khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adama verme dedim itemları herif geldi cantama koydu oynamıcam sevmiyorum bu heroyla diyo sana kasıcam dedi iyi dedim share açar birlikte oynarız açtım da share zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Evde olan zaten picklemedi random attı. Daha önce kendi isteğinle seçtiğin heroyu oynamam diyip 8 kişinin 1 saatini piç etmenden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ey allaam, ok tamam supersin sori. picklemedi random atti, ben de random aticaktim zaten, hep pump yapiyorum, hep boyle 4 lvl eksik oynuyorum falan. ok kanka guzel devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bence khala, pwnbot kadar olamasa da olağanüstü dota oynama yetisine sahip, onun oynadığı oyuna girmeyerek; hiç şüphesiz siz kaybedersiniz mesela bugun kendisine mh la bile yetemedim o derece efsane bir oyuncu; heromdaki skiller yetersiz kaldı, oyunun mhla bile zar zor ulaşılabilinen mekanından olan üst koridorda bile ustalığı göz kamaştırıyordu. daha sonra bize acıdığından çıktı zaten oyundan, devam etmemesi çok büyük bir jest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sana da bi yüz pumplayim, ihtiyacin var fazlasiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 farkmaz, ben çok eğleniyorum :) walla gerek oyun gerek burdaki harasınızdan sonra channelda şekilden şekile girmenizi izlemek çok zevkli oluyor, pek istemesem de küfür filan ediyorum karşılık olarak, o da de-stress bir nevi buradaki setup bath ınızı saymıyorum bile :) ehh oyunda ezmeye pek fırsat olmuyor malum pek almıyorsunuz oyunlara ama fırsatını bulunca da affetmiyorum aslında bu kadar kasmaya, "yüz pump" ihtiyacına pek değmessiniz ama dünyevi zevkler işte bunlar, vazgeçemiyor insan ne yaparsın pwncım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yüz istemiyorsan bu yüzsüzlüge ragmen bir pecete pumplayim, temiz pak ol abdestin kacmasin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bir an icin kalkan kalcalar yerine oturtuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eğer ofirle fenris sizin takımdan olsaydı khala adım gibi eminim dk 7 de quiti çekerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kaisersoze vardi olm bizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kaisersoze > ofir+fenris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 +2 beklenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mouse sorunu+fatal yuzunden sorry. Cafeyi yargilicam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 zeytinin çıktığı oyun; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 clash of the titans gibi oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Dövdüm hepsini muaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 orçun bir ilke imza atarak 34 - 0 yaptı. çok iyiydik. Adalet Sistemi çok iyi çalıştı. İstiklal Mahkemelerinden bu yana BÖYLE YARGI GÖRÜLMEDİ (SAYFA 68-69). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 http://img135.imageshack.us/img135/9195/pf922173terminator2judgnh1.jpg http://img87.imageshack.us/img87/379/otuzdortrb7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yargiya guvenimiz tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ahahaha aliden sonra yetersizlik budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Masadaki kuzenim oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Onu bile yargılamışlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Oha harbi judgement day olmuş, bu ne lan ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tek tuş hirosu aldı aga, ben bile almıyorum kızıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar