Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A-Rockci Teoman

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Benim sanat teorilerime göre zayıf diyelim. Kendi kişiliğini yaratabilmiş ritimler ya da saatlerce aralıksız çalmak isteyeceğin riffler yok. Orkestrasyon bir çocuğun elinden çıkmışçasına sıradan. Basit, ama basitliğinin içinde barok vari bir kalite yok. Vokal lineları iyi, ona bir diyeceğim yok, müzikal olarak ilgi uyandırıcı değil şarkıları. Dinlerken şaşırtmıyor, çok tekrarlıyor melodiler, şarkıların içinde hoş interludeler ya da sololar yok.
Sosyal ağlarda paylaş

gerge hadi kötü dedin geçtim de, ben daha iyisini yapıyorum ne abi? dinledik yani senin yaptıklarını da, evde midiyle yaptığın şeyleri olağanüstü müzik diye yutturma şimdi bize..madem bu kadar iyisin, yaz bi konçerto da orkestralar seslendirsin.

şebnem ferah'ın sesinin insanda yarattığı hissiyatın 100'de 1'ini sen midiyle yarat, tamam..
Sosyal ağlarda paylaş

yani birilerinin ortaya koyduğu eserleri eleştirmek için onlar kadar bişey yapabilmiş olmayı dilerdim ben ki burda bahsedilen kişi şebnem ferah yani yapmayın etmeyin şebo fanı değilim de icra ettiği müziğe bok atmak akıl mantık çerçevesinin dışında hele ki ben daha iyi yapıyorum hüleyn gibi bir tavır ile hiç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, kötü demesine bişey demiyorum, beğenmeyebilir, sinirine dokunabilir eyvallah ama "ben daha iyi yapıyorum" böbürlenmesi, haddinden fazla büyümüş bir egonun ve ukalalıkla örülü saygısızlığın açıkça bir ifadesi. bunun yanında bi de yaptığı eserlerde de iş yoksa eeh yeter derim yani..
Sosyal ağlarda paylaş

sana gore is yok belki? sen nasıl gergede is olmadıgını dusunuyorsan ben de sebnem ferahta is olmadıgını dusunuyorum, almıs yanına gitaristi bascıyı produktorler de bi imaj bicmis calıyo soyluyo para kazandırıyo bence. yani gergenin artiz tavrını elestirebilirsin ama sebnem ferah kim sen kim demek yanlıstır.
Sosyal ağlarda paylaş

gerge'nin müzikalitesini ben tartışmaya açmadım, o açtı, ben de fikirlerimi belirttim, söz konusu tartışmada şebnem ferah da olduğu için ikisini kıyasladım.

istersen müzik teorisi üzerinden de tartışalım ama gerek yok yani bence gerge de yaptığı ölçü hatalarının, mekanik soloların, ilham vermeyen ve insanda hiçbi etki bırakmayan partisyonların farkındadır :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla arak mı değil mi bilmem ama adamın şarkılarının yeri bende bi ayrı

gerçi çok zorlarsak cogu şarkının benzer melodilisini illaki buluruz

emre altug-kapis kapis busta rhymes ve mariah carey in i know what you want in girişleri benzio mesela

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 04:42 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
öyle ya da böyle , adama diyorlar sanatçısın millete örnek olmalısın diye.
kimseye örnek olmak durumunda değil kimse kusura bakmasın.
ayrıca arakçı marakçı adam satıyor yiyor parasını yaşıyor hayatını bir o kadar da hayranı var.
her ne kadar saydırsanız da herif rahat.
hem nesini çekiştiriyorsunuz bu adamın o kadar.
tamam dinlemem etmem ama pardon sizene ondan?
anlamıyorum abi o kadar arakçıysa dinlemeyin o zaman , gidin orjnialini dinleyin.
kusura bakmayın ama kendisi şarkılarıda mükemmel yorumladığına inanıyorum , ona bakarsanız birbirine benzeyecek çok şarkı var şu dünyada.
bazı şarkılar ise alakasız benzetilmiş.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 16:46 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 16:48 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...