Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Birşey sormak istiyorum. Şimdi, Bioshock indiriyorum, 6 GB. 13000 Leecher, 1628 Seeder görünüyor toplamda. Ben ise sadece 41 Leecher, 4 Seeder'a bağlı görünüyorum. Çeke çeke 5 - 10 kb çekiyorum, deli oldum. Enteresan olanı başka torrentlerde daha az leecher ve seeder ile 100 kb'a vuruyor sorunsuz. Var mıdır yapılacak birşey? İzleyici güncellemek yardımcı olur mu? PS: Bildiğiniz Bioshock torrenti varsa düzgün, sorunsuz çekebileceğim, lütfen yazınız :p [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:05 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben şu torrent olayını hala çözemedim aynı olay bende de var. çoğu dosyada verim alamıyorsun dl yaparken. usenet ve emule varken ğek uğraşmıyorum torrentla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Torrent'te port açmak şart, Utorrent kullanıyorsanız eğer, speed guide'a girip, oradaki port'u, kafanıza göre bir sayıya ayarlayıp modem ayarlarından o port'u açın, kat kat daha hızlanacağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 emule rullz derim ben..eskiden kullanırdım ve ilk çıktığnda cidden sağlamdı artk torrent ıhh ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 emule rulzzda son zamanlarda hiç kaynak bulamıyorum ben artık animelerde felan. Donkey serverlarda gidip gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hmm serverların gidip gidip gelmesi bnde şu anda yk hatta 2 gün bağlı kaldığm bile oluyor,donkey server no 1 ve 2 yi sürekli tercih et bnce,diğerlerini salla.. kaynaklara gelince,valla 20 kaynaklı bir dosyayı bile birkaç saat içinde çekiyorum hee istisnalar var tbi,anime hiç çekmem snçta onu da bilemiyorm edit:ee tbi bedava snçta :)yaa evet listeyi 15 sabit tutmak lzm yoksa öyle tek dosya çekiyim olmuyor :/ [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 15:05 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 emule yüksek hızlarda pek tatmin etmiyor çünkü emule da sürekli listede bir şeyler tutmak gerekiyor en az 10-15 download olması lazım tam performans için. yüksek hızlarda da indirecek şey bulamıyorsunuz gereksiz şeyler koymanız gerekiyor dldan verim almak için. usenet felaket bişi ama. dl a koyuyorsun koyar koymaz max hızda dl a başlıyor. upload yok. tek kötü yanı para vermek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende normalde upload a sınır koymadan bile 110 civarında çekiyordum emuleden ama yeni dosyalarda bile kaynak 0 oluyor bazen donkey server 2 yoksa 1 i kullanıyorum sadece du bi format atayım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yeni dosya ekledin,baktın 15 dk geçti hala 0 durdur yapıp ardından devam yapıyorsun düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cok fazla leecher var, 5-10la cekebiliyorsan o durumda iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 max half open ı artırsanız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 half open tam bir mittir, torrent için hiç bir işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O problem hem çok fazla leecher olmasından hemde leech edenlerin ismini haketmesinden kaynaklanıyo. Yani kısıtlı upload veriyolar kendilerinden. Ama ratio sistemli bi torrent sitesinde max download yapabilirsin ki sabah 7 de başladım 6gb bioshocka 12 de bitti gayet. ortalama 370KB/s ile dl ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Adsl kullanıcı isen önce İp ni sabitliyicen sonrada utorrent'te yazan port u açıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ya beyler, ben tekil Zoom ADSL modem kullanıyorum, yani port açma kapama gibi durumlar benim için sorun deil. Şimdi mesela öneri üzerine başka bir Bioshock torrenti çekmeye başladım, 80 - 90 ile geliyor. Sorun sanırım torrentlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar