Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaraya deniz alalım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir bu sıcak?
kaç derece olduğunu bilen biri varmı?
başım çatlıyacak,saçma,aptal-gereksiz bir sıcak bu.

o yüzden gelin deniz alalım
benden 200 ytl cıkar.
taksit yapacaklarsa kredi kartından aylık 30 ytl flnda cektiririm.

biri böle painntten anakra haritasının yanına deniz çizip internete yayabilrmi,olsa cok klas oldunu herkes görsün diye-ben yapamam,daha fazla hareket edersme kulağım eriyip düşebilir diye korkuyorum.

[spo]muhabbeti seviyeli tutun
garbage a düşmesin.[/spo]
Mesaj tarihi:
cüperiz
kendimize geliriz
hem,bu karasal iklimi yumuşatmazmı?

ankaranın iklimini daha ılıman hale daha ucuz bi şekilde cevirmenin yolunu bilen varsa cıksın ortaya !
Mesaj tarihi:
Saçmalamayın yahu. İnsanı asıl bunaltan sıcak değil, nem. Ankarada terlersin, 5 dk güneşin altında dur kurur gider. Deniz kenarındaki illerde böyle bir durum yok, terledin mi tamam akşama kadar ıslak gezersin.

O bakımdan ben 300 lira verip dogmeat'in verdiği 200 lirayı satın alıyorum, o parayla bira alırım buz gibi.
Mesaj tarihi:
mta ya gidenler ankaranın eskiden denizi olduğunu bilirler. eskiden akdeniz ankaraya kadar ulaşırmış. mta da ankara civarından çıkartılmış deniz yaratıkları fosilleri mevcut
Mesaj tarihi:
ankaraya deniz alalım demek sonra da garbage'ye düşmesin demek
ilginç walla.
ankaraya sıcak diyenleri de izmir sıcağına davet ederiz
nem+sıcaklığın beraber hucum ettiği nadide yere
Mesaj tarihi:
ankara'nın evlerine su gelmiyo bi de deniz mi getireceeniz =p

ayrıca nemin kralı marmara bölgesidir. buralarda sıcak hiç problem değil aslında sıkıntı tamamen nemden kaynaklanıyor. nefes alamıyosunuz böyle geceleri tüm duvarlar uzerinize uzerinize geliyor. golgede bile boncuk boncuk terleyip yapıs yapıs oluyosunuz. cok pis bişe valla nefret ediyorum. allahtan havuz var ayıptır solemesi.
Mesaj tarihi:
ya bu kadar mantıklı bir öneri bu kadarmı reddedilir.eleştirilir.

vaz geçtim,almayalım
ben dönüyorum zaten bu gece istanbuluma
camlarımı açarım,pofur pfur
Mesaj tarihi:
Antalya'dayım ve 10 seneden fazla vakittir yazın hergün denize gidiyordum.Nasıl desem artık biraz baydı.Ancak denize karşı kahvaltı alıp bir iki girip çıkıyom arasıra.Doğrusu bizim başka arkadaşları denize atsan orda balık olarak yaşarlar ama ben nedense erken baydım gibi.Neyse Ankara güzel yerdir, deniz güzel şeydir, benden de hadi bir 1 YTL çıksın artık.
Mesaj tarihi:
ama deniz lazım yani

bariz

bi saniye elinizi vicdanınza koyun düşünün

said:
sıcaklar o kadar aptalki,insan aptal oluyor

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:33 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...