Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 herkes rütbesini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi bu arada son oynadığım oyunu bulun izleyin. vaniLLe in efsanevi bir hareketi var kahkaha attım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bkz: tp ile çok uzaklara ışınlanmak :D Yalnız sadece bu da değil baya garip şeyler yaptı bütün oyun boyunca :D 2 vuruşluk canı kalan adamla yan yana koşup adamın kaçmasına izin verdikten sonra adam tarafından kesilmek gibi :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abvblizzard said: Abi bu arada son oynadığım oyunu bulun izleyin. vaniLLe in efsanevi bir hareketi var kahkaha attım resmen. of. cok noobum biliyorum. gecen gün de OHAA BUGA BAK HAREKET EDEMIYORUM RESMEN dedim. sonra da oyunu durdurmus olduklairni farkettim. nasi kurtulcam lan bu noobluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ekmekle oynamayı bırak öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Spark haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ekmek cok seker adam, yardimci oldu bana dün baya <3 da alisma evresinde hangi heroyla kascagima hala karar veremedim, herkes baska bisi sölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Andromeda, hammerstorm, pyromancer, glacius, soul reaper noob dostu herolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 had hon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ekmek? şeker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kestane şekeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 vaniLLe said: ekmek cok seker adam, yardimci oldu bana dün baya <3 da alisma evresinde hangi heroyla kascagima hala karar veremedim, herkes baska bisi sölüyo. yanlış yollardasın dostum. yanlış ellerdesin. leleleeee amanin naaaaaa ( uzun hava ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Gayet şeker biriyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ekmekle oyunu öğrenenlerin hepsi ya oyunu bıraktı ya occasionally quit çekiyo yada hala çok kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sen çok kötüsün, dela oynu bıraktı başka da örnek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben dotayı weplada öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bana gökalp ve emir ögretiyo. onlar hakkindaki fikirleriniz nedir beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gökalpi tanırım iyi çocuktur, azmo çirkeflerin efendisi ondan sadece bişeylere yetemedinmi çamura yatma 101 dersi alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 AHAHAH HIHŞHŞHŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben en iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 vaniLLe said: bana gökalp ve emir ögretiyo. onlar hakkindaki fikirleriniz nedir beyler? TIAJAHHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Estel_Anorien said: ben en iyiyim. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 En doğru oyniyan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dün artık isyan ettirdi nil benide yani 4 5 oyun dayandım noobluğuna ama bende yeter lan dedim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar