Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 AHahah fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Az önce hon da en yüksek legit k/d ye sahip adamla oynadım. adam bir madman oynadı ki ayakta alkışladım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 AHAHAAHAHAHAHAHAHA FEDE SÜPERSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fakat adam dede ye satanic kasmış =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abvblizzard said: Az önce hon da en yüksek legit k/d ye sahip adamla oynadım. adam bir madman oynadı ki ayakta alkışladım be. naptı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 çükünü gösterip saçını çekmiş, delilik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 çok merak ettim girip baktım adam 1660 felan 5 1 oynamış madman le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 adam birinin altı zaten karşı tarafta 2 kişi bıraktı oyunu 15 de cede etmeyince valk gitti mock felan kastı saçma sapan bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: AKILLI OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 OFF oyunun dengesi için elesso blackchaos gibi isimler lazım bize onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kermit said: -alatariel- said: abi son zamanlarda anlam veremediğim muhabbetlerden bu da "pic hero" nedir ya? o herolar oyuna dahil mi evet.isteyen istediğini seçebiliyor mu evet.bu sebepten ap oynanıyor mu evet. sürekli sürtüşme,problem çıkara çıkara;hırs ve ego savaşına döndü.yapmayın böyle.üzülüyorum. -sizi çok seven dişi dota player'ınız alat. ezel şimdi olayın özü şu kimi adamlar iş güç sahibi sınavı olan adamlar ayda yılda bi geliyolar sonra karşı takımda (bunun örneğini yaşadık) 4 invis hero artı invisi olmayan bi hero alınca cidden baygınlık geçirecek duruma geldik. hatta ben yazdım alldan sende lothar çık tam olsun diye işte 4 invis hero piç herodur herkes istediğini alır almasınada biz şurda oyunu ZEVK için oynuyoz bu oyunu oynamasa insanlar gidip 31 çekecek zevk için daha mı faydalı olacak ? =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hahahaha wts wor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu şarkı benden helcar'a gelsin http://www.youtube.com/watch?v=mJw1QkptNBg&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Yerden topladığım 10 ve 5 kuruşlarla oluşturduğum kumbaramdaki para ile aldım oyunu. Herkesi dövcem inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yavaş gel genç sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi adam hırsla gelmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hadi bi el atalım. sıkıldım projeden. döner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abvblizzard said: bu copycat falan kafa adamdı noldu yokoldu bi anda piyasadan.. kasım ayından sonra dönüyorum sahalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bende ama şu aralar gircem özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kasıma kadar biz Ekmek ile SC2 öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ekmek öğrenir belki de, senin için biraz zor olur. aslında ekmekten de şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kaan için çok zor. Tek herolu honu bile beceremeyen sevgili kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 İkinizden de iyi oynuyorum eşcinseller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Pısırınız kadar konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 1750 ile ne akdar konuşabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar