sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - seni seviyorum - haa aferin adam oluyorsun[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Benim vereceğim cevap bu olurdu... - Seni seviyorum - Peki, sen bilirsin!! Ama hep şunu demek istedim: - Seni seviyorum - Peki, beni ev müsait!! :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Absolut, 18 October 2003 04:31 tarihinde demiş ki: -Seni eviyorum. *unutma arabayı G4e park ettik.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting lol... -Seni seviyorum -Getirde Beraber Sevek olmamı? -S.S. -Tühhh..La bende onu seviyorum nabıcaz? -S.S. -Şşşş...Ağzına yakışmıyor öyle sözler. -S.S. -Ateşin yok dimi?(ağızda sigara) -S.S. -Ben bisikletime aşığım.. -S.S. -Nayır...Nolamaaaz..Bilgisayarım ve icqumdaki kızlar buna engel olur -Nee? -Boşver..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 -seni seviyorum -yarın sınavım varrr!!!![hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 -seni seviyorum -bi dakka annem cagırıyo.. :P[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konu açılınca bir replik aklıma geldi. Erkek: (kadir İnanır)Seviyorum de!!!!! Kadın: (ismini hatırlamıyorum)Hayıııırrrrrr!!! Shackk!!!!!(Kadir abim bir tokat yapıştırıyor kadına) Erkek:Seviyorum de lan!!!!! Kadın:Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!! Shackkkkkk!! Erkek:Seviyorum de!!!!!!!!! Kadın:Seevviiyyoorruum!!!! Erkek:Yalaaaaannnnnnn!!!!!!!! Shack!!!(Kadın dumur tabe) [Bu mesaj Rhoube tarafından 18 October 2003 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 -seni seviyorum -trend olan birşeyler söyleseydin keşke... -seni seviyorum -sen'e haber verin başı belada![hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 -I love you, I love you! Do you love me? -Yes I do! (Yeşilçam TV) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 -Seni Seviyorum -Sen onu yiyecekmisin? -Seni Seviyorum -Haa.tir yaa.kahve üstüme damladı.Mendilin varmı? -Seni Seviyorum -Ha?Ne dedin?[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 -Seni seviyorum -S.ktir lan dallama.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 -seni seviyorum -bende seni ama arkadaş olarak IYYYYYYRGHHHHH !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 -seni seviyorum -sende mi??? -seni seviyorum -ya bu kaçıncı bugün ya... -seni seviyorum -aaa sen sevebiliyomuydun?? -seni seviyorum -sen biraz geç kaldın be ben evleneli beş sene oldu... -seni seviyorum -tüh be kız şansa bak bende biraz önce ameliyattan çıktım , anlarsın ya kökünden aldırdım ayol!!![hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: PUMA, 19 October 2003 22:05 tarihinde demiş ki: -seni seviyorum -ya bu kaçıncı bugün ya... bizim bi arkadaş almış bu cevabı ama pozitif olarak[hline]Bir gün gelcek herkes hesap verecek... İşte o gün çok eğlenicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: PUMA, 19 October 2003 22:05 tarihinde demiş ki: -seni seviyorum -sende mi??? -seni seviyorum -ya bu kaçıncı bugün ya... -seni seviyorum -aaa sen sevebiliyomuydun?? -seni seviyorum -sen biraz geç kaldın be ben evleneli beş sene oldu... -seni seviyorum -tüh be kız şansa bak bende biraz önce ameliyattan çıktım , anlarsın ya kökünden aldırdım ayol!!![hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... euheuheuh sonda koptum direk =)) süper ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 -Seni seviyorum -Sev -Çıkalım mı? -Sevme[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Kız-Sevgilim Beni Seviyor musun ?? Kro Erkek Arkadaş- Ohooo *mına bilem gorum!![hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: fizban, 19 October 2003 21:27 tarihinde demiş ki: verilebilinecek olmaz, verilebilecek olur.[hline]Freedom is the freedom to say that 'two plus two equals four' pis pis sırıtır*[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Ainu, 20 October 2003 18:40 tarihinde demiş ki: Kız-Sevgilim Beni Seviyor musun ?? Kro Erkek Arkadaş- Ohooo *mına bilem gorum Yine başka bir kro.. Nulan zana insan diyenin a...... goyayum , sen benim meleğümsün meleğüm..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar