Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GB Oftaş - Fenerbahçe

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Sezon başındada yazdım Fenerbahçeden puan alacak takımlar böyle saçma sapan takımlar , bu kaç senedir böyle , oftaşın sayılmayan golü ofsayt bizimkide ofsayt , maçın geneline bakarsak; maçın saat 18de başlamasından dolayı olsa gerek pek iyi bir futbol oynamadık ..
Ligin ilk 4 haftasında 5 puan kaybetmiş olmamız ölçü değil , Fenerbahçe ligin ilk yarısını lider tamamlayacaktır , bu takım derbi kaybetmez bundan adım gibi eminim..
Ayrıca transfer sezonu daha kapanmadı,az bekleyin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin hakkının yendiğini söylemek ayıptır

ama pozisyon ofsayt yahu nasıl bukadar kişi oftaşın golü yendi diyor anlamıyorum

ofsayt değil mi bu pozisyon? problem bende mi, ben mi yanlış görüyorum?

[spo][/spo]

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:28 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Nihat Özdemir kopardı ya. :D

Sanki rakip oyuncuları susamıyor, sanki rakip gece oynuyor onlar 6da oynuyorlar :D

Ayrıca GS de Bursa maçını 18:45'te oynadı. Ama federasyon kaka, bilerek FB maçını erkene alıyorlar..

PS: En son 2 sene önce kendi şampiyonluğumuza sevindik. Çok da olmamış sanki senelerdir dediğin..

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk pastan sonra 2 saniye geçiyor yani hakem bayrağı 2 saniye geç kaldırdı diye hatalı mı olacak?

benim anlamadığım bukadar kişi nasıl kendinden emin bariz ofsayt değil diyor. bi an kendimden şüphe ettim de gititm golün videosunu filan buldum screenshot aldım upload ettim filan normalde hayatta uğraşamam:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PS: En son 2 sene önce kendi şampiyonluğumuza sevindik. Çok da olmamış sanki senelerdir dediğin..

o son 2 sezonda kadıköy + samiyen dahil bizden beraberlik dahi alabildinizmi ..
işiniz gücünüz başka takımlardan , hakemlerden felan medet ummak ...
gelin kadıköyde yenin bizi kafamı keserim.. lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...