7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mal telekomun şalterlerinde problem olmuş netim gitti benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ayn1 oyundan yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben bile spree yaptıysam 3. gecemde bırakma zamanı gelmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Pyro spree yaptı , bırakıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 fenrisi farmlıyorsunuz zaten sürekli, beni bıraktınız sıra ona geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 triple kill'i de benim komutlarim sayesinde aldi kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben nasildim o oyunda ? empale mana burn nerubun ultisi dagon combolari çok çekiciydim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben bi kere gordum, vipera stun atmaya calistin ama olmadi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yokusa sürdük isi orda yokus girdi araya hizli kosan atin boku yokusta düser hesabi afsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o stun yokus asaa girer baseine sentinel seysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Notbuka ufluyordum. Arada da Roshan kesiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 her "orta" denilince koridora yardırmayacakmışım, bu gece bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 her gün bisiler ögreneceksin delikanli ! biz bu saclari dota oynarken döktük ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ehehehe Kel Ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aga bende dotaya başlamadan gitti zaten saçlar ne yapacağız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 pyro pwned kermit's head for some gold.. priceless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Skorborda gerek yok , resim herşeyi anlatmış : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kermit bırakmış keseyim diye de dela bombaydı. olm bırakıyorum dota mota de gedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kessin diye biraktim bi vurusluk cani var zaten rot açtim hatta daha cabuk ölüyüm diye ama anlamazki bunlar bizim dini kitabimizda ezilen item kasamayan nublara git öl der 3. syf da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Pyro said: olm bırakıyorum dota mota de gedin. sak1n böyle bisi yapma :( üzülürüz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 noobuz dedik başlarken lan zaten bir de böyle ifşa ediyorsunuz. zaten sazanus olayını unutmadım daha çok taze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Xaenin said: Skorborda gerek yok , resim herşeyi anlatmış : ahahah pyro nun oldugu bir oyuna +1 slot istiyorum kesin gelicem ahhah. yav bu arada patiden biri vardi,item recipelerini alip gereken itemlarin isimlerine baktiktan sonra satiyordu ahahe. muhtesemsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 zeytinlerle aynı oyuna girmem ben, zaten bıraktım bu geceden itibaren dota mota göte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Niye ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar