senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 arkadaşlar izmire dönünce ikisinden birini alacam ama kararsızım :S bu sene digiturk'un süperlig maçlarını yayınlama hakkı bitiyor galiba. d-smart'ta ihaleye çok iyi bir ücretle gireceğini, kesin olarak alacağını söylüyor millet bide d-smart'ta belgesel kanalları da çok ve daha hesaplı. ama digiturkte de dizi kanalları fln güzel. sizce hangisini alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 d-smart ın kendi uydusu mu var, herhangi bir uyduyla aynı isi yapmıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ihale bu sene yapılmayacak ki. 2011 yılına kadar uzatıldı sözleşme. gerçi d-smart kovalıyordu birşeyler sözleşmenin iptali için ama sonuç alamazlar büyük ihtimalle. ki zaten 2011 yılına kadar lig tv'de kalırsa süper lig, d-smart batar. daha önce de demiştim, hd yayına geçti lig tv. hd receiver'ı olanlarda 377 no'lu kanalda yayın yapıyor hd olarak. karşısında ne idüğü belirsiz bir d-smart var. parasız olcaz diye atıp tutuyorlar. 180 milyon dolar verip sonra da beleşe ligi yayınlayacaklar sanki. saçmalık, d-smart'tan uzak durun derim. ihale mihale olur da alırlarsa o zaman düşünülür işte. ki ben yine almam, gerçi digiturk batar o zaman da. bilemiyorum karışık işler. ama 03 eylül itibariyle digiturk = 12 d-smart falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2011'e kadar ligin hakları Lig TV'de. dsmart biraz edepsizlik yapıyor fakat havasını alacak gibi gözüküyor. bu yüzden dsmart biraz daha ekonomik olsa da ve uefa - şampiyonlarligi ikilisine de sahip olsa da gereksiz. Lig TV al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 uefa ve şampiyonlar ligine sahip değil d-smart. uefa olabilir ama şampiyonlar ligi şifreli kanallarda yayınlanması yasak olan bir etkinlik olduğundan star yayınlayacak. star'da digiturk'ten kaldırılamayacağına göre d-smart yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bi sorum olack d-smart ile ilgili.. discovery de falan altta şöyle bişi yazıyor arada (şu saaatte yayımlancak programı sadece d-smart kullanıcıları izleyeilecektir. iletişim için...) ancak ben normal discovery' i izleyebiliyorum. acaba o uyarının geçerli olduğu programlar digiturk üzerinde mi yayımlanmıyor? yani kablo da varlar da digiturk'te o saatlerde discovery chan. program yayımı yapmıyor mu digiturk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 d -smartta starda doğan medya grubunun adamlar içinbi fark yok ikisindende gelen bi para var zaten 2015 e kadar mı ne star devam ediyo diye duymustm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 d-smart alma digitürk al..d-smart bildiğin uydu alıcısı ve görüntü kalitesi iyi değil..ayrıca UEFA maçlarının SADECE iç saha maçları d-smart'ta..diğer maçları tüm kanallar alıp gösterme hakkına sahip..e bi zahmet onları da dışarda izle..dolayısıyla direk digitürk düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu arada tabii eğer adam gibi film kanalları fln istiosan fiyatlar artıyo digitürkte haberin olsun..gerçi d-smartta hiçbiri yok o yüzden sorun olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: uefa ve şampiyonlar ligine sahip değil d-smart. uefa olabilir ama şampiyonlar ligi şifreli kanallarda yayınlanması yasak olan bir etkinlik olduğundan star yayınlayacak. star'da digiturk'ten kaldırılamayacağına göre d-smart yalan. önelemeler neden şifreli yayınlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 biliyorum aylık 50ye yakın bişi olcak digitürk masrafımız galiaba gerçi benim için maçlar önemli değil ew arkım lig-tv istio. bana belgesel lazım bol bol :D şimdi d-smartın kanallarına baktım da 3-4 discovery kanalı dışında bi kanalı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu arada son zamanlarda discovery iyicene kötüleşti, hiç doğru düzgün program yok hep bi kaçç manyak tip araba yapıyor. arada sırada alttan bi yazı geçiyo bi saat şifre hede hödö? onun olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 az biraz bekle bence. gerekirse biraz pahalansın öyle al yani,acelen ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 digiturk de d-smartta doğan grubunun arkadaşlar.o yüzden ikiside aynı kapıya çıkıyor yine aydın emmiyi doyuruyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Digiturk karamehmetin diil miydi? Kanaldye reklam vermeyen karamehmet. Baya kanlı bıçaklılar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 dogan`in medya`da tek uzanamadigi alan digital platformlar onun onunde digiturk var. onu da yakinda halleder gibime geliyor. yasasin tekel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 digiturk takla attırır d-smart'a. Tabii ki digiturk almalısın. D-smart tipik Aydın Doğan olayı zaten. Tekel olmak için her türlü edepsizlik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 @malik bayağı acelem var walla, izmirdeki ewde tv üzerinden fışkıran 2telle tv izliom cnbc-e çıkmıyor en başta. şu an digitürk iyi gözüküyor bayağı ama d-smartın arkasında da doğan grubu var adamlar çok güçlü. bana çok rahat şekilde digitürk'ü devirebilirler gibi geliyor maç ihalesini erkene alıp kazanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Digiturk'u deviremezler. Digiturk'ün kullanıcıları memnun dgiturkten. E deli kar ediyorlar. Bir aha ihale olsa 180Mden fazlasını verirler bence. Ayrıca güvenilemez AD'ye. Nasıl beleş olacak ki? O kadar harcama yap, 180M ver lig'e. Eeee nereden kar edeceksin? Sırf tekel olmak için 180M'u çöpe atar mı adam? O kadar da değil yani. Dıta dıta paralı olacak ileride, tabii daha önce batmazsa. Ki digiturk sadece ligtv için mi alınır? Kaliteli yayınları var. Özellikle sinema kanalları çakar d-smart'ınkilere. PS: Sen malike sormuşsun ama atladım kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ahah yok yaf malik neden acele edion dediydi ya onun için @malik diyerekten başladıydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yav maçları ve filmleri geçtim netten fln hallediyorum da peki belgeseller için fln durum nasıl? discovery d-smarttaydı bildiğim kadarıyla şimcik ben izlemek istiyorum belgesel istiyorum netten pek indiremiyorum dıgıTürk'te hangi belgesel kanalları var?liste olarak demiyorum kaliteli yayın yapan fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 digiturk yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 d-smart, aldığınız zamanki koşullar neyse sürekli o koşullarda kullanıcaksınız filan diyerek reklam yapıyo yani şimdi kullanım bedavayken alınca ilerde aylık ücret ödemiyceksiniz filan diyo ama pek inandırıcı gelmedi. eğer lig yayınlama hakkı filan alırsa çok bariz ek paket çıkartıcak, "evet d-smart ta aldığınız zaman lig yoktu, artık var ama izlemek için ek paketi almanız lazım bakın aylık x lira" şeklinde tüketiciyi kazığa oturtucak. tabi zilyon tane ek paket çıkartıcakları da belli ayrıca. d-smart pek sağlam gibi gözükmüyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Kanal Farkları olarak ne var ?Hangisinde daha fazla film dizi oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 digitürk'te soyle bi sorun var bende izmirdeyim biraz yagmur yagdımı rüzgar cıktımı kanallar gg oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar