aldim ya? alla alla ruya miydi, hafif bi islaklikla uyandim da.. Rüya 25 dakikadan fazla sürmüş kesin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 pwnbot said: olm dun gece neler oldu ben obsidian falan aldim ya? alla alla ruya miydi, hafif bi islaklikla uyandim da.. Makat etrafında kaşıntı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 25 kill falan aldim galiba yahu, makat etrafinda kasinti 5 kiside vardi sanirim, inlemeler geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 inleyen nameler dötünü sardı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 her ne kadar geyik yapamasam da, HIRSA karşı testis gösterdik, iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bundan sonra cagirmayin, baydiniz, isi gucu satip geliyorum mal gibi sonra mesajlara cevap atan bile yok. telefonumu veriyorum arayin adam olmayinca diye, hatta 30 dk once adama diyorum ara bak oyun baslarken diye sallayan yok. deli ediyorsunuz adami cidden deli ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hangisi yaptı? Göster vurayım. Ben çağrıyıorum hep =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Oyun öncesi harass olmuş. Ayıp beyler, download kapattırıyorsunuz adama, sonra kantıra gidiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Sallayın gelin waxxi ye bizden de fazla kalmadı orda ama (g3nk) en azından oyuncu bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oyunu oynamak amac olsa da orda olay muhabbet. pati disinda bir yerde kasmam, ama gel diyip te sonra hic bir laf etmeyen adamlara da kizarim arkadasim o kadar da hakkim var. "basladik biz pardon" deseniz bile eyvallah derim ama orda gotumu yirtiyorum sallayan yok bir kisi disinda. cagiran kisi bile sallamiyor. neyse olan oldu takilin kendi capinizda plx herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben awaydim valla beni bekliolardi hatta oyunda gorsem cevap atardim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Uzun zamandır attığımız en keyifli oyundu bu resmen. Bitsin istemedim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 olm cok iyiydi de, josgelin bunalima girdi kaybettirdi oyunu bize. bitmesini isteyen tek oydu dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sırf onun yüzünden kaybettik zaten yoksa daha 100. dakikayı geçerdi oyun çok rahat. Olsun yine de zevkliydi baya, ayrıyetten Ali kendini aşmasa alırdık yine josa rağmen =/ Bu arada ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abi zaugnanin bkb cikmasi, ustune skadi cikmasi efsaneymis ama. skadiyi gormemistim ben. illa bakicilik yapicaksin ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar