Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 agalar birasda gral reklamlardan bahsedelim en cok hosuma giden reklamlar şu andaki nestea cool araba reklamı var bidane auid'inin mi adam araba resmiyle geziyo hani dkg. bide omonun reklamı hoş kopeği gidip alıyo falan.müziği güzel(Y) ok bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu kral bir reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bi araba reklamı vardı araba robot oluyodu buzda kayıyo bide yolda kayıyodu o güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @killer bağamı didin değil diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olmadi bu birader, yanlissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 reklamın iyisi olmaz bütün reklamlar kötü özellikle 5 dk film-10 dk reklam modunda ilerleyen bütün reklamlara kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @darkness87 Citroen C4 olması lazım Peugeot ugur böcekleri ile yaptıgı reklam tek gecerim xD http://www.youtube.com/watch?v=Wskb7VWxzgc Vivident: Full Fresh: Su Tabancası http://www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHFXA/ [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:50 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @debuff evet o uğur böcekli reklamda çok güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 nestea cool da ne kötü bir reklamdır. bir de o ayarda nescafe ice mıydı neydi o reklamı öneririm killer sana, ha buldum şey, cafe crown olması lazım. buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. hani anlamadıysdanız cool manasında.çok güzel reklam dimi. seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 nestea coola kötü diyorsan aga.alt f4 e basılı tutmanı öneriyorum.2 saniye sonra gelecek ekrenada tamam de ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo işte kral bi reklam her seyrettiğimde gülüorm fikir acayip guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 schweppes(umarım doğru yazıyorumdur) in o leoparlı reklamları gerçekten çok güzel bide sprite ın acı gerçekler falan türklerin acı gerçekleri ile ilgili bi reklamı vardı onda da çok hoş tespitler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bütün araba reklamları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 reklam diilde kısa film nerdeyse, adamlarda para var ama bi yere kadar eğer tv de yayınlandıysa; http://www.porsche.com.tr/Modeller/Cayman/CaymanS/Filmler.aspx giriyosunuz sonra true to yourself'e bi tıklıyosunuz baya etkilenmiştim ilk izlediğimde, gittim aldım zaten hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sunny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bi epilasyon aleti reklamı var kedi dövmesi var kacmaya calışıyo falan hastası oluyorum acip şirin cizmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 cayman reklamı beni derindne etkilio her sinemaya gidişimde cıkıo illa.kapımızda duruodu 2 tur binemedik .nese en kral değilde en kötü reklam ''kısalarını almış'' falan diye epilasyonmudur ağdamıdır neyse işte o reklam o gözlüklü adamı dövesim gelio bilerke mi koymuslar anlamadım beğendiğim tek reklam magnum gallardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 güzel nescafe reklamı olmadı hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ülker in futbol topu imzalatan çocuklu reklamı reno clio kartonu taşıyan motosikletli adamlı reklam aka konuyu açan arkadaşın anlatmaya çalıştığı dankek magma abarttık futbol ile alakalı olanı türkiye iş bankası reklamı, karlı yerlerde de varız derken bi de şube gösterseymiş sonunda ama olsun güzel reklam vodafone un saat 1.00 den sonra paydos reklamı gerçi pek anlayamadım onu ama tarzı çok güzel [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:12 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Silenta Boru - Hakan Plastik. Kusursuz bir reklam. Today we furnished a new pipe system. Silent pipe. Yes... very silent indeed. A lot of things pass inside, but you hear nothing. Just like me huh? Bkz: http://www.youtube.com/watch?v=HnZ_ulIY8VE&mode=related&search= [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 13:41 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya orda you hear mı diyor you feel mi diyor. bana feel gibi geldi. eğer öyleyse reklamdaki "just like me" olayı biraz kafamı larıştı, adamın şeyi mi çok küçük acaba, ondan mı karısı hiç bişe hissetmiyor, yoksa karısının şeyi mi çok büyük? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kanal d hazırlık kampı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ahaha kanal d hazırlık kampı uber bişe yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 vivid reklamları show tv de 12 den sonra çıkıyor gecemizi aydınlatan ateş böceği misali seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar