Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Daha önce adi gecen heryerde bahsettim bundan. Teoman hirsizin, arakcinin onde gidenidir. Benim gibi dusunenler bir video hazirlamislar. İzleyin ve gülün Teoman ibişine... http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 14:38 tarihinde, Wendigo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 heauhe biliniyor zaten ya bu adamın sürekli çalıp çırptığı. hiç sevmedim, hala sevmem, sevmicem de. unutulup gider umarım en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 adam arakçı olabilir de benzememesi gibi bir ihtimal göremiyorum ha parçanın başından sonuna kadar benziyorsa o zaman diyecek bişey yok, sadece bir kısım koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 şöyle birşey var. ama bu adam hiçbir zaman çalıp çırpmaktan vazgeçmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180857&syf=1 tartisilmisi vardi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 adam naapsın topu topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki - serdar ortaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 o ayrı bişey zaten daha müzikte kaç nota olduğunu bilmeyen adam yorum yapınca öyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 normal ya böyle ufak araklamalar ona bakılırsa her sanatçı başkalarından bişiler araklıyor. ha coğu bilinçli araklamıyor belki ama araklıyor sonuçta. davut güloğlu gibi şarkının tamamını cp etmemişte sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 O değil iki tane thrash grubunun da 2 şarkısının riffleri birbiriyle aynı , Sodom - Blasphemer ile Slayer - Chemical Warfare , bariz alternative picking ile 0 0 0 0 3 3 1 1 0 0 0 0 3 3 1 1 yapıyorlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bunları bilmeyen kalmadı sanırım =o) Videoyu yapan arkadası da tebrik etmek lazım =o) Saol Bebekim paylaştığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Şebnem Ferah'ın da sağlam arakları var Onun da bi videosu yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 şebo arak? türkiyenin sayılı insanlarını karalayarak siz mi kral olmaya çalışıosunuz anlamıyorum ki? yapabiliosan daha iyisini çık ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 page de arak, sağlam araktır mesela page , hiç sevmem. ama araklığının yanında 3 tane delikanlıyı yanyana getirmişliğinden dolayı teşşekürü borc bilirim. teomanı ise hiç sevmem gelse laf etsede dövsem derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 o kadar şey ürettikten sonra tenezzül etmemeli ama varsın bi kaç şarkı eksik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Madcat o nasıl bir mantıktır? Ben şarkıcı mıyım ondan daha iyisi için kasayım? Belediye başkanı işini iyi yapmıyor veya yanlış yapıyor diyelim,gidip belediye başkanı mı olayım? Sakin ol ayrıca heyecanlanma. En basidinden Dio - Don't talk to strangers ile Mayın Tarlası'nı karşılaştır. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 buldum bi dinliyim. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:19 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 zerre alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 off, ben cdlerini almaya devam etcem, o yazsin yeter. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 şebo nun bi Harvest introsundan esinlenmesi var biliyorum ben. o kadar da olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Madcat üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 22:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- şebo arak? türkiyenin sayılı insanlarını karalayarak siz mi kral olmaya çalışıosunuz anlamıyorum ki? yapabiliosan daha iyisini çık ortaya. eheh senin şebo fanı olduğunu cümle alem biliyor o yüzden sus pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Şebnem Ferah kötü, ama Teoman kadar arak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 midi diil en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Şebnem Ferah kötü mü? 1996 - Kadın albümü, müthiş bir albüm bence... İçinde 1 adet kötü şarkı yok bariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Besteleri çok zayıf, hiç yaratıcı değil; ben daha iyisini yapıyorum, beğenmemem doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar