Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Eheh yıllar geçer sezonlar takımlar kadrolar değişir ama fener hala aynı fener, yine hakemlerle elle kolla ofsaytla puan alıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ofsayt falan yoktu yaa. Adamlar ilk 4 haftada 2. ligden çıkan 2 takıma yenilrek tarih yazacaklardı. Hakem izin vermedi :D Olsun bu da iyidir ya 4 haftada 5 puan kaybettiler, hepsi de yeni çıkanlara lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oftaşın pozisyon ofsayt işte? ilk pas atılırken ofsayt var kaleciden dönünce topa atılan oftaşlı ofsaytta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne ofsaytı ya 10 kez izledim alakası yok 5 numara bozuyor ofsaytı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tüj ya yenilseydi güzel olcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Fenerbahçe asbaşkanlarından Nihat Özbağı, G.OFTAŞ karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, federasyonun kendilerine karşı çifte standart uyguladığını iddia etti. Bir de utanmadan ağlamıyorlarmı şöyle ayıp yahu ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 E adam doğru sölemiş, yaptı zaten, hiç yoktan golünü iptal etti Oftaş'ın, çifte standartla fb yi yenilgiden korumuş işte daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Sezon başındada yazdım Fenerbahçeden puan alacak takımlar böyle saçma sapan takımlar , bu kaç senedir böyle , oftaşın sayılmayan golü ofsayt bizimkide ofsayt , maçın geneline bakarsak; maçın saat 18de başlamasından dolayı olsa gerek pek iyi bir futbol oynamadık .. Ligin ilk 4 haftasında 5 puan kaybetmiş olmamız ölçü değil , Fenerbahçe ligin ilk yarısını lider tamamlayacaktır , bu takım derbi kaybetmez bundan adım gibi eminim.. Ayrıca transfer sezonu daha kapanmadı,az bekleyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 fenerin hakkının yendiğini söylemek ayıptır ama pozisyon ofsayt yahu nasıl bukadar kişi oftaşın golü yendi diyor anlamıyorum ofsayt değil mi bu pozisyon? problem bende mi, ben mi yanlış görüyorum? [spo][/spo] [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:28 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bonjo Adriano otuz kere geldi gitti :D , transferin son günü de yarın 17:00 sanırım. 3 Eylül'de bitmiyor mu?? Ayrıca OFTAŞ'ın golünde ofsayt nerede?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 üstteki resimde ofsayt belli oluyor zaten çizgilere bakarsanız anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yuh be canlı izlediğimde direk kabak gibi ofsayt dedim , 10 kere izlemişiniz göremiyorsanız , at gözlüğüyle baktıgınızdandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 LigTv maç sırasında sonraki pozisyonu gösterince ki bayrak da gol olunca kalkınca insan son pozisyona kaldırdı sanıyor. Olsun sonuçta puan kaybettiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Evet puan kaybettik işte sevinin , senelerdir kendi takımlarınızla sevinemediğiniz için , normaldir yani...onu bunu tuta tuta ne oldunuz artık belli deil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bu arada Nihat Özdemir kopardı ya. :D Sanki rakip oyuncuları susamıyor, sanki rakip gece oynuyor onlar 6da oynuyorlar :D Ayrıca GS de Bursa maçını 18:45'te oynadı. Ama federasyon kaka, bilerek FB maçını erkene alıyorlar.. PS: En son 2 sene önce kendi şampiyonluğumuza sevindik. Çok da olmamış sanki senelerdir dediğin.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ilk pastan sonra 2 saniye geçiyor yani hakem bayrağı 2 saniye geç kaldırdı diye hatalı mı olacak? benim anlamadığım bukadar kişi nasıl kendinden emin bariz ofsayt değil diyor. bi an kendimden şüphe ettim de gititm golün videosunu filan buldum screenshot aldım upload ettim filan normalde hayatta uğraşamam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 E işte o da Lig TV'nin mallığı, pozisyonun ofsayt çalınan anını değil sonraki anı ofsayt grafikleriyle gösteriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 lig tv nin mallıgımı? maçı izlemeyen adamların , veya başka yerleriyle izleyenlerinmi kusuru acaba? lig tw ilk pozisyonunda tekrarını gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Tamam da o ofsayt çizgisini iki kere ve o son vuruş için gösterdi. İlk pozisyonu da sadece ilk başta gösterdi, ofsayt tartışmasına yönelik olarak son vuruşu gösterdi sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: PS: En son 2 sene önce kendi şampiyonluğumuza sevindik. Çok da olmamış sanki senelerdir dediğin.. o son 2 sezonda kadıköy + samiyen dahil bizden beraberlik dahi alabildinizmi .. işiniz gücünüz başka takımlardan , hakemlerden felan medet ummak ... gelin kadıköyde yenin bizi kafamı keserim.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bizi yendiniz de şampiyon biz olduk. Önemli olan o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bide başka takımlardan medet ummadan , bizi yeninde şampiyon olun be.. öyle birşey olsa şampiyonlar ligini almış gibi sevinirsiniz , çünkü ondan bile düşük bir ihtimal , klasik oldu artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abicim yanlız şöyle bi durum var hakem 2. duruma bayrak kaldırıyo bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 :D siz küçük takımları yenin de ondan sonra konuşalım. Ben de isterim Fener'i kadıköyde yenmeyi ama her maç rezil oynasanız da bize karşı harika oynuyorsunuz. Birşey var, büyü falan kesin :P PS: GS de küçük takım sdfsdf diye espri yapmayın komik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hakem amelelik yaparak kendini kurtarıyor resmen. ofsayt olmayan pozisyona ofsayt bayrağını kaldırıp ofsayt olanı atlamış.. lakin sonuçta gol sayılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar