Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kusura bakmayın başlık biraz şuursuzca. Dumur oldum ondandır :) Google Earth'ün son sürümü indirilir. sonra yeni SKY özelliği ile deli gibi oynanırken, arkadaşın msnden söylemesi üzerine, bunun bir de "flight simulator"ü olduğunu öğrenirsiniz. İlk bikaç gün inanmazsınız. Ta ki olayı googlelayana kadar. Easter imiş bu olay, bir adet F16 veya bi "pırpır" uçak ile istediğiniz yerde uçuyorsunuz. Bu simulatörü aktive etmek için CTRL + ALT + A tuşlarına basmanız gerekiyomuş, ben tepindim bu tuşlarda olmadı. Daha sonra Terrain'i falan da açtım, tepindim yine olmadı, ilginç bi şekilde denemeler yaparken (CTRL + A yapmışken sadece) ayar ekranı sonunda karşıma geldi. şu an izmir semalarında uçuyorum. zero zero niner alpha bravo out. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 uçak ? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Eksik yazmışım aslında, simulasyon hiç fena değil. Ayrıca bikaç hava alanından kalkabiliyosunuz, ya da bulunduğunuz yerden uçuşta başlayabiliyorsunuz. Joystick desteği falan da var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oha artık nerf google:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bi de, bu spastik tuş kombinasyonuyla bi kere aktive ettiniğiniz zaman, tools menüsü altında flight simulator seçeneği çıkıyo, yani tuşlarla cebelleşmiyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 halen şüphesi olanlara az önce evimin üzerlerinde uçarken aldığım screen shot : [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yuh be google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bende nie olmuyor değişik bir kombinasyonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Yatlimanına kamikaze [spo][/spo] Acı son :) [spo][/spo] mmoda yapar google yakında. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:26 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Coolrider, son versiyon olması gerek ve bende de olmuyyodu başta; tuşlar üzerinde tepindim sonunda oldu. kombinasyon şöle : CRTL ALT A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Abi ben bi kere f16 seçtim şimdi pırpır a geçemiyorum,nasıl değiştiriyoruz? Bide camerayı nasıl değiştiriyoruz? [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 burda tüm tuşlar var. simulatörü kapatıp tekrar açtığında uçak seçebiliyosun. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:34 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 merak ettim pırpır dediğiniz uçak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Tamam ben direk ctrl+a yapıyodum ondan seçtirmiyomuş. Yukarıda "tools" tan enterflight simulator u seçince uçak seçiyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 SR-22 imiş :P keşke 71 olsa heuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pırpır dedigim şu :) [spo][/spo] halen kamera açısını değiştirmeyi bulamadım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hengi versiyonda oluyo bu? Ben de 4.0.2742 var açamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 4.2.0180.1134 (beta) bu bendeki. Google SKY falan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İndiriyorum yenisni, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Laptopta ctrl + windows + A kombinasyonuyla çalışıyor problem oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abi bi kaldıramadım uçagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 google yapıyor abi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 1-2 sene önce google'ın tahtı sallanıyor diyorlardı, ben ona gülüyorum =) bende joystick de var da kullanamıyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 iyi de google'ın tahtı sallanıyor zaten. google earth içine simülatör gömdü diye mi tahtı sağlama aldı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 çok eğlenceli valla çok sevdim ben ^^ [spo]Grand Canyon semaları.[/spo] [spo]Vivaa Las Vegas[/spo] [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 15:13 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar