Diamor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tırt atmak diye buna denir :D fena beynimize yemiştik o oyunda )': Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ya hatırlatmayın valla -18 psr girdi fena D: Abi bizim line'da zaten vindi ağzımıza etti kasamadık ama feedlemedikte carry kasamadı predatör tüm umudumuz fos çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 fede kermit sesu, 4. kim xaenin mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nil çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nil ayak baş parmağıyla oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hammerstorm soraki bs bendim Alpik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sparkcaster said: fede kermit sesu, 4. kim xaenin mi :( evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 söylemeden edemiycem, son oyun dedeye yaptığım itemlar: 5 armor veren auralı bot; bracer; mock of brillance; +250 dmg; hack'n slash; +25 str. hadi gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adam o kdar mutlu ki. yaptıgım itemlar listesine bracer yazmaya utanmamıs AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 zeawee said: söylemeden edemiycem, son oyun dedeye yaptığım itemlar: 5 armor veren auralı bot; bracer; mock of brillance; +250 dmg; hack'n slash; +25 str. hadi gg.. ee ? bizene bundan yaptıysan ? ilk defamı yapıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kıro iste. bosver kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hayır ilk defamı oyun kazandı onu merak ettim item yapıo 20 kill alıp foruma şu şu itemleri yaptım allah oldum alayınızı silkerim diye yazmanın amacı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi adam ne güzel sevinmiş niye karışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kermit yenildin mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi oyun sonrası harass topiki degil mi. biz daha iyi harasliyoruz. sen ne karisiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gökalp elin doluyken nası yazıyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bana mı dedin sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hadi susun ve hona gelin. size kucuk suprizler hazırladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sana dedim. bu lafın altında kalcama gider honda beni doverim. hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi bi kere kermite yamuk yapmıştım ordan beri benden nefret ediyo:P olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 evet seni sevmiyorum hatanın farkında olmana rağmen kabul etmediğin için oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi şimdi dedim ya "yamuk yapmıştım" diye. kabul ediyorum da o an belki kıvırabilirim diye düşünmüştüm sıvamış oldum özür dilerim tekrar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok yani haklısın, aptal bi oyun oynuyoruz şevk falan bırakmamıştım normalde öyle değilimdirde yani.. o gün heralde biraz gergindim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bişiy farkettim. çok dandik oynuyorum. deli gibi param vardı item almadım hiç. 3-5 kere öldüm bitti para asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar