DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ahaha ne koyduk ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya ben garenada dota oynuyorum da..aranıza nasıl karışabilirim abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.heroesofnewerth.com key bulman lazım sonra kayıt olup oyunu indirince karışabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hadi gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bu sabah girdim şimdi 4. oyunum ve çok feci farmlıyorlar noob gamelerde bile. Spell effectlerin hiç birini tanımıyorum ahah. Zaten ilk bir kaç oyun ne olduğunu anlamıyordum bile, kim ally kimm enemy. Oyun tam curcuna olmuş, ama warcrafttaki gibi kaybolmuyor mouse ve daha akıcı blinkler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oyun curcuna değilde sana öyle geliyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ekmek çıktı oyun kazandık. Ezici kazandık bide... Ekmek saolsun http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=25308908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gelin hadi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Oce4n said: Ekmek çıktı oyun kazandık. Ezici kazandık bide... Ekmek saolsun http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=25308908 yalnız bu bizim oyunsa bildiin bırakmıstık biz geyiine devam edioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 olcak olcak noob game olsa bile en azından bir hero ile doğru düzgün oynayabiliyorum giden oyunu getirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 4 oyundur ust uste siciyorum cok mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ben de kaptım ufaktan, artık karakterin kontrolünü kaybetmiyorum. Yalnız madman gibi hero yapanın kafasına sıçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nası kodum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Çok iyiydik bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 edirneden ardahana kadar sesi duyuldu çat çut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi karşıda iki adet newbie vardı ya görende bişi sancak sdfkljds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kermit adeta gövde gösterisi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 -alatariel- said: abi karşıda iki adet newbie vardı ya görende bişi sancak sdfkljds Bizde de ezel ve ece vardı? 2 hatun ne var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abilify said: Kermit adeta gövde gösterisi yaptı. olurmu canım normal seyirinde bi oyundu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ece iyi yalnız. SELAM ECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ulan dark ladyle karsımda 2 rence karşı tek kastım, ezilmedm kastım gayet, takımın kalanı sıçtı iyi oynadığım oyunda yenildim, sinirden çatlamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Çoook pis, ama çok pis ezdik. Ruhumuzla kazandık. http://farm3.static.flickr.com/2701/4374147762_6bac136358_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 triple aldım ezdim acımadım ! belirtiyim dedim EZ- DİK ekmek de agladı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ezdik ağlattık hop hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar