Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d-smart vs digiturk


senko

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar izmire dönünce ikisinden birini alacam ama kararsızım :S
bu sene digiturk'un süperlig maçlarını yayınlama hakkı bitiyor galiba.
d-smart'ta ihaleye çok iyi bir ücretle gireceğini, kesin olarak alacağını söylüyor millet
bide d-smart'ta belgesel kanalları da çok ve daha hesaplı. ama digiturkte de dizi kanalları fln güzel.
sizce hangisini alıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ihale bu sene yapılmayacak ki. 2011 yılına kadar uzatıldı sözleşme. gerçi d-smart kovalıyordu birşeyler sözleşmenin iptali için ama sonuç alamazlar büyük ihtimalle. ki zaten 2011 yılına kadar lig tv'de kalırsa süper lig, d-smart batar. daha önce de demiştim, hd yayına geçti lig tv. hd receiver'ı olanlarda 377 no'lu kanalda yayın yapıyor hd olarak.

karşısında ne idüğü belirsiz bir d-smart var. parasız olcaz diye atıp tutuyorlar. 180 milyon dolar verip sonra da beleşe ligi yayınlayacaklar sanki. saçmalık, d-smart'tan uzak durun derim. ihale mihale olur da alırlarsa o zaman düşünülür işte. ki ben yine almam, gerçi digiturk batar o zaman da. bilemiyorum karışık işler. ama 03 eylül itibariyle digiturk = 12 d-smart falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi sorum olack d-smart ile ilgili..

discovery de falan altta şöyle bişi yazıyor arada (şu saaatte yayımlancak programı sadece d-smart kullanıcıları izleyeilecektir. iletişim için...) ancak ben normal discovery' i izleyebiliyorum. acaba o uyarının geçerli olduğu programlar digiturk üzerinde mi yayımlanmıyor? yani kablo da varlar da digiturk'te o saatlerde discovery chan. program yayımı yapmıyor mu digiturk?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

d-smart alma digitürk al..d-smart bildiğin uydu alıcısı ve görüntü kalitesi iyi değil..ayrıca UEFA maçlarının SADECE iç saha maçları d-smart'ta..diğer maçları tüm kanallar alıp gösterme hakkına sahip..e bi zahmet onları da dışarda izle..dolayısıyla direk digitürk düşünme bile
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@malik
bayağı acelem var walla, izmirdeki ewde tv üzerinden fışkıran 2telle tv izliom cnbc-e çıkmıyor en başta.
şu an digitürk iyi gözüküyor bayağı ama d-smartın arkasında da doğan grubu var adamlar çok güçlü. bana çok rahat şekilde digitürk'ü devirebilirler gibi geliyor maç ihalesini erkene alıp kazanarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Digiturk'u deviremezler. Digiturk'ün kullanıcıları memnun dgiturkten. E deli kar ediyorlar. Bir aha ihale olsa 180Mden fazlasını verirler bence.

Ayrıca güvenilemez AD'ye. Nasıl beleş olacak ki? O kadar harcama yap, 180M ver lig'e. Eeee nereden kar edeceksin? Sırf tekel olmak için 180M'u çöpe atar mı adam?

O kadar da değil yani. Dıta dıta paralı olacak ileride, tabii daha önce batmazsa.

Ki digiturk sadece ligtv için mi alınır? Kaliteli yayınları var. Özellikle sinema kanalları çakar d-smart'ınkilere.

PS: Sen malike sormuşsun ama atladım kusura bakma :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
yav maçları ve filmleri geçtim netten fln hallediyorum da
peki belgeseller için fln durum nasıl?
discovery d-smarttaydı bildiğim kadarıyla şimcik ben izlemek istiyorum belgesel istiyorum netten pek indiremiyorum dıgıTürk'te hangi belgesel kanalları var?liste olarak demiyorum kaliteli yayın yapan fln
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

d-smart, aldığınız zamanki koşullar neyse sürekli o koşullarda kullanıcaksınız filan diyerek reklam yapıyo yani şimdi kullanım bedavayken alınca ilerde aylık ücret ödemiyceksiniz filan diyo ama pek inandırıcı gelmedi.
eğer lig yayınlama hakkı filan alırsa çok bariz ek paket çıkartıcak, "evet d-smart ta aldığınız zaman lig yoktu, artık var ama izlemek için ek paketi almanız lazım bakın aylık x lira" şeklinde tüketiciyi kazığa oturtucak. tabi zilyon tane ek paket çıkartıcakları da belli ayrıca.

d-smart pek sağlam gibi gözükmüyo bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...