Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Xaenin said: Bittus senden iyi oynuyorum eşcinsel. Ben senin yerine düzelttim cümleni Kaan'cım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Niye sansür yapıyon olm kendi lehine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Gayenin said: İkinizden de iyi oynuyorum eşcinseller. lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 en iyi ben oynuyorum bu oyunu. uyusturucu kullanip oynarken zevk aldigim biseyde beni alt edebilecek kimseyi tanimiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hon'a ekleyin beyler kendimi yanlız hissediom 26m Ank. Parmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 baya bi şahane tempest oynadım 15 dk da bizim takım concede etmek istedi ben kabul etmedim sadece ve kazandık oyunu. Şimdi güzelce uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tüm retardlar sabah uyanınca analarını babalarını ölü bulsunlar adam pause faillıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 cok pis girdim durduramadılar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi fede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fede karşı takımda olması gereken yararlı bir playerdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Banlist e aldım fedeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bugün geleyim bebişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu kadar adam oynuoda nie bize haber gelmiyo anlamadım :D valla üzmüycem lan oynayın benle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Tharkas Crema'yı, hona gel maç var diye çağırmış dün. Crema da hayalı birilerine karşı oynayacaz sanıp heyecanla girdi oyuna. Ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Onda benim pek suçum yok aslında. Elec kimi tutsa atlıyorum mecburen o arada 4v2 yakalanıyoruz vs. Ayrıca en az 7 kere repel bekledim ultiyle girmek için ama jera inatla atmadı 1 kere bana, ultiyle ben giriyorum ilk o arada ben gg ama genocide aldık 3-4 defa öyle. En sonunda bkb çıktım onu da kullanmadan bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Atalım hadi o zaman birazdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 İlk koyduğun sste Oğuz morda yani legion, kaşla göz arasında hellbournea atmışsınız ama bizi böyle alicengiz oyunlarıyla alt edemezsiniz sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya bi de Oğuz sana repel atsa ne atmasa ne ultiden başka bi vasfın yok ki o da late gamede gıdıklıyo insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Pyro said: Onda benim pek suçum yok aslında. Elec kimi tutsa atlıyorum mecburen o arada 4v2 yakalanıyoruz vs. Ayrıca en az 7 kere repel bekledim ultiyle girmek için ama jera inatla atmadı 1 kere bana, ultiyle ben giriyorum ilk o arada ben gg ama genocide aldık 3-4 defa öyle. En sonunda bkb çıktım onu da kullanmadan bitti zaten. http://www.youtube.com/watch?v=DWJECLN4S00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Uza velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Xaenin said: bu. bu.... nasıl bir ss almak lan bu ? çekilmiş resmi açıp ssini alıp upload etmek. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 AHAHAHAHAHHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 oha evet ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar