vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abartma essolessek. practice game varmis, hic sölemiyosun it. söyleseydin orda takilirdim ben tek basima :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nil oyuna gel dişine göre rakipler var pyro xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nil aslında cok iyi oynayabilir de ortama alışamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ABİ ARTIK İYİ OYNADIĞIMI SOK KAFANA YEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 swiftbladele iyi oynayınca iyi oynamış olmuyorsunki ^^. *taunt attım* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi ekmek herhangi bir honsal aktivitede hic bir sekilde bir otorite degil. bunu kavrayin artik. Kari taktikleriyle oynayip, takima 0 katki calici herolarla nereye kadar. Ormana girsin kassin, arada bi iki ganke gelsin o kadar. dk 40 olunca da kasabildiyse oyunu tasisin. Eko bayagi kotusun, efendilerine saygi duy az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: gökalpi tanırım iyi çocuktur, azmo çirkeflerin efendisi ondan sadece bişeylere yetemedinmi çamura yatma 101 dersi alırsın senden de KARILIK dersi alabilir. OH SNAP... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tamam ben karılık dersi veriyim sen de mahalle karılığı yüksek lisansını ver BA DUM TIS vanil çok kötü değil de vanile önce bir strateji oyunları 101 felan lazım, ama tabi önce practice açıp hangi heronun skill napıyo hangi item nerde kabaca bi öğren fayda var ayrıca demin düştüm sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 vaniLLe said: nasi kurtulcam lan bu noobluktan. Sparkcaster said: ekmekle oynamayı bırak öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yia abi ne strateji oyunu. ben hayatinda wow harici oyun oynamamis adamim lütfen. alisamadim o yüzden hala sdfu. 2-3 hafta soora daha toparlariz kaseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 practice aç takıl işte kontrollere felan 1-2 haftada estelden daha iyi oynamaya başlarsın emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 benim ev arkadaşım var. hayatında pesten başka bişey oynamamış pcde. 2 ay beni izledi arkada. sonra geçti 1400+ lı ilk oyunda em değil CD ile 4-5 oynadı. 2. oyununuda 1500+ ya girdi 6-2 oynadı. şimdi psrı 1600 küsür. benden iyi oynuyo adam. hayat bazen çok tuhaf. üzülüyorum bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 allah vergisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 pronoob seviyesine yükselmen için en az 6-7 ay oynaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 6 ay gerekmez. de fistan 6 ayda anca yaptı. ondan oyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bir dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cok ezdik demin. takim arkadaslarim da adeta birer mukemeldi. taktimiz ise yaradi. her zaman o taktikle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fede valkyr den baska bisey oynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 blinkli heroyla 12 kere ölmeyi başaran fede arkadaşımıza burdan günün kötüsü ödülünü veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 silencer çok sinir bozucu hero. iyi veya kötü hero değil. sinir bozucu hero. kategorisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi predator ile benim ultimin tam onune zıplayan kisi kimdiyse onu da tebrik ediyorum sdfs. arkadan yardım etmeye calisan blacksmith'e de acidim. resmen cok rahattık mac boyu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi şu oyunlarda kızları farmlamayın oyun başlamadan bitiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Farmlamaya gerek yok zaten pek. Kendileri atlıyor ölmeye :P Bkz: nil: (hd izleyiniz :P ) http://www.youtube.com/watch?v=YDStCPyWv4M&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi youtube'a koymus ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar