Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A-Rockci Teoman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heauhe biliniyor zaten ya bu adamın sürekli çalıp çırptığı. hiç sevmedim, hala sevmem, sevmicem de. unutulup gider umarım en kısa zamanda.
Mesaj tarihi:
adam arakçı olabilir de benzememesi gibi bir ihtimal göremiyorum ha parçanın başından sonuna kadar benziyorsa o zaman diyecek bişey yok, sadece bir kısım koymuşlar.
Mesaj tarihi:
normal ya böyle ufak araklamalar
ona bakılırsa her sanatçı başkalarından bişiler araklıyor. ha coğu bilinçli araklamıyor belki ama araklıyor sonuçta.
davut güloğlu gibi şarkının tamamını cp etmemişte sonuçta.
Mesaj tarihi:
O değil iki tane thrash grubunun da 2 şarkısının riffleri birbiriyle aynı , Sodom - Blasphemer ile Slayer - Chemical Warfare , bariz alternative picking ile 0 0 0 0 3 3 1 1 0 0 0 0 3 3 1 1 yapıyorlar sdf.
Mesaj tarihi:
page de arak, sağlam araktır mesela page , hiç sevmem.

ama araklığının yanında 3 tane delikanlıyı yanyana getirmişliğinden dolayı teşşekürü borc bilirim.

teomanı ise hiç sevmem gelse laf etsede dövsem derim
Mesaj tarihi:
Madcat o nasıl bir mantıktır?
Ben şarkıcı mıyım ondan daha iyisi için kasayım? Belediye başkanı işini iyi yapmıyor veya yanlış yapıyor diyelim,gidip belediye başkanı mı olayım?
Sakin ol ayrıca heyecanlanma.
En basidinden Dio - Don't talk to strangers ile Mayın Tarlası'nı karşılaştır.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Madcat
üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

şebo arak?
türkiyenin sayılı insanlarını karalayarak siz mi kral olmaya çalışıosunuz anlamıyorum ki?
yapabiliosan daha iyisini çık ortaya.

eheh senin şebo fanı olduğunu cümle alem biliyor o yüzden sus pls.
  • Yeni Oluştur...