pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 of 2 heroyla ayni anda oynayabilmem ne kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yılın en kötü pugnası seçildim, sevinçliyim. Gelmesin bu hero bana birdaha ya, yetemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 level 14 ken sana 2 kere vurdum daha sonraları 3 kere vurdum artık süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 MADBOY said: Yılın en kötü pugnası seçildim, sevinçliyim. Gelmesin bu hero bana birdaha ya, yetemiyorum. en guzeli kuleye blast atip atip 15 hp ile birakmandi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 -journey entry added pwnbotun forumdaki harasının devamı lag yüzünden oyunda yarım kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 10 kişi lagde oynamaya çalışırken götünün keyfine quit çeken insanlar sendika kararıyla bundan sonraki oyunlara alınmayacaktır . Tşkbye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 lagla yasamayi ogrenmek lazim, ama bu demek degil ki forgiverla oynamaya katlanmak zorundayiz. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 lag hepimizde vardı senin dışında quit çeken olmadı kendi yaptıkların yüzünden istenmiyorsun neutral bakıyodum sana karşı ama bu yaptığın yüzünden sendika kankalarımla aynı tavırı alacağım bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bundan sonra forgiver'sız oyun dönücek hep. her zaman. nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 forgiver yaptığın son derece yanlış delaya ben whisp attım oynasın tmm karşında olsun diye oda tmm dedi ve bende oyuna aldım orda seni oyundan atabilirdimde ama adam yerine koyup oyuna alanda kabahat diğer 4 kişiyi hiçe sayıp bb deyip quitliyosun bırak oyun bitsin herkesde lag var sonuçta sadece sizde yok yada sende bi dahada mümkünse benim olduğum oyunada gelme babs pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mümkünse lagsız oyun açın onda oynayalım bizim takım lagdan yakınıyordu, base e çekip bitirin diye beklenecekti, vakit kaybı olmasın diye ben çıktım, nasıl olsa bana gıcıktınız bişey değişmeyeceği için ben çıkayım dedim. quiterlığı bahane edip bunlarla gelmenize gerek yok, herşey ortada zaten, pati w3te takılma nedenim; bunun bir oyun olması. oyun da yer var mı diye soruyorum, yoksa çıkıyorum bu kadar basit. uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kusura bakma laglı serverlar için ttnet ile görüştüm senin lagdan şikayetçi olduğunu söyledim düzeltçeklermiş senin adını verince hallederiz dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Suclu bulundunuz kankutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Olm Cons'un itemlar ne öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Tuvalet kağıdı depolamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bazi kaliforniya gencleri killimi caldin diye aglamasa hic stres yapmiycaktik ama =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 mılletın coplerıyle kendıne krallık kurdun dela bu sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kibrit copunden de olsa kralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 33/66 maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 agali bu emre yüzünden oldu hep itemleri ts yapmadı kendine aldı pt ve yashayı bi de üstüne gelip ölcek adamımızı çaldı 2 kere sonra bizde zegnayla ona karşı cephe aldık baktık bunlar ortayı yardılar çok zor durumda kaldık yarım saat girmekle uğraştık sonunda başardık 3 koldan birden girdik ve bitirdik ! Azmin Gücü AZİM POWER TEAM GURURLA SUNAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ah ah bir de pc göçmeseydi daha huun u çok kesecektim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 büyüq qonushmamaq lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tavukta assault tamamladıydım tam alamadım oyun bitti peh çok iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yargıda kusur etmiyorum . Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar