Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gral reklamlar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
agalar birasda gral reklamlardan bahsedelim en cok hosuma giden reklamlar şu andaki

nestea cool
araba reklamı var bidane auid'inin mi adam araba resmiyle geziyo hani dkg.
bide omonun reklamı hoş kopeği gidip alıyo falan.müziği güzel(Y) ok bye.
Mesaj tarihi:
nestea cool da ne kötü bir reklamdır. bir de o ayarda nescafe ice mıydı neydi o reklamı öneririm killer sana, ha buldum şey, cafe crown olması lazım. buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. hani anlamadıysdanız cool manasında.çok güzel reklam dimi. seversiniz.
Mesaj tarihi:
schweppes(umarım doğru yazıyorumdur) in o leoparlı reklamları gerçekten çok güzel bide sprite ın acı gerçekler falan türklerin acı gerçekleri ile ilgili bi reklamı vardı onda da çok hoş tespitler var
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cayman reklamı beni derindne etkilio her sinemaya gidişimde cıkıo illa.kapımızda duruodu 2 tur binemedik

.nese en kral değilde en kötü reklam ''kısalarını almış'' falan diye epilasyonmudur ağdamıdır neyse işte o reklam

o gözlüklü adamı dövesim gelio bilerke mi koymuslar anlamadım

beğendiğim tek reklam magnum gallardo
Mesaj tarihi:
ülker in futbol topu imzalatan çocuklu reklamı
reno clio kartonu taşıyan motosikletli adamlı reklam aka konuyu açan arkadaşın anlatmaya çalıştığı
dankek magma abarttık futbol ile alakalı olanı
türkiye iş bankası reklamı, karlı yerlerde de varız derken bi de şube gösterseymiş sonunda ama olsun güzel reklam
vodafone un saat 1.00 den sonra paydos reklamı gerçi pek anlayamadım onu ama tarzı çok güzel

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:12 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya orda you hear mı diyor you feel mi diyor. bana feel gibi geldi. eğer öyleyse reklamdaki "just like me" olayı biraz kafamı larıştı, adamın şeyi mi çok küçük acaba, ondan mı karısı hiç bişe hissetmiyor, yoksa karısının şeyi mi çok büyük?
sdf
  • Yeni Oluştur...